Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 січня 1991

Дорогі діти! Сьогодні більше, ніж будь-коли, закликаю вас до молитви. Нехай ваша молитва буде благанням миру. Сатана - сильний, і хоче знищити не лише життя людське, але також природу і планету, на якій живете. Тому, дітоньки, моліться, щоб захиститися молитвою й благословенням Божого миру. Бог послав мене поміж вас, аби вам допомогти. Моліться на вервиці. Вже сама вервиця може вершити чуда у світі й у вашому житті. Я залишатимуся з вами, доки Бог того схоче, й благословляю вас, бо ви не зрадите тут моєї присутності. Дякую, бо ваша відповідь служить добру і миру. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 лютого 1991

Дорогі діти! Сьогодні прошу вас віддати себе Всевишньому. Віддалення від Господа дає гіркий плід- брак миру у ваших серцях. Тільки Бог є мир. Тому наближтеся до Бога вашою щирою молит вою, і заживе мир у ваших серцях. Мир із ваших сердець попливе рікою на весь світ. Не говоріть про мир, але творіть його! Я благословляю кожного з вас і кожне ваше добре починання. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 березня 1991

Дорогі діти! Прошу вас нині на молитві в поєднанні з Ісусом переживати Його страсті. Зважтесь присвячувати більше часу для Бога, який дарував вам оці часи благодаті. Тому, дорогі діти, моліться і відновлюйте у ваших серцях щиру любов до Ісуса. Я- з вами, й допоможу вам своїми молитвами. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 квітня 1991

Дорогі діти! Нині прошу вас робити так, щоб ваша молитва була молитвою серця. Кожен нехай знаходить час для молитви, щоб міг у ній віднайти Бога. Не хочу, аби ви говорили про молитву, а щоб молилися насправді. Щоб кожен ваш день був сповнений молитвою вдячності Всевишньому за життя ваше і за все, що маєте. Не хочу, аби ваше життя було повне слів, а щоб прославляли Бога своїми ділами. Я є з вами і дякую Богові за це. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 травня 1991

Дорогі діти! Сьогодні прошу вас, відчути мої веління миру, які треба щиро й з любов'ю втілювати в життя. Багато хто думає, ніби вони досить зробили, говорячи про веління. Але вони не живуть ними. Я вас закликаю, дорогі діти, до життя і знищення всього, що є в вас злого, аби усе перетворити на добре. Діточки, я є з вами і прагну кожному з вас помогти. Я хочу вас взяти до неба. В небі- радість. У радості вже тут, на землі, можете відчути небо. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 червня 1991

Дорогі діти! Нині, у цей великий день, що мені даруєте, всіх благословляю і хочу сказати, що ці дні, коли я є з вами, це - благодатні дні. Я хочу навчити вас, хочу допомогти вам іти дорогою святості. Багато не хочуть слухати моїх велінь, ані щиро приймати те, що я кажу. Тому прошу вас: своїм життям засвідчуйте мою присутність. Моліться! Господь поможе знайти вам причину мого приходу. Тому, діти, моліться, читайте Святе Письмо, бо через мій прихід ви зможете знайти у Святому Письмі веління, яке є записане для вас. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 липня 1991

Дорогі діти! Прошу вас молитися за мир. Нині мир є під загрозою як ніколи, і я прошу вас відновити піст і молитву у ваших родинах. Дорогі діти, я бажаю, щоб ви зрозуміли небезпеку. Багато з того, що станеться, залежить від вашої молитви. А ви молитеся мало. Дорогі діти, я є з вами і прошу вас, щоб ви почали щиро молитися і постити, як на початку моїх з'явлень. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 серпня 1991

Дорогі діти! Прошу вас молитися, а відколи мій задум почав здійснюватися, прошу молитися більше, ніж раніше. Сатана сильний і хоче перешкодити моїм планам миру та радості й намагається переконати вас в тому, що мій Син не може здійснити те, що задумав. Тому прошу вас, дорогі діти, ще більше постити й молитися. Прошу вас протягом дев'яти днів дечого зректися, бо з вашою допомогою здійсниться все те, що думаю здійснити згідно з розпочатими в Фатімі тайнами. Прошу вас, дорогі діти, зрозумійте важливість мого приходу й небезпеку теперішнього часу. Прагну врятувати всі душі і пожертвувати їх Богові. Отже, моліться, щоб усе, що я задумала, повністю здійснилося. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 вересня 1991

Дорогі діти! Запрошую вас до молитви і самозречення, бо тепер як іще ніколи, сатана хоче показати світові своє безчесне лице, хоче звести на дорогу смерті й гріха ще більше людей. Тому, дорогі діти, допоможіть моєму Серцю здобути перемогу у світі гріха. Закликаю вас складати жертви і молитви в моїх наміреннях, аби я могла їх донести Богові заради того, що є найбільш необхідне. Забувайте ваші бажання й моліться, діточки, за те, що Господь хоче, а не за те, що ви хочете. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 жовтня 1991

Дорогі діти! МОЛІТЬСЯ, МОЛІТЬСЯ, МОЛІТЬСЯ! Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 листопада 1991

Дорогі діти! І цим разом закликаю вас до молитви. Моліться, щоб ви були здатні зрозуміти те, що Бог хоче сказати через мою присутність і тими закликами-веліннями, які вам даю. Хочу наблизити вас щораз більше до Ісуса і до Його зраненого Серця, аби ви були спроможні зрозуміти безмежну любов, яка дається кожному з вас. Тому, дорогі діти, моліться, щоб з ваших сердець забило джерело любові до кожного, навіть до тих, хто вас ненавидить і вами погорджує. Так з любов'ю Ісуса будете здатні здолати всяку нужду у цьому світі- світі болю й безнадії для тих, хто не знає Ісуса. Я з вами і люблю вас безмежно любов'ю Ісуса. Дякую вам за всі ваші жертви і молитви. Моліться, щоб я ще більше могла вам допомагати. Ваші молитви мені потрібні. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 грудня 1991

Дорогі діти! Сьогодні з трепетом душі приношу вам маленького Ісуса, аби поблагословив вас миром й любов'ю. Дорогі діти, не забувайте, ласкою є те, що багато людей не розуміє і не приймає. Тому ви, коли кажете, що є моїми і просите допомоги, віддайтеся мені до кінця. Віддайте мені ваше серце і будьте прикладом у ваших родинах. Ви кажете, що Різдво — це родинне свято. То ж поставте Бога у ваших сім'ях на перше місце, щоб він міг вам дати мир і оберігати вас не лише від війни, але й, у мирний час, від зазіхань сатани. Тому, дорогі діти, віддайтеся Богові, й матимете все. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 жовтня 2013
Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас відкритися молитві. Молитва чинить чуда у вас і через вас. Тому, діточки, в простоті серця просіть Всевишнього, щоб дав вам силу бути Божими дітьми, а не щоб сатана тряс вами, як вітер гілками. Дітки, вирішіть знову вибрати Бога і шукайте лише Його волю і тоді в Ньому знайдете радість і мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 116724
11:25, 14-07-2014

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня 2018 року
"Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити. Як Мати, прагну вашої взаємної любові, доброти й чистоти. Моє бажання - щоб ви були праведні й любили один одного. Діти мої, будьте радісними в душі, будьте чистими, будьте дітьми. Мій Син говорив, що любить бути поміж чистих сердець, бо чисті серця завжди молоді та

Літургійні читання на вівторок ІІ звичайного тижня, рік ІІ (РКЦ)
  † Читання святого Євангелія від Марка Як проходив Ісус у суботу через засіяні ниви, Його учні почали на ходу зривати колоски. А фарисеї казали Йому: «Поглянь, чому вони роблять у суботу те, ...

Літургійні читання на 16 січня (УГКЦ)
Мк.  11, 11-23. 11. І ввійшов у Єрусалим, у храм, і оглянув усе, а що було вже пізно, то вийшов з дванадцятьма у Витанію. 12. Наступного дня, коли вони виходили з Витанії, зголоднів. 13. ...

Фоторепортаж

«    Січень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати