Послання Богородиці з Меджугор'я, 3 січня 1985р.

“Дорогі діти! Цими днями Господь уділив вам великі ласки. Нехай цей тиждень буде подячним за всі ласки, які вам Бог уділив. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 10 січня 1985р.

“Дорогі діти! І сьогодні хочу подякувати вам за всі жертви, а особливо дякую тим, які милі Моєму Серцю і радо сюди приходять. Є досить парафіян, які не слухають послань, але заради тих, які особливо близькі Моєму Серцю, заради них даю послання для парафії. І надалі даватиму їх, тому що люблю вас і хочу, щоб ви поширювали Мої послання серцем. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 14 січня 1985р.

Послання Богородиці, передане через Віцку. “Дорогі діти! Сатана настільки сильний і всіма силами хоче перешкодити Моїм планам, які Я розпочала з вами. Ви моліться, тільки моліться і не зупиняйтесь ані на мить! І Я проситиму Свого Сина, щоби здійснилися всі Мої плани, які Я розпочала. Будьте терпеливі й витривалі в молитвах. І не дозвольте сатані вас знеохотити. Він сильно діє у світі. Будьте обережні!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 17 січня 1985р.

“Дорогі діти! Цими днями сатана підступно бореться проти цієї парафії, а ви, дорогі діти, задрімали в молитві, й лише декілька з вас приходять на Службу Божу. Витримайте дні спокус! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 24 січня 1985р.

“Дорогі діти! Впродовж цих днів ви відчули милість Бога через віднову, яка відбулася в цій парафії. Сатана хоче діяти ще жорсткіше, аби позбавити кожного з вас радості. Молитвою можете його повністю знезброїти, а собі забезпечити щастя. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 31 січня 1985р.

“Дорогі діти! Сьогодні хочу сказати вам: відкрийте свої серця Богові, як квіти навесні, що так прагнуть сонця. Я – ваша Мама і завжди хочу, щоб ви були ближче до Отця і щоб Він завжди дарував вашим серцям щедрі дари. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 8 лютого 1985р.

“Дорогі діти! Цими днями сатана особливо проявляється в цій парафії. Моліться, дорогі діти, щоб здійснювався Божий план і щоб кожна дія сатани закінчилась на Божу славу. Я залишаюсь так довго, щоб вам допомагати у спокусах. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 14 лютого 1985р.

“Дорогі діти! Сьогодні день, коли Я даю вам послання для парафії, однак уся парафія не приймає послань і не живе за ними. Я засмучена й хочу, щоб ви, дорогі діти, слухали Мене й жили за Моїми посланнями. Кожна сім’я має молитися сімейну молитву і читати Біблію! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 21 лютого 1985р.

“Дорогі діти! День у день Я закликала вас до віднови й молитви в парафії, але ви не приймаєте цього. Сьогодні закликаю вас востаннє. Зараз Великий Піст і ви, як парафія, під час Великого Посту, можете поглибити свою любов до Мого заклику. Якщо не зробите цього, не бажатиму передавати вам послання. Бог дозволяє Мені це. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 28 лютого 1985р.

“Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас, щоб цей тиждень жили за словами: „Я люблю Бога!“ Дорогі діти, любов’ю ви досягнете всього і навіть те, що думаєте, є неможливим. Бог хоче від цієї парафії, щоб вона цілковито належала Йому. І Я того ж бажаю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 7 березня 1985р.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас відновити молитви у своїх сім’ях. Дорогі діти, заохочуйте наймолодших до молитви, і нехай діти йдуть на Святу Літургію. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 14 березня 1985р.

“Дорогі діти! У своєму житті ви всі досвідчили світло і темряву. Бог кожній людині дає пізнати добро і зло. Я закликаю вас до світла, яке ви маєте приносити всім людям, які у темряві. День у день до ваших осель приходять люди, які є в темряві. Дорогі діти, дайте їм світло! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 21 березня 1985р.

“Дорогі діти! Хочу вам давати послання і тому сьогодні закликаю вас проживати і прийняти Мої послання! Дорогі діти, Я люблю вас і в особливий спосіб вибрала цю парафію, яка миліша Мені за інші, де Я радо перебувала, коли Всевишній посилав Мене. Тому закликаю вас – прийміть Мене, дорогі діти, щоб і вам було добре. Слухайте Мої послання! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 24 березня 1985р.

Напередодні Благовіщення “Сьогодні хочу закликати всіх вас до сповіді, навіть якщо ви декілька днів тому сповідалися. Хочу, щоб Моє свято усі досвідчили у своєму нутрі. А не можете досвідчити, якщо цілковито не віддастесь Богові. Тому всіх вас закликаю до примирення з Богом!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 28 березня 1985р.

“Дорогі діти! Сьогодні хочу закликати вас: моліться, моліться, моліться! У молитві спізнаєте найбільшу радість і вихід з усякої негоди, що є безвихідною. Дякую вам, що ви вдосконалилися в молитві. Кожен особисто став миліший Моєму Серцю, і Я дякую всім тим, які в своїх сім’ях оживили молитву молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 4 квітня 1985р.

“Дорогі діти! Я вдячна вам за те, що у своїх серцях ви почали більше думати на Божу славу. Сьогодні день, коли Я хотіла перестати давати вам послання, тому що дехто не прийняли Мене. Парафія просунулась, і Я хочу давати вам послання, як це ніколи й ніде не було в історії від початку світу. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Послання Богородиці з Меджугор'я, 5 квітня 1985р.

Страсна П’ятниця. Послання дане через Іванку Іванкович. “Ви, парафіяни, маєте великий і важкий хрест, але не бійтеся нести його. Тут є Мій Син, який допоможе вам.”

Назад Вперед

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 червня 2014 р.
«Дорогі діти! Я закликаю всіх вас і приймаю як Своїх дітей. Молюсь, щоб ви прийняли Мене і любили як Матір. Всіх вас Я об'єднала в Своєму серці, зійшла до вас і благословляю вас. Знаю, що ви від Мене чекаєте втіхи і надії, тому що люблю вас і заступаюсь за вас. Прагну від вас, щоб ви об'єдналися зі Мною в Моєму Синові, і щоб були Моїми апостолами. Щоб ви це змогли, знову закликаю вас – любити. Немає любові без молитви – нема молитви без прощення, тому що любов є молитва – прощення є любов. Діти Мої, Бог вас створив, щоб ви любили, і любили, щоб прощати. Кожна молитва, яка приходить від любові єднає вас з Моїм Сином і Духом Святим, а Святий Дух освітляє вас і робить Моїми апостолами, апостолами, котрі все що роблять, - робитимуть в ім'я Господнє. Вони молитимуться ділами, а не лише словами, тому що люблять Мого Сина, і розуміють дорогу правди, яка веде до вічного життя. Моліться за своїх пастирів, щоб вони з чистим серцем завжди могли вести вас дорогою істини і любові, дорогою Мого Сина. Дякую вам!»

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 116724
11:25, 14-07-2014

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня 2018 року
"Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити. Як Мати, прагну вашої взаємної любові, доброти й чистоти. Моє бажання - щоб ви були праведні й любили один одного. Діти мої, будьте радісними в душі, будьте чистими, будьте дітьми. Мій Син говорив, що любить бути поміж чистих сердець, бо чисті серця завжди молоді та

Літургійні читання на вівторок ІІ звичайного тижня, рік ІІ (РКЦ)
  † Читання святого Євангелія від Марка Як проходив Ісус у суботу через засіяні ниви, Його учні почали на ходу зривати колоски. А фарисеї казали Йому: «Поглянь, чому вони роблять у суботу те, ...

Літургійні читання на 16 січня (УГКЦ)
Мк.  11, 11-23. 11. І ввійшов у Єрусалим, у храм, і оглянув усе, а що було вже пізно, то вийшов з дванадцятьма у Витанію. 12. Наступного дня, коли вони виходили з Витанії, зголоднів. 13. ...

Фоторепортаж

«    Січень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати