Послання Богородиці з Меджугор'я, 1 січня 1987р.

Дорогі діти! Нині дякую Господеві за все, що Він робить, і найбільше за дар, що я можу ще сьогодні бути з вами. Дорогі діти, у ці дні Бог дає найбільші ласки для тих, хто відкриває Йому своє серце. Я їх благословляю і бажаю, щоб також і ви, визнали ті ласки й віддали своє життя Богові, щоб Він був через вас прославлений. Моє серце уважно слідкує за вашими кроками. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 8 січня 1987р.

Дорогі діти! Я хочу подякувати за те, що ви чесно виконуєте мої веління. Зокрема дякую вам за всі жертви і молитви, які мені даруєте. Дорогі діти, бажаю відтепер і надалі давати свої веління не кожного четверга, а 25 дня кожного місяця. Настав той час, коли сповнилося все те, чого мій Господь бажав. Відтепер буду давати менше велінь, але я з вами. Тому, дорогі діти, прошу вас: слухайте мої веління і переживайте їх, щоб я могла вами керувати. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 січня 1987р.

Дорогі діти! Ось і сьогодні, Я хочу вас закликати: від сьогоднішього дня почніть жити новим життям. Дорогі діти, хочу, щоб ви зрозуміли, що Бог вибрав кожного з вас, щоб використати в великому плані спасіння людства. Ви не можете осягнути, якою великою є ваша роль у Божому задумі. Тому, дорогі діти, моліться, щоб в молитві ви могли зрозуміти Божий задум щодо вас. Я з вами, щоб ви могли здійснити його у всій повноті. Дякую, що ви відповіли на мій заклик!

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 лютого 1987р.

Дорогі діти! Сьогодні прагну всіх вас огорнути Своїм Покровом і повести дорогою навернення. Дорогі діти, прошу вас, віддайте Господеві все ваше минуле, все зло, яке нагромадилося у ваших серцях. Бажаю, щоб кожен з вас був щасливий, однак ніхто не може бути щасливим у гріху. Тому, дорогі діти, моліться, і в молитві ви пізнаєте новий шлях радості. Радість з’явиться у ваших серцях і так, ви станете радісними свідками того, що Я і Мій Син від кожного з вас очікує. Я вас благословляю. Дякую, що ви відповіли на мій заклик!

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 березня 1987р.

Дорогі діти! Сьогодні дякую вам за вашу присутність у цьому місці, де даю вам особливі благодаті. Закликаю кожного з вас, щоб віднині ви розпочали жити життям, якого Бог прагне від вас, і щоб розпочали чинити добрі діла любові й милосердя. Я не хочу, щоб ви, дорогі діти, живучи посланнями, чинили гріх, який неприємний Мені. Тому, дорогі діти, Я прагну, щоб кожний з вас жив новим життям, не руйнуючи все те, що Бог сотворив у вас і що вам дає. Даю вам Своє особливе благословення і залишаюся з вами на вашій дорозі навернення. Дякую, що ви відповіли на мій заклик

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 квітня 1987р.

Дорогі діти! Навіть сьогодні нагадую вам, що молитва є обов’язковою. Зрозумійте, що в час молитви Бог зсилає найбільші благодаті. Моліться і намагайтеся засвоїти усе те, про що тут говорю. Дорогі діти, прошу вас молитися серцем. Без молитви не зможете зрозуміти Божих помислів. Моліться! Бажаю, щоб у кожному з вас здійснилися Божі задуми і зросло те, що Він посадив у кожному серці. Моліться, щоб благословення Боже боронило вас від зла, яке вам загрожує. Благословляю вас, дорогі діти. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 травня 1987р.

Заохочую вас, дорогі діти, жити в Божій любові. Ви схильні на гріх, і так бездумно можете віддати себе в руки сатани. Віддайте себе Богові, боріться проти сатани. Я є вашою мамою. Тому бажаю довести вас до повної святості. Хочу, щоб ви були щасливі на землі й бажаю мати вас поруч себе в Небі. Це - моє бажання й мета, з якою я прийшла сюди. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 червня 1987р.

Дорогі діти! Закликаю вас сьогодні до Господнього миру. Нехай кожен з вас плекає у своєму серці той мир, що його дає Господь. Сьогодні хочу всіх вас благословити Господнім Благословенням і бажаю, дорогі діти, щоб ви йшли моєю стежкою. Я вас люблю, і тому часто даю вам поради. Дякую за те, що ви все робите за моїми веліннями. Благаю вас, допоможіть мені, щоб я могла пожертвувати вас Господеві, і щоб Він врятував вас, випровадивши на спасенну дорогу. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 липня 1987р.

Дорогі діти! Прошу вас від сьогодні й надалі осягнути дорогу святості. Я люблю вас і тому благаю, щоб ви були святими. Не хочу, аби сатана створював труднощі на вашій стежині. Дорогі діти, моліться і приймайте все, що Бог дає у дорозі до святості. Дорога болюча, але хто почав нею йти, тому Бог дарує всю свою ласку. Той, хто нею йде, з радістю відгукується на заклик Божий. Не звертайте надто багато уваги на дрібні земні речі, але звертайте душу до речей небесних. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 серпня 1987р.

Дорогі діти! Ще сьогодні закликаю вас, щоб ви зважилися відчувати мої веління. Бог доручив мені також в цьому році те, що мені присвятила Церква. Господь дозволив промовляти до вас і заохочувати вас до святості. Просіть ласк у Бога, і Він вам дасть їх через моє посередництво. Я готова передати Богові все, що ви попросите, бо ж Бог дозволив мені випрошувати для вас усякі ласки. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 вересня 1987р.

Дорогі діти! Сьогодні знову прошу вас молитися, щоб молитва стала для вас життям. Віддайте увесь час Ісусові – і так отримаєте все, що бажаєте. Він віддячить вам сторицею. Дорогі діти, сатана – сильний і чатує, щоби вас спокусити. Моліться, і він не заподіє вам ніякого зла, ані не перешкодить іти дорогою святості. Дорогі діти, ставайте через молитву щораз ближчими до Бога. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 жовтня 1987р.

Дорогі діти! Оберіть собі рай. Це дорога складна для тих, що не зважилися, не прагнуть Бога. Зважтеся і вірте, що Бог дається вам у всій Його повноті. Ви запрошенні, і треба щоб ви відповіли на заклик Отця, що вас запрошує через мене. Моліться й через молитву осягнете повноту любові. Я вас благословляю і хочу допомогти вам, щоб усі були під моїм материнським покровом. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 листопада 1987р.

Дорогі діти! Сьогодні так само прошу кожного з вас зважитися повністю мені віддатися. Тільки так зможу представити вас Богові. Ви знаєте: я безмежно вас люблю і бажаю, щоб ви, дорогі діти, здійснили все те, що Бог постановив для цієї парафії. Але якщо ви не будете молитися, не зможете зрозуміти моєї любові і божих задумів щодо парафії і всіх вас. Моліться, аби сатана не звів вас своєю гординею і фальшивою владою. Я з вами, а тому вірте: я вас люблю. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 грудня 1987р.

Дорогі діти! Радійте зі Мною! Моє Серце радіє Ісусом і сьогодні Я прагну дати Його вам. Бажаю, дорогі діти, щоб кожен з вас відкрив своє серце Ісусові, а Я дарую Його вам з любов’ю. Дорогі діти, прагну, щоб Він вас перемінював, навчав і оберігав. Сьогодні особливо молюся за кожного з вас та віддаю вас Богові, щоб Він проявився в вас. Закликаю вас до щирої молитви серцем, щоби кожна ваша молитва стала зустріччю з Богом. Поставте Бога на перше місце—і в своїй праці, і в щоденному житті. Сьогодні закликаю вас з усією серйозністю послухати Мене і робити те, до чого вас закликаю. Дякую, що відповіли на Мій заклик!

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 квітня 2008
Дорогі діти! Сьогодні Я також закликаю вас усіх зростати у любові Божій так, як квітка, яка відчуває теплі промені весни. Так само зростайте і ви, Мої любі діти, у любові Божій і несіть її до всіх тих, які перебувають далеко від Бога. Шукайте Волі Божої і чиніть добро кожному, кого Бог поставив на вашому шляху, і будьте світлом та радістю. Дякую, що відповіли на Мій заклик!

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 116724
11:25, 14-07-2014

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня 2018 року
"Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити. Як Мати, прагну вашої взаємної любові, доброти й чистоти. Моє бажання - щоб ви були праведні й любили один одного. Діти мої, будьте радісними в душі, будьте чистими, будьте дітьми. Мій Син говорив, що любить бути поміж чистих сердець, бо чисті серця завжди молоді та

Літургійні читання на вівторок ІІ звичайного тижня, рік ІІ (РКЦ)
  † Читання святого Євангелія від Марка Як проходив Ісус у суботу через засіяні ниви, Його учні почали на ходу зривати колоски. А фарисеї казали Йому: «Поглянь, чому вони роблять у суботу те, ...

Літургійні читання на 16 січня (УГКЦ)
Мк.  11, 11-23. 11. І ввійшов у Єрусалим, у храм, і оглянув усе, а що було вже пізно, то вийшов з дванадцятьма у Витанію. 12. Наступного дня, коли вони виходили з Витанії, зголоднів. 13. ...

Фоторепортаж

«    Січень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати