Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 грудня

«Дорогі діти, моє материнське серце плаче, коли дивлюсь на те, що мої діти роблять. Гріхи помножуються, чистота душі стає все менш важливою, про мого Сина забувається, щораз менше вшановується, а моїх дітей переслідують. Тому ви, мої діти, апостоли моєї любові, душею і серцем взивайте ім’я мого Сина. Він має для вас слова світла. Він вам Себе об’являє, з вами ламає хліб і дає вам слова любові, щоб ви їх перемінювали в діла милосердя і так будете свідками істини. Тому, діти мої, не бійтеся. Дозвольте моєму Сину перебувати в вас. Він вами послугується, щоб піклуватися про зранених і навертати загублені душі. Тому, діти мої, поверніться до молитви Вервиці. Моліться її з відчутям доброти, жертви і милосердя. Моліться не лише словами, але і ділами милосердя. Моліться з любов’ю до всіх людей. Мій Син жертвою возніс любов. Тому живіть з Ним, щоб мати силу і надію, щоб мати любов, яка є життям і яка веде до вічного життя. З Божої любові я є з вами і материнською любов’ю вас буду вести. Дякую вам.» Богородиця була дуже сумна.

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 листопада

"Дорогі діти! Для мого материнського серця є великою радістю приходити до вас і об’являтись вам. Це є даром мого Сина для вас і для інших, які приходять. Як мати, закликаю вас: любіть мого Сина понад усе. Щоб ви любили Його всім серцем, маєте Його пізнати. Пізнаєте Його молитвою. Моліться серцем і відчуттями. Молитися -  значить думати про Його любов і жертву.  Молитися -  значить любити, давати, терпіти та жертвувати. Вас, діти мої, закликаю бути апостолами молитви і любові. Діти мої, це є час чування. У цьому чуванні закликаю вас до молитви, любові й довіри. І як мій Син буде дивитися у ваші серця, моє материнське серце  хоче, щоб Він у них  бачив безумовне довір’я та любов. Об’єднана любов моїх апостолів буде жити, перемагати і викривати зло. Діти мої, я була чашею Богочоловіка, була Божим інструментом. Тому вас, своїх апостолів, закликаю бути чашею істинної, чистої любові мого Сина. Закликаю вас бути інструментом, через який всі ті, які не пізнали Божої любові, які ніколи не любили, зрозуміли, прийняли її і  були спасенні.  Дякую вам, мої діти." Під час того, як Богородиця відходила, Мір’яна бачила чашу.

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 жовтня 2016 року

"Дорогі діти! Дух Святий посланий Небесним Отцем учинив мене матір’ю, Ісусовою  матір’ю, а тим самим і вашою матір’ю. Тому приходжу, аби вас вислухати, аби відкрити вам свої материнські руки, аби дати вам своє серце й аби закликати вас залишитися зі мною, бо з вершини хреста мій Син довірив вас мені. На жаль, багато моїх дітей не пізнало любові мого Сина, багато хто його не бажає пізнати. О, діти мої, наскільки погано чинять ті, які мали б бачити і пояснювати, щоб інші увірували. Тому ви, діти мої, апостоли мої, у тиші серця свого слухайте голос мого Сина, щоб ваше серце було Його притулком, щоб не було похмурим та сумним, але освітлене світлом мого Сина. Вірою шукайте надію, бо віра є життям душі. Знову вас закликаю – моліться. Моліться, аби ви віру жили в смиренні, духовному мирі й освітлені  світлом.  Діти мої, не намагайтеся відразу все зрозуміти, бо і я не всього розуміла, але любила й вірила в Божествені слова, котрі мій Син говорив, Він, Який був першим світлом і початком відкуплення. Апостоли моєї любові, ви, що молитеся, жертвуєтеся, любите, не судите, ви йдіть і поширюйте істину, слова мого Сина, Євангеліє, бо ви є живим євангелієм, ви промені світла мого Сина. Мій Син і я будемо з вами, будемо вас підбадьорювати і випробовувати. Діти мої, завжди просіть благословення від тих, і лише тих, чиї руки благословив мій Син, – від ваших пастирів. Дякую вам!”

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Міріану Драгічевич-Солдо, 2 вересня

"Дорогі діти! По волі мого Сина і з моєї материнської любові приходжу до вас, своїх дітей, а особливо до тих, котрі ще не пізнали любові мого Сина. Приходжу до вас, які думаєте про мене, які мене закликаєте. Вам даю мою материнську любов і приношу благословення свого Сина. Чи маєте чисті й відкриті серця? Чи бачите дари, знаки моєї присутності та любові? Діти мої, у своєму земному житті наслідуйте мій приклад. Моє життя було болем, мовчанням і безмірною вірою та довірою Небесному Отцеві. Ніщо не випадкове – ні біль, ні радість, ні страждання, ні любов. Усе це милості, які вам уділяє мій Син і які ведуть вас до вічного життя. Мій Син чекає від вас любові й молитви в Ньому. Молитися й любити в Ньому – як мати навчаю вас – це означає молитися в тиші своєї душі, а не лише проказувати вустами. Це є й найменший гарний жест, учинений в ім’я мого Сина, це терпеливість, милосердя, прийняття болю і жертва, вчинена заради іншого. Діти мої, мій Син дивиться на вас. Моліться, щоб і ви бачили Його обличчя і щоб вам могло бути об’явлено. Діти мої, я вам відкриваю єдину й правдиву істину. Моліться, аби ви зрозуміли її та могли ширити любов і надію, аби могли бути апостолами моєї любові. В особливий спосіб моє материнське серце любить пастирів. Моліться за їх благословенні руки. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці Миру через візіонерку Міріану Драгічевич-Солдо 2 серпня 2016

"Дорогі діти! Я прийшла до вас, поміж вас, щоби ви віддали мені свої турботи, щоб я їх принесла своєму Сину, щоб заступалася за вас перед Ним для вашого добра. Знаю, що кожен з вас має свої турботи, свої випробування, тому вас по-материнськи закликаю: прийдіть за стіл мого Сина. Він для вас ламає хліб, дає вам Себе, дає вам надію, від вас очікує більше віри, надії і веселості. Oчікує від вас внутрішньої боротьби проти егоїзму, осудження і людських слабостей. Тому, я як мати, говорю: "Моліться! Бо молитва дає вам силу до внутрішньої боротьби.” Мій Син, ще малим часто мені говорив, що многі будуть любити мене і називати матір’ю. Я тут, посеред вас, відчуваю любов. Дякую вам. Ради цієї любові прошу свого Сина, щоб ніхто з вас, моїх дітей, не повернувся додому таким, яким прийшов, щоб ви понесли чим більш надії, милосердя і любові; щоб ви були моїми апостолами любові, які своїм життям будуть свідчити, що Небесний Отець є джерелом життя, а не смерті. Дорогі діти, знову, по-материнськи, прошу вас, моліться за вибраних мого Сина, за їхні благословенні руки, за своїх пастирів, щоб могли проповідувати мого Сина зі щораз більшою любов’ю і в такий спосіб здійснювати навернення. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці Миру, від 2 липня 2016 року, через візіонерку Міріану

"Дорогі діти, моя дійсна, жива присутність між вами мала б  зробити вас щасливими, бо це є велика любов мого Сина. Він мене посилає поміж вас, щоби Материнською любов’ю я додала вам впевненості; щоби ви зрозуміли, що біль та радість, страждання та любов сприяють тому, щоб ваша душа інтенсивно жила; щоби я вас знову закликала  прославляти Серце Ісуса, серце віри, Євхаристію. Мій Син із дня в день у всі віки живий повертається  посеред вас, повертається до вас і ніколи вас не залишає. Коли одне з вас, моїх дітей, повертається до Нього, Моє Материнське Серце здригається від щастя. Тому, діти мої, поверніться до Євхаристії, до мого Сина. Шлях до мого Сина тяжкий,  повний зречення, але в кінці є завжди світло. Я розумію ваші болі і страждання, і Материнською любов'ю витираю вам сльози. Довіртесь моєму Синові, бо Він зробить для вас те, про що ви б і не догадувалися Його просити. Ви, діти мої, ви маєте дбати лише про свою душу, тому що вона - єдине, що належить вам на землі. Її, забруднену або чисту, ви  принесете перед Небесного Отця. Запамятайте, віра в любов мого Сина завжди буде винагороджена. Прошу вас, особливо молиться за тих, котрих мій Син покликав, щоби жили за Ним і любили свою паству. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 червня 2016, через візіонерку Міріану Драґічевич–Солдо

"Дорогі діти, як Матір Церкви, як ваша мама, я посміхаюсь, коли на вас дивлюся: як приходите до мене, як збираєтеся навколо мене, як мене шукаєте. Мої прибуття  поміж вами є доказом наскільки Небо вас любить. Вони показують вам на дорогу до вічного життя, до спасіння. Апостоли мої, ви, які стараєтеся мати чисте серце і мого Сина в ньому, ви є на добрій дорозі. Ви, які шукаєте мого Сина, шукаєте добру дорогу. Він залишив багато знаків Своєї любові. Залишив надію. Легко Його знайти, якщо ви готові до жертви і покаяння, якщо маєте терпеливість, милосердя і любов до своїх ближніх. Багато моїх дітей не бачать і не чують, тому що цього не хочуть. Не приймають моїх слів і моїх діл, а мій Син через мене закликає всіх. Його Дух просвітлює всіх моїх дітей у світлі Небесного Отця, у спілкуванні Неба і землі, у взаємній любові, бо любов кличе любов і чинить так, що діла є важливішими від слів. Тому, апостоли мої, моліться за свою Церкву, любіть Її, і чиніть діла любові. І хоча Вона є вельми зраджуваною і зраненою, Вона є тут, бо походить від Небесного Отця. Моліться за своїх пастирів, щоб ви в них бачили величину любові мого Сина. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 травня 2016

"Дорогі діти! Моє материнське серце прагне вашого істинного навернення і міцної віри, щоби ви могли поширювати любов і мир всім, хто вас оточує. Але, діти мої, не забудьте, кожен із вас є унікальним світом перед Небесним Отцем. Тому дозвольте дії Духа Святого непрестанно діяти у вас. Будьте моїми духовно чистими дітьми. В духовності є краса. Все, що є духовним, є живе і дуже красиве. Не забудьте, що в Євхаристії, яка є серцем віри, мій Син є завжди з вами. Він приходить до вас і з вами ламає хліб, тому що, діти мої, ради вас Він помер, воскрес і знову приходить. Ці мої слова вам є знані, бо вони – є істина, а істина не змінюється. Проте багато моїх дітей їх забули. Діти мої, мої слова не є ні старі, ні нові, вони є вічні. Тому вас, своїх дітей, закликаю добре вдивлятись в знаки часу, "збирати розбиті хрести" і бути апостолами об’явлення. Дякую вам." 

Послання Богородиці, цариці Миру, через візіонерку Міріану Драгічевич-Солдо, 2 квітня

"Дорогі діти! Не майте затверділі, закриті і повні страху серця. Дозвольте моїй материнській любові освітити і наповнити їх любов’ю і надією, щоб вам, як мати заспокоїла ваші болі, бо я їх знаю, я їх досвідчила. Біль підносить і є найбільшою молитвою. Мій Син особливо любить тих, хто страждає від болі. Він послав мене до вас, щоб заспокоїти їх і принести надію. Довіряйте Йому. Знаю, що вам важко, бо навколо себе бачите все більше темряви. Діти мої, її потрібно розбити молитвою і любов’ю. Той, хто молиться і любить, не боїться, він має надію і милосердну любов, бачить світло і бачить мого Сина. Як своїх апостолів закликаю вас старатися бути прикладом милосердної любові і надії. Завжди знову моліться за щораз більше любові, бо милосердна любов приносить світло, яке розбиває всяку темряву, приносить мого Сина. Не бійтеся, ви не самі, я з вами. Прошу вас, щоб ви молилися за своїх пастирів, щоб в кожній хвилі мали любов, щоби з любов ’ю трудились для мого Сина, через Нього і на Йього спомин. Дякую вам."

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 березня 2016 року

Дорогі діти! Мій прихід до вас є для вас даром Небесного Отця. Приходжу через Його любов, щоб допомогти вам знайти шлях до правди, знайти шлях до мого Сина. Приходжу, щоб підтвердити вам правду. Хочу нагадати вам слова мого Сина. Він промовляв слова спасіння для цілого світу, слова любові для всіх, любов, яку довів Своєю жертвою. Але й сьогодні багато моїх дітей Його не знають, не хочуть Його пізнати, є байдужими. Через їхню байдужість моє серце боляче страждає. Мій Син завжди був в Отці. Народжуючись на землі, приніс Боже, а від мене прийняв людське. З Ним поміж нас прийшло слово. З Ним прийшло світло світу, яке проникає в серця. Освічує їх і наповнює їх любов’ю й утішенням. Діти мої, мого Сина можуть бачити всі ті, які Його люблять, бо Його Обличчя видно в душах, сповнених любов’ю до Нього. Тому, діти мої, апостоли мої, послухайте мене. Залиште марноту й егоїзм. Не живіть лише для земного й матеріального. Любіть мого Сина й чиніть так, щоб інші бачили Його Обличчя через вашу любов до Нього. Я допоможу вам щонайбільше Його пізнати. Буду вам про Нього говорити. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 лютого 2016 року

Дорогі діти! Закликала вас і знову вас закликаю, щоб  ви пізнали Мого Сина, щоб пізнали істину. Я з вами і молюся, щоб вам це вдалося. Діти Мої, маєте багато молитися, щоб ви мали чим більше любові й терпеливості, щоб уміли принести жертву і щоб ви були вбогі духом. Мій Син через Духа Святого є завжди з вами. Його Церква народжується в кожному серці, яке Його спізнає. Моліться, щоб могли спізнати Мого Сина, моліться, щоб ваша душа була одно з Ним. Це молитва, це любов притягують інших і роблять вас Моїми апостолами. Дивлюсь на вас із любов’ю, материнською любов’ю. Знаю вас, знаю ваші болі й печалі, бо і я в тихості страждала. Моя віра Мені давала любов і надію. Повторюю, Воскресіння Мого Сина і Моє Вознесіння на Небо є надією і любов’ю для вас. Тому, діти Мої, моліться, щоб ви пізнали істину, щоб мали міцну віру, яка  провадитиме ваше серце  і яка ваші болі і страждання зможе переобразити в любов і надію. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 січня 2016 року

"Дорогі діти, як Мати, я щаслива, що є поміж вами, бо хочу вам знову говорити про слова мого Сина і Його любов. Надіюся, що ви приймете мене серцем, бо слова мого Сина і Його любов є єдиним світлом і надією в темряві сьогодення. Це є єдина істина і ви, які приймете і будете жити нею, будете мати чисті і смиренні серця. Мій Син любить тих, які чисті і смиренні. Чисті і смиренні серця оживлюють слова мого Сина, живуть ними, поширюють їх і уможливлюють, щоб Його слова всі почули. Слова мого Сина повертають життя тим, котрі їх слухають. Слова мого Сина повертають любов і надію. Тому, мої милі апостоли, діти мої, живіть словами мого Сина. Любіть один одного, так як Він вас полюбив. Любіть один одного в Його ім’я, пам’ятаючи про Нього. Церква розвивається і росте завдяки тим, хто слухає слова мого Сина, завдяки тим, які люблять, завдяки тим, які страждають і терплять в тиші і надії кінцевого відкуплення. Тому, мої милі діти, нехай слова мого Сина і Його любов будуть першими і останніми думками вашого дня. Дякую вам."

Послання Богородиці, 25 вересня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас, щоб ви своїм миром помогли, щоб інші бачили й почали шукати мир. Ви, дорогі діти, в мирі й не можете зрозуміти неспокою. Тому закликаю вас, щоб молитвою і життям допомогли знищити в людях усе те, що є злом, і розкрити обман, яким послуговується сатана. Ви моліться, щоб істина запанувала в усіх серцях. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)