Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 грудня

"Дорогі діти! Звертаюся до вас, як ваша Мати, Мати праведних, Мати, тих які люблять і терплять, Мати святих. Діти мої, і ви можете бути святими, це залежить від вас. Святими є ті, які безмірно люблять Небесного Отця, ті, які люблять Його понад усе. Тому, діти мої, старайтесь завжди бути кращими. Коли стараєтесь бути добрими, можете бути святими, хоч так і не думаєте про себе. Якщо думаєте, що ви добрі, ви не є покірними, і гордість вас віддаляє від святості. У цьому немирному світі, сповненому загроз, ваші руки, апостоли моєї любові, мали би бути простягнені в молитві та милосерді. А мені, діти мої, даруйте розарій, рози, які я настільки люблю. Мої рози – це ваші молитви, сказані серцем, а не лише відрецитовані устами. Мої рози – це ваші діла молитви, віри і любові. Мій Син, коли був малим, говорив мені, що моїх дітей буде багато і що будуть приносити мені багато роз. Я Його не розуміла, а зараз знаю, що ви є тими дітьми, які мені приносите рози, коли любите мого Сина понад усе, коли молитеся серцем, коли допомагаєте найбіднішим. Це є мої рози. Це є віра, яка чинить так, що все в житті робиться з любов’ю; не знається за гордість; є завжди готовність простити, ніколи не осуджувати, завжди старатися зрозуміти свого брата. Тому, апостоли моєї любові, моліться за тих, які не вміють любити, які не люблять вас, які вам учинили зло, які не пізнали любові мого Сина. Діти мої, цього від вас прошу, тому запам’ятайте: молитися – означає любити і прощати. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 листопада

"Дорогі діти, дивлячись на вас, зібраних навколо мене, своєї мами, бачу багато чистих душ, багато моїх дітей, які шукають любов та втіху, але її ніхто їм не дає. Бачу й тих, які чинять зло, бо не мають добрих прикладів, які не пізнали мого Сина. Те добро, яке тихе й шириться через чисті душі, є силою, що підтримує цей світ. Багато є гріха, але є і любов. Мій Син вам посилає мене - маму, ту саму для всіх, щоб я вас навчила любити, щоб ви зрозуміли, що ви брати. Хочу вам допомогти. Апостоли моєї любові, достатньо живого бажання віри й любові, і мій Син його прийме. Але маєте бути достойні, мати добру волю та відкриті серця. Мій Син приходить до відкритих сердець. Я як мати хочу, щоб ви щораз краще пізнавали мого Сина, Бога, народженого від Бога, щоб пізнали велич Його любові, якої настільки потребуєте. Він прийняв на себе ваші гріхи, здобув відкуплення для вас і взамін очікує, щоби ви любили один одного. Мій Син є любов. Він любить усіх людей без різниці, усіх людей усіх земель і всіх народів. Коли б ви, діти мої, жили любов’ю мого Сина, Його Царство вже було б на землі. Тому, апостоли моєї любові, моліться, моліться, щоб вам мій Син і Його любов були щораз ближчими, щоб ви були прикладом любові й допомогли всім тим, котрі не пізнали мого Сина. Ніколи не забувайте, що мій Син , єдиний і триєдиний, вас любить. Любіть і моліться за своїх пастирів. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 жовтня

"Дорогі діти! Я говорю до вас, як Мати, простими словами, але сповненими великою любов’ю й турботою до своїх дітей, довірених мені через мого Сина. І мій Син, Який є від вічної присутності, Він говорить до вас словами життя й сіє любов у відкриті серця. Тому я вас прошу, апостоли моєї любові, майте відкриті серця, завжди готові до милосердя і прощення. Через мого Сина, завжди прощайте ближнім, бо так мир буде перебувати у вас. Дорогі діти, піклуйтеся про вашу душу, тому що вона є тим єдиним, яке дійсно належить вам. Ви забуваєте про важливість сім’ї. Сім’я не мала б бути місцем страждання й болю, але місцем порозуміння та ніжності. Сім’ї, що стараються жити через мого Сина, живуть у взаємній любові. Ще коли мій Син був малим, то говорив мені, що всі люди є Його братами. А тому пам’ятайте, апостоли моєї любові, що всі люди, яких ви зустрічаєте, є вашою сім’єю, братами через мого Сина. Дорогі діти, не витрачайте часу, роздумуючи про майбутнє та непокоячись. Нехай вашою турботою буде те, щоб добре проживати кожну мить через мого Сина - і в цьому є ваш мир. Дорогі діти, ніколи не забувайте молитися за своїх пастирів. Моліться, щоб вони змогли прийняти всіх людей, як своїх дітей, щоб були для них духовними отцями через мого Сина. Дякую вам!"

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 вересня

"Дорогі діти, хто б вам міг краще за мене говорити про любов і біль мого Сина. Я жила з Ним, терпіла з Ним. Проживаючи земне життя, я відчувала біль, тому що була матір’ю. Мій Син любив думки й діла Небесного Отця, істинного Бога. І, як мені говорив, прийшов, щоб вас відкупити. Я свій біль ховала любов’ю, але ви, діти мої, маєте багато питань. Не розумієте болю. Не розумієте, що через Божу любов маєте прийняти біль і зносити його. Його досвідчить кожна людська істота меншою чи більшою мірою. Але з миром в душі і в стані ласки існує надія. Це є мій Син, Бог, народжений від Бога. Його слова є зерном вічного життя. Посіяне в добрих душах, приносить багато плодів. Мій Син зносив біль, тому що взяв на Себе ваші гріхи. Тому ви, діти мої, апостоли моєї любові, ви, які терпите, знайте, що ваші болі стануть світлом і славою. Діти мої, допоки зносите біль, допоки терпите, небо входить у вас і ви всім навколо себе даєте трохи неба та багато надії. Дякую вам"

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо 2 серпня 2017

"Дорогі діти. По волі Небесного Отця, як Мати Того, Хто вас любить, я є тут із вами, щоб вам допомогти Його пізнати і наслідувати Його. Мій Син залишив вам сліди Своїх стіп, щоб вам було легше наслідувати Його. Не бійтеся. Не будьте невпевненими, я з вами. Не дозвольте себе знеохотити,  тому що потрібно багато молитви і жертви за тих, які не моляться, не люблять і не знають мого Сина. Допоможіть їм, бачачи в них своїх братів. Апостоли моєї любові, слухайте мій голос у собі, відчуйте мою материнську любов, тому моліться, моліться діючи, моліться даруючи, моліться любов’ю, моліться працею і думками у ім’я мого Сина. Чим більше любові будете давати, тим більше її і приймете. Любов яка виходить із любові, освітлює світ. Відкуплення є любов'ю, а  любов не має кінця.  Коли мій Син знову прийде на землю, шукатиме любов у ваших серцях. Діти мої, багато діл любові Він для вас учинив. Я вас учу їх бачити, усвідомлювати і дякувати Йому, люблячи Його, і завжди знову прощаючи ближнім, тому що любити мого Сина це - значить прощати. Мій Син не є любленим, якщо неможливо  простити ближньому, якщо не робиться спроба зрозуміти ближнього, якщо ближній осуджений. Діти мої, навіщо вам молитва, якщо не любите і не прощаєте? Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 липня 2017 року, через візіонерку Мір’яну

"Дорогі діти! Дякую вам, що відповідаєте на мої заклики і що збираєтеся тут, біля  мене, своєї Небесної Матері. Знаю, що ви думаєте про мене з любов'ю та надією. І я відчуваю любов до всіх вас, як її відчуває і мій улюблений Син, Котрий у Своїй милосердній любові завжди посилає мене знову до вас. Він, Який був людиною, Який був і є Богом, Єдиний і Триєдиний, і Він, Який страждав заради вас тілом і душею, Він, Який став Хлібом, щоб живити ваші душі і так спасати їх. Діти мої, вчу вас, як бути достойними Його любові, щоби спрямувати свої думки до Нього, щоб жити Моїм Сином. Апостоли моєї любові, огортаю вас своїм покровом, бо як Мати хочу захистити вас. Прошу вас: моліться за весь світ. Моє Серце страждає, гріхи множаться, є їх занадто багато, але з допомогою вас, котрі є смиренні, скромні й сповнені любові, скриті і святі, моє Серце переможе. Любіть мого Сина понад усе і через Нього - увесь світ. Ніколи не забувайте, що кожен ваш брат носить у собі щось дорогоцінне - душу. Тому, діти мої, любіть усіх тих, хто не знає мого Сина, щоб через молитву і любов, яка виходить із молитви, стали кращими, щоб добро могло перемогти в них, щоб душі спаслися і мали життя вічне. Апостоли мої, діти мої, мій Син сказав вам: любіть один одного. Нехай це буде записано у ваших серцях, і з молитвою старайтеся жити цю любов. Дякую вам".

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 червня 2017 року, через візіонерку Мір’яну

«Дорогі діти, так, як і в інших місцях де я до вас приходила, так і тут вас закликаю до молитви. Моліться за тих, які не знають мого Сина, за тих, які не пізнали Божої любові, проти гріха, за посвячених – за тих, яких мій Син покликав, щоб мали любов і духа сили для вас, для Церкви. Моліться до мого Сина, а любов, яку досвідчите від Його близькості, дасть вам силу бути готовими на діла любові, котрі  чинитимете в Його Ім’я. Діти мої, будьте готові. Цей час є переломним. Тому знову закликаю вас до віри і надії. Вказую вам дорогу, якою маєте йти, а це Слова Євангелія. Апостоли моєї любові, світ дуже потребує ваших рук, піднесених до Неба, до мого Сина, до Небесного Отця. Потрібно багато смирення й чистоти серця. Майте довіру в мого Сина і знайте, що завжди можете бути кращими. Моє материнське серце хоче, щоб ви, апостоли моєї любові, були малими світлами світу, світячи там, де хоче запанувати темрява; щоб своєю молитвою і любов’ю вказували правильний шлях, щоб рятували душі. Я з вами. Дякую вам.»

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо 2 травня 2017

«Дорогі діти! Закликаю вас молитися, не просячи, але приносячи жертву – жертвуючись. Закликаю вас до об’явлення правди і милосердної любові. Я молюсь до свого Сина за вас, за вашу віру, яка все більш маліє у ваших серцях. Прошу Його, щоб поміг вам божественним духом, як і я бажаю допомогти вам материнським духом. Діти мої, маєте бути кращі. Лише ті, котрі чисті, смиренні і наповнені любов’ю, підтримують світ – спасають себе і світ. Діти мої, мій Син є серце світу. Його треба любити і до Нього молитись, а не завжди Його зраджувати знову. Тому ви, апостоли моєї любові, помножуйте віру в серцях людей своїм прикладом, своєю молитвою і милосердною любов’ю. Я поруч вас, я вам допоможу. Моліться, щоб ваші пастирі мали якомога більше світла, щоби могли просвітити всіх тих, які живуть у темряві. Дякую вам.»

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 квітня

"Дорогі діти, апостоли моєї любові, за вами є поширення любові мого Сина всім тим, які її не пізнали. Ви - маленькі світла світу, яких я материнською любов’ю навчаю, аби світили ясно повним сяйвом. Молитва вам допоможе, тому що молитва спасає  вас, молитва спасає світ. Тому, діти мої, моліться словами, відчуттями, милосердною любов’ю і жертвою. Мій Син вам показав шлях – Він, Який воплотився й учинив із мене першу чашу, Він Своєю піднесеною жертвою показав вам як треба любити. Тому, діти мої, не бійтеся говорити істину. Не бійтеся міняти себе і світ поширюючи любов, чинячи, щоб був пізнаваний і люблений мій Син, люблячи інших у Ньому. Я, як мати, завжди з вами. Молю свого Сина, нехай вам допоможе, щоб у вашому житті запанувала любов - любов, яка живе, любов, яка притягає, любов, яка дає життя. Такої любові вас навчаю – чистої любові. За вами є, апостоли мої, щоб її  розпізнати, жити нею і поширювати її. Моліться відчуттями  за своїх пастирів,  щоб із любов’ю могли свідчити про мого Сина. Дякую вам.”

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Драгічевич-Солдо, 18 березня

Візіонерка Мір’яна Драгічевич-Солдо мала щоденні явління від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному явлінні Богородиця, довіривши Мір'яні десяту таємницю, сказала, що буде їй являтись раз на рік - 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Сьогодні більше тисячі паломників зібралися на молитві Вервиці. Явління почалось о 13:44 і тривало до 13:48 (за європейським часом). "Дорогі діти! Моїм материнським бажанням є те, щоб ваші серця були наповнені миром і щоб ваші душі були чисті, щоб у присутності мого Сина могли бачити Його обличчя. Бо, діточки мої, як Мама, знаю, що ви спраглі потішення, надії і захисту. Ви, діти мої, свідомо й несвідомо шукаєте мого Сина. І я, проходячи земним часом, раділа, страждала та терпеливо зносила болі доти, доки мій Син у всій Своїй славі їх не звільнив. І тому кажу моєму Синові: завжди їм допомагай! Ви, діти мої, істинною любов’ю освітіть темряву егоїзму яка все більше огортає моїх дітей. Будьте великодушні. Нехай вам і руки, і серце будуть завжди відкритими. Не бійтеся. Віддайтеся моєму Сину з довірою і надією. Дивлячись на Нього, живіть життя з любов’ю. Любити – це означає даватися, зносити і ніколи не судити. Любити – це значить жити слова мого Сина. Діти мої, як Мати, вам говорю: лише істинна любов веде до вічного щастя. Дякую вам.”

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 березня 2017 року, через візіонерку Мір’яну

"Дорогі діти! Приходжу до вас з материнською любов'ю допомогти, щоб ви мали більше любові, а це значить - більше віри. Приходжу вам допомогти з любов'ю жити слова мого Сина, щоб світ був іншим. Тому вас, апостоли моєї любові, збираю біля себе. Дивіться на мене серцем. Говоріть мені, як мамі про свої болі, страждання, про свої радощі. Просіть, щоб молила свого Сина за вас. Мій Син є милостивий і праведний. Моє материнське серце хотіло би, щоб і ви були такими. Моє материнське серце хотіло би, щоб ви, апостоли моєї любові, всім навколо себе, своїм життям, говорили про мого Сина і про мене, щоб світ був іншим, щоб повернулися простота і чистота, щоб повернулися віра і надія. Тому, діти мої, моліться, моліться, моліться серцем, моліться з любов'ю, моліться добрими ділами. Моліться, щоб всі пізнали мого Сина, щоб світ змінився, щоб світ спасся. Любов'ю живіть слова мого Сина. Не судіть, але любіть один одного, щоб моє серце могло перемогти. Дякую вам!"

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 лютого 2017 року, через візіонерку Мір’яну

  "Дорогі діти! Ви, які стараєтеся жертвувати кожен день свого життя моєму Синові, ви, які стараєтеся жити з Ним, ви, які молитеся і жертвуєте, ви – надія в цьому немирному світі. Ви – промені світла мого Сина, живе Євангеліє і мої любі апостоли любові. Мій Син є з вами. Він є з тими, які думають про нього, які моляться. Але також Він із терпеливістю чекає тих, які Його не знають. Тому ви, апостоли моєї любові, серцем моліться і ділами показуйте любов мого Сина. Це є єдиною надією для вас, а також і єдиним шляхом до вічного життя. Я як Мати тут із вами. Ваші молитви, звернені до мене,  є найкращими трояндами любові для мене. Не можу не бути там, де відчую запах троянд. Надія є. Дякую вам."  

Послання Богородиці, Цариці миру через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня 2017

"Дорогі діти, мій Син був джерелом любові та світла, коли на Землі говорив до народу всіх народів. Апостоли мої, наслідуйте Його світло. Це не легко. Маєте бути малими. Маєте зробитися меншими від інших, з допомогою віри наповнитися Його любов’ю. Жодна людина на землі без віри не може пережити досвіду чуда. Я з вами. Об’являюся вам цими приходами, цими словами, хочу вам свідчити про мою любов і материнську турботу. Діти мої, не втрачайте часу, ставлячи питання, на які ніколи не отримуєте відповіді. У кінці вашої земної дороги Небесний Отець вам їх дасть. Завжди знайте: Бог усе знає, Бог бачить, Бог любить. Мій улюблений Син освітлює життя, розсіює темряву, а моя материнська любов, яка несе мене до вас, несказанна, таїнственна, але справжня. Я висловлюю свої почуття до вас: любов, розуміння і материнську прихильність. Від вас, апостоли мої, прагну ваших троянд молитви, що мають бути ділами любові. То для мого материнського серця наймиліші молитви. Їх приношу своєму Синові, народженому заради вас. Він вас бачить і чує. Ми завжди близько біля вас. Це є любов, яка кличе, єднає, навертає, підбадьорює та наповняє. Тому, апостоли мої, завжди любіть одні одних, а понад усе любіть мого Сина. Це єдиний шлях до спасіння, до вічного життя. То моя наймиліша молитва, яка найкращим запахом троянд наповняє моє серце. Моліться, завжди моліться за своїх пастирів, щоб мали сили бути світлом мого Сина. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 вересня 2018 року, через візіонерку Марію
"Дорогі діти! І природа вам пропонує знаки своєї любові через плоди, що вам дає. І ви Моїм приходом прийняли обильні дари та плоди. Дітоньки, наскільки ви відповіли на Мій заклик, Бог знає. Я вас закликаю: не є пізно, вирішіть вибрати святість і життя з Богом у благодаті та мирі! Бог вас благословить і дасть вам стократно, якщо довіряєте Йому. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)