Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 січня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я знову закликаю всіх вас молитися. Тільки тоді, дітоньки, ваші серця мінятимуться, ставатимуть кращими і будуть більш здатними приймати Боже Слово. Дітоньки, не дозволяйте сатані відтягувати вас від молитви і робити з вами, що він хоче. Я закликаю вас бути відповідальними і рішучими, і посвячувати кожен день Богу в молитві. Дітоньки, нехай Служба Божа не буде звичкою для вас, але життям. Живучи кожного дня Відправою Євхаристії, ви відчуватимете потребу святості і будете рости у святості. Я близько біля вас і заступаюся перед Богом за кожного з вас, щоб Він міг давати вам силу змінювати ваші серця. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 лютого 1998

Дорогі діти! Також сьогодні Я з вами і знову закликаю всіх вас прийти до Мене через молитву. У особливий спосіб, у цей час ласки, Я закликаю вас до віднови. Дітоньки, через ваші маленькі жертви розважайте про Страсті і Смерть Ісуса, про те, що Він переніс за кожного з вас, розважайте і живіть цим. Тільки тоді, коли прийдете ближче до Ісуса, ви збагнете безмежну любов, котрою Він любить кожного з вас. Через молитву і віднову ви ставатимете більш відкритими на дар віри та любові до Церкви і людей, що є навколо вас. Я люблю і благословляю вас. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 березня 1998

Дорогі діти! Також сьогодні Я закликаю вас до посту і віднови. Дітоньки, відмовляйтеся від усього того, що перешкоджає вам бути ближчими до Ісуса. У особливий спосіб Я закликаю вас: моліться, бо тільки через молитву зумієте подолати власну волю і відкривати Божу волю навіть у найменших речах. Дітоньки, через ваше щоденне життя ви, або ставатимете прикладом і свідками, які живуть для Ісуса, або ви будете проти Нього і Його волі. Дітоньки, Я бажаю, щоб ви стали апостолами любові. Через любов, дітоньки, пізнаватимете, що ви є Моїми. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 квітня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас через молитву відкрити себе Богу, так як квітка відкривається на ранкове проміння сонця. Дітоньки, не бійтеся, Я з вами і заступаюся перед Богом за кожного з вас, щоб ваші серця прийняли дар навернення. Тільки таким чином, ви, дітоньки, збагнете важливість ласки, даної вам у ці часи і Бог стане вам ще ближчим. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 травня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас через молитву і жертву приготувати себе для Бога Творця. Дозвольте Йому переображувати і перемінювати вас. Нехай ваші серця будуть приготовлені слухати і жити всім тим, що Святий Дух має у Його плані для кожного з вас. Дітоньки, дозвольте Святому Духові провадити вас до життя вічного дорогою правди і спасіння. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 червня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я бажаю подякувати вам за те, що ви живете Моїми посланнями. Я благословляю вас Моїм материнським благословенням і приводжу усіх вас до Мого Сина Ісуса. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 липня 1998

Дорогі діти! Сьогодні, дітоньки, Я запрошую вас через молитву бути з Ісусом, щоб через особистий досвід молитви ви могли відкривати красу Божих створінь. Ви не можете говорити або свідчити про молитву, якщо ви не молитеся. Ось чому, дітоньки, у тиші серця залишаймось з Ісусом, щоб ви могли змінюватися і перемінюватися Його любов'ю. Це, дітоньки, час ласки для вас. Використовуйте його добре для вашого особистого навернення, бо коли ви маєте Бога, тоді ви маєте все. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 серпня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я запрошую вас прийти ще ближче до Мене через молитву. Дітоньки, Я є вашою Матір'ю, люблю вас і бажаю, щоб кожен з вас був спасенним і таким чином був зі Мною у Небі. Ось чому, дітоньки, моліться, моліться, моліться доти, поки ваше життя не стане молитвою. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 вересня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас ставати Моїми свідками, через віру ваших батьків. Дітоньки, ви шукаєте знаків і послань і не бачите, що з кожним ранковим промінням Бог закликає нас навернутися і повернути на дорогу правди і спасіння. Ви, дітоньки, багато говорите, але мало робите для вашого навернення. Ось чому наверніться і почніть жити Моїми посланнями не словами, але діями. У цей спосіб ви будете мати силу наважитися до правдивого навернення серця. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 жовтня 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас прийти ближче до Мого Непорочного Серця. Я закликаю вас відновити у ваших родинах запал перших днів, коли Я закликала вас до посту, молитви і навернення. Дітоньки, ви прийняли Мої послання з відкритими серцями, хоч ви тоді, ще не знали, що таке молитва. Сьогодні Я закликаю вас цілком відкритися Мені, щоб Я могла перемінити вас і провадити до Серця Мого Сина Ісуса, щоб Він міг наповнити вас Своєю любов'ю. Тільки у цей спосіб, дітоньки, ви знайдете справжній мир - мир, що його вам дає тільки Бог. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 листопада 1998

Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас приготувати себе для приходу Ісуса. У особливий спосіб приготуйте ваші серця. Нехай ваше навернення і постанова стати святими починається сьогодні, а не завтра. Дітоньки, Я закликаю вас усіх на дорогу спасіння і бажаю показувати вам дорогу до Неба. Ось чому, дітоньки, будьте Моїми і здобувайте зі Мною святість. Дітоньки, прийміть молитву з усією серйозністю і моліться, моліться, моліться. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 25 грудня 1998

Дорогі діти! У цій Різдвяній радості, Я бажаю благословити вас Моїм благословенням. В особливий спосіб, дітоньки, Я даю вам благословення Дитятка Ісус. Сьогодні, дітоньки, ви не маєте миру і все тужите за ним. Ось чому, разом з Ісусом, Моїм Сином, Я закликаю вас у цей день молитись, молитись, молитись, тому що без молитви не матимете ні радості, ні миру, ні майбутнього. Тужіть за миром і шукайте його, бо Бог є правдивий мир. Дякую, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2

"Дорогі діти! Я говорю до вас, як Мати, простими словами, але сповненими великою любов’ю й турботою до своїх дітей, довірених мені через мого Сина. І мій Син, Який є від вічної присутності, Він говорить до вас словами життя й сіє любов у відкриті серця. Тому я вас прошу, апостоли моєї любові, майте відкриті серця, завжди готові до милосердя і прощення. Через мого Сина, завжди прощайте ближнім, бо так мир буде перебувати у вас.
Дорогі діти, піклуйтеся про вашу душу, тому що вона є тим єдиним, яке дійсно належить вам. Ви забуваєте про важливість сім’ї. Сім’я не мала б бути місцем страждання й болю, але місцем порозуміння та ніжності. Сім’ї, що стараються жити через мого Сина, живуть у взаємній любові. Ще коли мій Син був малим, то говорив мені, що всі люди є Його братами. А тому пам’ятайте, апостоли моєї любові, що всі люди, яких ви зустрічаєте, є вашою сім’єю, братами через мого Сина. Дорогі діти, не витрачайте часу, роздумуючи про майбутнє та непокоячись. Нехай вашою турботою буде те, щоб добре проживати кожну мить через мого Сина - і в цьому є ваш мир. Дорогі діти, ніколи не забувайте молитися за своїх пастирів. Моліться, щоб вони змогли прийняти всіх людей, як своїх дітей, щоб були для них духовними отцями через мого Сина. Дякую вам!"

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 116724
11:25, 14-07-2014

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня 2018 року
"Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити. Як Мати, прагну вашої взаємної любові, доброти й чистоти. Моє бажання - щоб ви були праведні й любили один одного. Діти мої, будьте радісними в душі, будьте чистими, будьте дітьми. Мій Син говорив, що любить бути поміж чистих сердець, бо чисті серця завжди молоді та

Літургійні читання на вівторок ІІ звичайного тижня, рік ІІ (РКЦ)
  † Читання святого Євангелія від Марка Як проходив Ісус у суботу через засіяні ниви, Його учні почали на ходу зривати колоски. А фарисеї казали Йому: «Поглянь, чому вони роблять у суботу те, ...

Літургійні читання на 16 січня (УГКЦ)
Мк.  11, 11-23. 11. І ввійшов у Єрусалим, у храм, і оглянув усе, а що було вже пізно, то вийшов з дванадцятьма у Витанію. 12. Наступного дня, коли вони виходили з Витанії, зголоднів. 13. ...

Фоторепортаж

«    Січень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати