Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 лютого 2014

"Дорогі діти! Материнською любов'ю Я хочу навчити вас щирості, щоб ви як Мої апостоли в своїй діяльності були точні, рішучі і насамперед щирі. Я хочу, щоб милістю Божою ви відкрилися для благословення. Хочу, щоб постом і молитвою випросили в Небесного Отця пізнання того, що є природне, святе - Божественне. Сповнені пізнання, під покровом Мого Сина і Моїм ви будете Моїми апостолами, які знатимуть, як поширювати Слово Боже всім тим, які з Ним не знайомі, і знатимете, як подолати перешкоди, що стоятимуть на вашому шляху. Діти Мої, Божа благодать зійде на вас через благословення, а зберегти ви її зможете постом , молитвою, очищенням і примиренням. Ви будете мати дієвість, яку очікyю від вас. Моліться за своїх пастирів, щоб промінь Божої благодаті освічував їхні шляхи. Дякую вам !"

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 квітня 2014

"Дорогі діти, материнською любов’ю хочу допомогти вам, щоб ваше життя молитви і покаяння було істинним зусиллям наближатися до Мого Сина і Його Божественного світла, щоб ви вміли відділитися від гріха. Кожна молитва, кожна Служба Божа і кожен піст є зусиллям наблизитися до Мого Сина, спомином про Його славу і прибіжищем від гріха, шляхом до повторного возз'єднання доброго Батька і Його дітей. Тому, дорогі Мої діти, відкритим серцем повним любові взивайте ім'я Отця Небесного, щоб вас освітив Духом Святим. Через Святого Духа ви станете джерелом Божої любові. З того джерела будуть пити всі ті, хто не знає Мого Сина, всі ті спраглі любові і миру Мого Сина. Дякую вам! Моліться за своїх пастирів. Я молюся за них і хочу, щоб вони завжди відчували благословення Моїх материнських рук і підтримку Мого Материнського серця."

Послання Богородиці – Цариці Миру від 2 грудня 2014 року

Дорогі діти, запам’ятайте, бо кажу вам – любов переможе. Знаю, що багато з вас втрачають надію, бо навколо себе бачать страждання, біль, ревнощі, заздрість... Але Я ваша мати. Я в Царстві але і тут з вами. Мій Син Мене знову посилає, щоб вам допомогла. Тому не втрачайте надію, але слідуйте за Мною, бо перемога Мого Серця є в імені Божому. Мій улюблений Син думає про вас, як і завжди думав. Вірте Йому і живіть Ним. Він є життя світу. Діти Мої, жити Моїм Сином значить жити Євангелієм. Це не є легко. Це значить любов, прощення і жертва. Це очищує і відкриває Царство. Щира молитва, яка не є лише словами, але молитва, яку висловлює серце, вам допоможе. Також і піст, тому що це є ще більше любові, прощення і жертви . Тому не втрачайте надію, але слідуйте за Мною. Знову вас прошу молитися за своїх пастирів, щоб завжди дивилися на Мого Сина, який був перший Пастир світу і якого сім’я була цілий світ. Дякую вам!

Послання Богородиці – Цариці Миру від 2 листопада 2014 року в Меджуґор’ї

Дорогі діти! Я з вами з благословення Мого Сина, з вами, які Мене любите і які Мене стараєтеся наслідувати. Я хочу бути і з тими вами, які Мене не приймаєте. Усім вам відкриваю Своє серце, повне любові, та благословляю вас Своїми материнськими руками. Я мати, яка вас розуміє. Я жила ваше життя і пережила ваші страждання й радості. Ви, які переживаєте біль, розумієте Мій біль і страждання за тих Моїх дітей, які не дозволяють, щоб їх освітило світло Мого Сина, за тих Моїх дітей, які живуть у темряві. Тому потребую вас, вас, яких освітило світло і які збагнули істину. Закликаю вас поклонятися Моєму Синові, щоб ваша душа росла і досягла правдивої духовності. Апостоли Мої, тоді зможете Мені допомогти. Допомогти Мені — значить молитися за тих, які не пізнали любов Мого Сина. Молячись за них, ви показуєте Моєму Синові, що Його любите й наслідуєте. Мій Син Мені пообіцяв, що зло ніколи не переможе, тому що тут ви, душі праведних; ви, які свої молитви стараєтеся промовляти серцем; ви, які свої болі і страждання приносите Моєму Синові; ви, які розумієте, що життя — це лише одна мить; ви, які прагнете Царства Небесного. Усе це робить вас Моїми апостолами й веде до перемоги Мого Серця. Тому, діти Мої, очистіть ваші серця і поклоняйтесь Моєму Синові. Дякую вам!

Послання Богородиці, 2 жовтня 2014

Дорогі діти! Материнською любов'ю вас прошу: любіть одне одного. Нехай у ваших серцях буде так, як від самого початку хотів Мій Син: на першому місці - любов до Небесного Отця і до ближнього свого, понад усе земне. Дорогі Мої діти, хіба не розпізнаєте знаків часу? Хіба не розпізнаєте, що все те, що навколо вас, все, що відбувається, - тому що немає любові? Зрозумійте, що спасіння є в істинних цінностях. Прийміть міць Небесного Отця. Любіть Його і почитайте. Ідіть слідами Мого Сина. Ви, діти Мої, апостоли Мої дорогі, ви завжди знову збираєтеся біля Мене, тому що спраглі. Спраглі миру, любові та щастя. З Моїх рук напийтеся. Мої руки вам простягають Мого Сина, Який є джерелом чистої води. Він оживить вашу віру і очистить ваші серця, бо Мій Син любить чисті серця, а чисті серця люблять Мого Сина. Тільки чисті серця є смиренними й мають міцну віру. Таких сердець Я чекаю від вас, діти Мої. Мій Син сказав Мені, що Я Мати цілого світу. Вас, які Мене такою приймаєте, прошу, щоб Мені своїм життям, молитвою й жертвою помогли, щоб Мене всі Мої діти прийняли як Матір, щоб їх могла повести до джерела чистої води. Дякую вам! Дорогі Мої діти, коли вам ваші пастирі своїми благословенними руками простягають тіло Мого Сина, завжди в серці дякуйте Моєму Синові за жертву й за пастирів, яких вам завжди знову дає.

Послання Богородиці, 2 вересня 2014

Дорогі діти! Я, ваша Мати, знову приходжу до вас із любові, що не має кінця, від безмежної любові безконечного Отця. І коли дивлюся у ваші серця, бачу, що багато з вас приймає мене як Матір і щирим та чистим серцем хоче бути Моїми апостолами. Але Я - Мати й вас, які Мене не приймаєте й у твердості свого серця не хочете пізнати любові Мого Сина. І не знаєте, як сильно Моє серце страждає і як багато прошу в Сина за вас. Прошу Його, щоб оздоровив ваші душі, бо Він це може. Прошу Його, щоб осяяв вас чудом Духа Святого, щоб ви перестали знову і знову Його зраджувати, хулити і ранити. Усім серцем молюся, аби ви зрозуміли, що лише Мій Син є спасінням і світлом світу. А ви, діти Мої, Мої дорогі апостоли, завжди носіть Мого Сина у серці й думках. Так ви несете любов. Усі ті, які Його не пізнали, пізнають Його у вашій любові. Я завжди поруч із вами. Особливим чином Я є біля ваших пастирів, тому що їх покликав Мій Син, щоб вони вели вас дорогою до вічності. Дякую вам, апостоли Мої, за жертви і любов.

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 серпня 2014 року

Дорогі діти! Причина, по якій Я з вами, моя місія - допомогти вам, щоби перемогло Добро, хоча зараз це вам і здається неможливим. Знаю, що багато речей ви не розумієте так само, як і Я не розуміла всього того, що Мій син пояснював Мені, поки ріс біля Мене, однак Я вірила Йому і наслідувала Його. Того ж прошу і у вас - вірте Мені і наслідуйте Мене. Діти Мої, але наслідувати Мене - означає любити Мого Сина понад усе, любити Його в кожній людині без винятку. Щоб ви могли це, Я знову закликаю вас до самозречення, молитви і посту. Закликаю вас: нехай Євхаристія буде життям вашої душі. Я закликаю вас: будьте Моїми апостолами світла, які по світі поширюватимуть любов і милосердя. Діти Мої, ваше життя - це лише одна мить до вічного життя. І коли станете перед Моїм Сином, Він побачить, скільки любові ви мали у ваших серцях. А щоб ви належним чином ширили любов, Я прошу Свого Сина, щоб через любов уділив вам єдності через Нього, єдності посеред вас, єдності між вами і вашими пастирями. Мій Син вам завжди наново дарує Себе через них і оновлює вашу душу. Не забувайте про це. Спасибі вам!

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 липня 2014 року

«Дорогі діти! Я, Мати всіх вас, котрі тут зібралися, і Мати цілого світу, благословляю вас материнським благословенням і закликаю вас піти дорогою смирення. Ця дорога веде до пізнання любові Мого Сина. Мій Син є всемогутній, Він є в усьому. Якщо ви, Мої діти, цього не усвідомлюєте, то у вашій душі панує темрява – сліпота. Лише смирення може вас зцілити. Мої діти, я завжди жила смиренно, хоробро і в надії. Я знала, зрозуміла, що Бог є у нас і ми є в Бозі. Цього ж очікую від вас. Бажаю, щоб ви всі були зі Мною у вічності, тому що ви - частина Мене. Я вам допоможу на вашій дорозі. Моя любов огорне вас, мов плащ, і вчинить з вас апостолів Мого світла – Божого світла. Любов’ю, яка походить зі смирення, будете приносити світло туди, де панує темрява – сліпота. Будете приносити Мого Сина, Котрий є Світло світу. Я завжди поряд з вашими пастирями і молюсь, щоб вони завжди були для вас прикладом смирення. Дякую вам!»

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 червня 2014 р.

«Дорогі діти! Я закликаю всіх вас і приймаю як Своїх дітей. Молюсь, щоб ви прийняли Мене і любили як Матір. Всіх вас Я об'єднала в Своєму серці, зійшла до вас і благословляю вас. Знаю, що ви від Мене чекаєте втіхи і надії, тому що люблю вас і заступаюсь за вас. Прагну від вас, щоб ви об'єдналися зі Мною в Моєму Синові, і щоб були Моїми апостолами. Щоб ви це змогли, знову закликаю вас – любити. Немає любові без молитви – нема молитви без прощення, тому що любов є молитва – прощення є любов. Діти Мої, Бог вас створив, щоб ви любили, і любили, щоб прощати. Кожна молитва, яка приходить від любові єднає вас з Моїм Сином і Духом Святим, а Святий Дух освітляє вас і робить Моїми апостолами, апостолами, котрі все що роблять, - робитимуть в ім'я Господнє. Вони молитимуться ділами, а не лише словами, тому що люблять Мого Сина, і розуміють дорогу правди, яка веде до вічного життя. Моліться за своїх пастирів, щоб вони з чистим серцем завжди могли вести вас дорогою істини і любові, дорогою Мого Сина. Дякую вам!»

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 січня 2014

Дорогі діти, щоб ви могли бути Моїми апостолами і щоб могли допомогти всім тим, котрі в темряві, пізнати світло любові Мого Сина, мусите мати чисті і покірні серця. Не можете допомогти, щоб Мій Син народився і царював у серцях тих котрі Його не знають, якщо не царює – якщо не є Царем у вашому серці. Я з вами. Іду з вами, як Мати. Стукаю в ваші серця. Не можуть відкритися, тому що не покірні. Я молюся, моліться і ви, діти Мої люблені, щоб могли Моєму Сину відкрити чисті і покірні серця і прийняти дари, які вам обіцяв. Тоді будете ведені любов’ю і міццю Мого Сина. Тоді будете Моїми апостолами, котрі всюди навколо себе ширять плоди Божої любові. Із вас і через вас буде діяти Мій Син, тому що будете одне. За цим тужить Моє материнське Серце, за єдністю всіх Моїх дітей через Мого Сина. З великою любов’ю благословляю і молюсь за вибраних Мого Сина, за ваших пастирів. Дякую вам.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 18 березня 2014 візіонерці Мір’яні Драгічевіч Солдо

Дорогі діти! Я як мати хочу бути вашою допомогою. Своєю материнською любов’ю бажаю допомогти відкрити ваше серце, і щоб у ньому на перше місце ви поставили Мого Сина. Хочу, щоб через вашу любов до Мого Сина і через вашу молитву вас освітило Боже світло і наповнило Боже милосердя. Хочу, щоб так була прогана тьма і смертна тінь, котра вас хоче оточити і спокусити . Хочу, щоб ви відчули радість благословення Божої обіцянки. Ви - людські діти, ви - Божі діти, ви - Мої діти. Тому, діти Мої, ідіть дорогами, якими вас Моя любов веде, вчить смирення, мудрості і знаходить шлях до Небесного Отця. Моліться разом зі Мною за тих, котрі Мене не приймають і не слідують за Мною, за тих, котрі через твердість свого серця не можуть відчути радість смирення, побожності, миру і любові – радість Мого Сина. Моліться, щоб вам виші пастирі своїми благословенними руками завжди давали радість Божого благословення. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці Миру візіонерці Мір’яні Драгічевіч-Солдо, 2 травня 2014 р.

"Дорогі діти, я ваша мати, я з вами заради вашого блага, заради ваших потреб і заради вашого особистого пізнання. Небесний Отець дав вам свободу, щоб самі вирішили і самі пізнали. Я хочу вам допомогти. Хочу бути вам матір’ю, вчителькою істини, щоб простотою відкритого серця ви пізнали незмірну чистоту і світло, яке з неї виходить і розбиває темряву, світло, яке приносить надію. Я, діти мої, розумію ваші болі і страждання. Хто вас краще матері зрозуміє? А ви діти мої? Мала кількість тих, які мене розуміють і слідують за Мною. Велика кількість тих, які заблудилися, тих, які ще не пізнали істину в Моєму Синові. Тому, апостоли Мої, моліться і дійте. Доносіть світло і не втрачайте надію. Я з вами. В особливий спросіб Я з вашими пастирями. Материнським серцем люблю їх і захищаю, бо вони ведуть вас до раю, який обіцяв вам Мій Син. Дякую вам! "  

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 червня 2014 р.

«Дорогі діти! Я закликаю всіх вас і приймаю як Своїх дітей. Молюсь, щоб ви прийняли Мене і любили як Матір. Всіх вас Я об'єднала в Своєму серці, зійшла до вас і благословляю вас. Знаю, що ви від Мене чекаєте втіхи і надії, тому що люблю вас і заступаюсь за вас. Прагну від вас, щоб ви об'єдналися зі Мною в Моєму Синові, і щоб були Моїми апостолами. Щоб ви це змогли, знову закликаю вас – любити. Немає любові без молитви – нема молитви без прощення, тому що любов є молитва – прощення є любов. Діти Мої, Бог вас створив, щоб ви любили, і любили, щоб прощати. Кожна молитва, яка приходить від любові єднає вас з Моїм Сином і Духом Святим, а Святий Дух освітляє вас і робить Моїми апостолами, апостолами, котрі все що роблять, - робитимуть в ім'я Господнє. Вони молитимуться ділами, а не лише словами, тому що люблять Мого Сина, і розуміють дорогу правди, яка веде до вічного життя. Моліться за своїх пастирів, щоб вони з чистим серцем завжди могли вести вас дорогою істини і любові, дорогою Мого Сина. Дякую вам!»

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 жовтня 1984р.
"Дорогі діти! Моліться в цьому місяці. Бог Мені дав кожен день, аби вам допомагала благодатями, щоб ви захищалися від зла. Це – Мій місяць. Я хочу його вам дати. Ви лише моліться, а Бог дасть вам благодаті, яких просите. Я вам допоможу в цьому. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)