Послання Богородиці, Цариці Миру від 2 грудня 2015 року

Дорогі діти, Я завжди з вами, бо Мій Син довірив вас Мені. А ви, діти Мої, ви Мене потребуєте, шукаєте Мене, приходите до Мене і розвеселяєте Моє материнське серце. Я маю і завжди матиму любов до вас, до вас, які терпите і які свої болі і страждання приносите Моєму Синові й Mені. Моя любов шукає любов усіх Моїх дітей, а Мої діти шукають Мою любов. Через любов Ісус шукає єдність між Небом і землею, між Небесним Отцем і вами, Моїми дітьми, Своєю Церквою. Тому треба багато молитися, молитися і любити Церкву, до якої належите. Зараз Церква терпить  і потребує апостолів, які, люблячи єдність, свідчачи і даючи, показують Божі шляхи;  потребує апостолів, які, живучи серцем Євхаристію, творять великі діла; потребує вас, Моїх апостолів любові. Діти мої, Церква з самих початків була гнана і зраджувана, але день у день росла. Є незнищенною, бо Мій Син дав їй серце – Євхаристію, і світло Його воскресіння світило і світитиме над нею. Тому не бійтеся. Моліться за своїх пастирів, щоб мали силу і любов бути мостами спасіння. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці Миру від 2 листопада 2015 року

Дорогі діти, знову вам хочу говорити про любов. Зібрала вас коло Себе в ім’я Мого Сина, з Його волі. Хочу, щоб у вас була міцна віра, що випливає з любові. Бо ті Мої діти, які розуміють любов Мого Сина, і її наслідують, живуть у любові й надії. Вони спізнали Божу любов. Тому, діти Мої, моліться, моліться, щоб могли щораз більше любити і творити діла любові. Бо сама віра без любові і діл любові не є те, чого прошу від вас. Діти Мої, то є видимість віри. Це є вихваляння себе. Мій Син жадає віри й діл, любові й доброти. Я молюсь, а також прошу й вас: моліться і жийте любов'ю, бо хочу, щоб Мій Син, коли дивитиметься на серця всіх Моїх дітей, міг у них побачити любов і доброту, а не ненависть і байдужість. Діти Мої, апостоли Моєї любові, не втрачайте надію, не втрачайте силу. Ви це можете. Я вас підбадьорюю і благословляю. Бо все це цьогоземне, яке багато Моїх дітей, на жаль, ставлять на перше місце, промине, а лише любов і діла любові залишаться і відкриють браму Царства Небесного. При тій брамі Я на вас чекатиму. При тій брамі хочу привітати й обійняти всіх Своїх дітей. Дякую Вам!

Послання Богородиці, Цариці Миру від 2 жовтня 2015 року

Дорогі діти! Я тут посеред вас, щоб вас підбадьорити, наповнити Своєю любов’ю і знову закликати, щоб ви були свідками любові Мого Сина. Багато Моїх дітей не мають надії, не мають миру, не мають любові. Вони шукають Мого Сина, але не знають, як і де Його знайти. Мій Син їм простягає руки, а ви їм допоможіть прийти в Його обійми. Діти Мої, тому мусите молитися за любов. Мусите багато, багато молитися, щоб ви мали якнайбільше любові, адже любов перемагає смерть і чинить так, щоб життя тривало. Апостоли Моєї любові, Мої діти, правдивим і простим серцем з’єднуйтеся в молитві, як би далеко ви не були одні від одних. Підбадьорюйте одні одних у духовному рості, як і Я вас підбадьорюю. Чуваю над вами, Я з вами, коли б ви не подумали про Мене. Моліться за своїх пастирів, за тих, які всього відреклися ради Мого Сина і ради вас. Любіть їх і моліться за них. Небесний Отець вислуховує ваші молитви. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 вересня 2015 р.

Дорогі діти! Дорогі Мої апостоли любові, Мої носії істини, знову закликаю вас і збираю коло себе, щоб ви допомогли Мені, щоб допомогли всім Моїм дітям, спраглим любові й істини – спраглим Мого Сина. Я є благодать, послана від Небесного Отця, щоб вам допомогла жити Слово Мого Сина. Любіть одні одних. Я жила ваше земне життя. Знаю, що не завжди легко, але якщо будете любити одні одних, молитися серцем, досягнете духовних висот, і відкриється вам шлях до раю. Тут на вас чекаю Я, ваша Мати, бо Я є тут. Будьте вірні Моєму Синові і навчайте інших вірності. Я з вами, допоможу вам. Вчитиму вас віри, щоб ви вміли правильним чином передати її іншим. Вчитиму вас істини, щоб ви вміли розпізнавати. Вчитиму вас любові, щоб ви пізнали, що є правдива любов. Діти Мої, Мій Син зробить так, що Він говоритиме через ваші слова і ваші діла. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 серпня 2015

Дорогі діти! Я як мама, яка любить своїх дітей, бачу наскільки важкий час, у якому живете. Бачу ваше страждання, але маєте знати, що ви не самі. Мій Син — з вами. Він є всюди. Невидимий, але можете Його бачити, якщо живете Ним. Він є світло, яке освітлює вам душу і дає мир. Він є Церква, яку маєте любити й завжди молитись і боротися за неї – але не лише словами, а й ділами любові. Діти мої, вчиніть, щоб усі пізнали Мого Сина, вчиніть, щоб був люблений, бо істина є в Моєму Синові, народженому від Бога, — Синові Божому. Не втрачайте час, роздумуючи забагато, — так ви віддалитеся від істини. Простим серцем прийміть Його слово і живіть його. Якщо живете Його слово, будете молитися. Якщо живете Його слово, будете любити милосердною любов’ю, любити одне одного. Що більше будете любити, то далі будете від смерті. Для тих, хто житиме слово Мого Сина і хто любитиме, смерть буде життям. Дякую вам. Моліться, щоб ви могли бачити Мого Сина у ваших пастирях. Моліться, щоб могли Його обійняти у них.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 липня 2015

Дорогі діти, закликаю вас ширити віру в мого Сина – вашу віру. Ви, діти мої, просвітлені Святим Духом, мої апостоли, передавайте її іншим – тим, які не вірують, не знають і не хочуть знати, – але тому ви маєте багато молитися за дар любові, бо любов є знаменням правдивої віри, а ви будете апостолами моєї любові. Любов завжди знову оживляє біль і радість Євхаристії, оживляє біль муки мого Сина, якою вам показав, що означає безмежно любити, оживляє радість, що вам залишив Своє тіло і Свою кров, щоб вас собою живив і так був одно з вами. Дивлячись на вас із ніжністю, відчуваю безмежну любов, яка кріпить мене у моєму бажанні привести вас до міцної віри. Міцна віра дасть вам радість і веселість на землі й у кінці — зустріч із моїм Сином. Це є Його бажання. Тому жийте Ним, живіть любов, живіть світло, яке вас завжди просвічує в Євхаристії. Прошу вас багато молитися за своїх пастирів, моліться, щоб ви їх якнайбільше любили, бо їх вам дав мій Син, щоб вас живили Його тілом і вчили любові. Тому любіть і ви їх. Але, діти мої, запам’ятайте, любов значить зносити і давати, а ніколи, ніколи не судити. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 червня 2015 року

Дорогі діти! Хочу діяти через вас, моїх дітей, моїх апостолів, щоби вкінці всіх своїх дітей зібрала там, де все готово для вашого щастя. Молюся за вас, щоб ділами ви могли навертати, бо прийшов час для діл Істини, для мого Сина. Моя любов діятиме у вас, вами я послужусь. Довіряйте мені, бо все, чого бажаю, бажаю для вашого добра – вічного добра, створеного Небесним Отцем. Ви, діти мої, апостоли мої, живете земним життям разом із моїми дітьми, які не пізнали любов мого Сина, які Мене не називають мамою, але не бійтеся свідчити про Істину. Якщо ви не боїтеся і хоробро свідчите, Істина буде чудесно перемагати, але запам’ятайте: в любові — сила. Діти мої, любов – це покаяння, прощення, молитва, жертва і милосердя. Якщо будете вміти любити, ділами будете навертати, робитимите можливим, щоб світло Мого Сина проникало в душі. Дякую вам! Моліться за своїх пастирів. Вони належать Моєму Сину, Він їх покликав. Моліться, щоб завжди мали силу і хоробрість сяяти світлом Мого Сина.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 травня 2015

Дорогі діти, відкрийте свої серця і спробуйте відчути, наскільки сильно я люблю вас і наскільки сильно Я хочу, щоб ви любили Мого Сина. Я хочу, щоб ви якнайбільше пізнали Його, бо неможливо пізнавати Його й не любити Його — адже Він є любов. Я знаю вас, діти Мої. Знаю ваші болі і страждання, бо я пережила їх. Сміюся з вами у вашій радості, плачу з вами у вашому болю. Ніколи вас не залишу. Я завжди говоритиму до вас із материнською ніжністю. І як мати Я потребую ваших відкритих сердець, щоби з мудрістю і простотою ви ширили любов Мого Сина. Потребую вас відкритих і чутливих до добра й милосердя. Потребую вас поєднаних із Моїм Сином, бо я хочу, щоб ви були щасливі й допомогли Мені принести щастя всім Моїм дітям. Апостоли Мої, потребую вас, щоб ви всім показали істину Божу, щоб Моє Серце, яке багато перетерпіло і сьогодні терпить стільки страждань, могло перемогти у любові. Моліться за святість своїх пастирів, щоб в ім’я Мого Сина вони могли творити чудеса, бо святість творить чудеса. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 квітня 2015

Дорогі діти! Я вибрала Вас, апостоли Мої, бо всі ви носите у собі щось гарне. Ви можете Мені допомогти, щоб любов, заради якої Мій Син помер, а потім воскрес, знову перемогла. Тому закликаю вас, апостоли Мої, у кожному Божому створінні, у всіх Моїх дітях старайтеся бачити щось добре і спробуйте їх зрозуміти. Діти Мої, всі ви брати і сестри за Тим же Духом Святим. Ви, сповнені любові до Мого Сина, можете говорити те, що ви знаєте, всім тим, які цю любов не пізнали. Ви любов Мого Сина пізнали, Його Воскресіння зрозуміли, ви з радістю спрямовуєте очі на Нього. Моє материнське бажання - щоб усі Мої діти були об’єднані у любові до Ісуса. Тому вас закликаю, апостоли Мої, щоб із радістю жили Євхаристію, бо у Євхаристії Мій Син завжди знову дарує вам Себе і Своїм прикладом показує любов і жертву до ближнього. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 березня 2015

Дорогі діти! Ви — Моя сила. Ви, апостоли Мої, які своєю любов’ю, смиренням і тишею молитви чините так, щоби був пізнаний Мій Син. Ви живете в Мені. Ви Мене носите у своєму серці. Ви знаєте, що маєте Маму, яка вас любить і яка прийшла, щоби принести любов. Дивлюсь на вас у Небесному Отці, ваші думки, ваші болі, страждання і приношу їх Своєму Синові. Не бійтесь, не втрачайте надію, бо Мій Син слухає Свою Маму. Відколи Він народився, Він любить, і Я хочу, щоб ту любов пізнали всі Мої діти. Щоб до Нього повернулися ті, які залишили Його через свій біль і нерозуміння, і щоб Його пізнали всі ті, які Його ніколи не знали. Тому ви тут, апостоли Мої, і Я як Мати з вами. Моліться за міць віри. Бо з міцної віри приходять любов і милосердя. Через любов і милосердя допоможете всім тим, які не усвідомлюють, що вибирають темряву на місце світла. Моліться за своїх пастирів, бо вони — сила Церкви, яку вам залишив Мій Син. Через Мого Сина вони є пастирями душ. Дякую вам.

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 лютого 2015

"Дорогі діти! Ось Я посеред вас. Дивлюсь на вас, усміхаюсь вам і люблю вас, як тільки мама може.  В  Дусі Святому, який приходить через Мою чистоту, бачу ваші серця і приношу їх Своєму Сину. Вже довгий час прошу  від вас, щоб ви були Мені апостоли, щоб молилися за тих, які не пізнали Божу любов. Прошу про молитву, промовлену з любові, молитву, яка чинить діла і жертви. Не втрачайте час роздумуючи про те, чи ви достойні бути Моїми апостолами. Всіх розсудить Небесний Отець, а ви Його любіть і слухайте. Знаю, що вас це все бентежить і саме Моє перебування між вами, але прийміть його з радістю і моліться, щоб ви зрозуміли що ви достойні працювати для Неба. Моя любов є над вами. Моліться, щоб Моя любов перемогла у всіх серцях, бо це є любов, яка прощає, дає  і ніколи не переминає. Дякую вам.”

Послання Богородиці, 02 січня 2015

Дорогі діти! Я тут між вами як мати, яка вам хоче допомогти пізнати істину. Поки жила ваше життя на землі, я мала пізнання істини і тим самим — шматочок Раю на землі. Тому вам, своїм дітям, бажаю того ж. Небесний Отець хоче чистих сердець , наповнених пізнанням істини. Хоче, щоб ви любили всіх, кого зустрінете, бо і я люблю Свого Сина в усіх вас. Це початок пізнання істини. Вам пропонується багато фальшивих істин. Переможете їх серцем, очищеним постом, молитвою, покаянням і Євангелієм. Це єдина істина, й це істина, яку вам залишив Мій Син. Вам не потрібно над нею багато роздумувати. Від вас очікується те, що робила і Я — щоб Ви любили і давали. Діти Мої, якщо любите, ваше серце буде домом Моєму Синові й Мені, а слова Мого Сина провідниками у вашому житті. Діти Мої, послужусь вами, апостолами любові, щоб допомогти всім своїм дітям пізнати істину. Діти Мої, я завжди молилася за Церкву Мого Сина, а цього ж прошу і вас. Моліться, щоб ваші пастирі засяяли любов'ю Мого Сина. Дякую вам.

Послання Богородиці, 16 травня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас до більш ревної молитви й участі у Святій Літургії. Хочу, щоб ваша Літургія була досвідченням Бога. Особливо хочу сказати молоді: будьте відкритими Святому Духові, адже Бог хоче вас притягнути до Себе в ці дні, коли діє сатана! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)