Послання Богородиці, 25 січня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас часом особистої молитви, щоб у ваших серцях росло зерно віри, і нехай воно виросте в радісне свідчення для інших. Я з вами й усіх вас прагну заохотити: зростайте та радійте в Господі, Котрий вас сотворив. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 лютого 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! У цей благодатний час, коли й природа готується дати найкращі кольори року, Я закликаю вас, дітоньки, відкрити свої серця Богу-Творцю, щоб Він перемінив вас і сформував на Свою подобу так, щоб усе добро, яке заснуло у вашому серці, пробудилося до нового життя й до прагнення за вічністю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 березня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні всіх вас хочу закликати: будьте сильні в молитві й у тих моментах, коли на вас нападають спокуси. Проживайте в радості та смиренні ваше християнське покликання йусім свідчіть. Я з вами та приношу всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, і Він для вас буде силою та підтримкою. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 квітня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! У цей час, коли ви в особливий спосіб молитеся й просите Мого заступництва, закликаю вас, дітоньки, моліться, щоб через ваші молитви могла допомогти вам, щоб якнайбільше сердець відкрилось Моїм посланням. Моліться в Моїх наміреннях. Я з вами й заступаюся за кожного з вас перед Моїм Сином. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 травня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Бог дав вам благодать, щоб ви жили й оберігали все добро, що є у вас і навколо вас, та щоб заохочували інших бути кращими та святішими, але й сатана не спить, і через модернізм зводить вас і веде на свій шлях. Тому, дітоньки, в любові до Мого Непорочного Серця любіть Бога понад усе й живіть за Його заповідями. Так ваше життя матиме сенс, і на землі запанує мир. Дякую вам, що відповіли на мій”.

Послання Богородиці, 25 червня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Із радістю всіх вас закликаю: живіть Моїми посланнями з радістю, лише так, дітоньки, зможете бути ближчі Моєму Сину. Я хочу всіх вас вести лише до Нього, і в Ньому знайдете справжній мир та радість вашого серця. Всіх вас благословляю й люблю безмежною любов’ю. Дякую вам, що відповіли на мій заклик“.

Послання Богородиці, 25 липня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Знову закликаю вас: наслідуйте Мене з радістю. Усіх вас прагну вести до Мого Сина і вашого Спасителя. Ви не свідомі, що без Нього не маєте радості й миру, ні майбутнього, ні вічного життя. Тому, дітоньки, використайте цей час радісної молитви та віддання. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 серпня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Із великою радістю й сьогодні хочу вас знову закликати: моліться, моліться, моліться. Нехай цей час буде для вас часом особистої молитви. Впродовж дня знайдіть місце, де ви будете в зосередженні радісно молитися. Я люблю вас і всіх благословляю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 вересня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні Я з вами й усіх вас благословляю Своїм Материнським благословенням миру та заохочую вас ще більше жити ваше життявіри, бо ви ще слабкі й несмиренні. Заохочую вас, дітоньки, менше говорити, а більше працювати над своїм особистим наверненням, щоб ваше свідчення було плідним. І нехай ваше життя буде безперервною молитвою. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 жовтня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас часом молитви. Мій заклик, дітоньки, бажає бути вам закликом вирішити слідувати дорогою навернення, тому моліться й просіть заступництва Всіх Святих. Нехай вони будуть для вас прикладом, радістю та заохоченням до життя вічного. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 листопада 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Дивлюся на вас і бачу у ваших серцях смерть без надії, неспокій та голод. Немає ні молитви, ні довіри до Бога, тому Всевишній дозволяє Мені принести вам надію та радість. Відкрийтеся. Відкрийте ваші серця Божому милосердю –і Він дасть вам усе, чого потребуєте й наповнить ваші серця миром, бо Він– мир і ваша надія. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 2010., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні Я і Мій Син Ісус хочемо вам дати обильністьрадості та миру, щоб кожний із вас був радісним носієм та свідком миру й радості в тих місцях, де живете. Дітоньки, будьте благословенням і будьте миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 2 жовтня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас, щоб молилися. Ви, дорогі діти, не можете зрозуміти, якою є цінність молитви, допоки самі не скажете: зараз – час молитви, зараз мені ніщо інше не важливе, зараз мені не важлива жодна особа, крім Бога. Дорогі діти, посвятіться молитві з особливою любов’ю, так Бог зможе повернути вам благодатями. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)