Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 серпня 2013

Дорогі діти, якщо б ви тільки з повною довірою відкрили Мені свої серця все б зрозуміли. Зрозуміли б, з якою любов’ю вас за кликаю, з якою любов’ю хочу вас перемінити – зробити щасливими. З якою любов’ю хочу зробити вас послідовниками Мого Сина і дати вам мир в повно ті Мого Сина.Зрозуміли б незмірну велич Моєї материнської любові. Тому, діти Мої,моліться, тому що через молитву росте ваша віра та народжується любов, з якою навіть хрест не є нестерпним, оскільк и не несете його самі. В спільноті з Моїм Сином прославляйте ім’я Небесного Отця. Моліться, моліться про дар любові, бо любов – єдина істина. Вона все пробачає, всім служить і в кожному бачить брата. Діти Мої, апостоли Мої, велику довіру Небесний Отець дав вам через Мене, Свою рабу, щоб ви допомогли тим, які Його не знають, примиритися з Ним і Його наслідувати. Ось чому Я вчу вас любові, тому що тільки якщо будете мати любов, ви зможете відповісти Йому. Знову закликаю вас: любіть своїх пастирів і моліться, щоб в цей важкий час під їх керівництвом Ім'я Мого Сина прославилося. Дякую вам!

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 жовнтня 2013

Дорогі діти! Люблю вас материнською любов’ю і з материнською терпеливістю чекаю на вашу любов та єдність. Молюсь, щоб ви були спільнотою Божих дітей, Моїх дітей. Молюсь, щоб ви, як спільнота, радісно ожили у вірі і любові Мого Сина. Діти Мої, збираю вас, як Своїх апостолів і вчу вас, як інших познайомити з любов’ю Мого Сина, як донести їм Радісну новину, якою є Мій Син. Дайте Мені свої відкриті, очищені серця, і Я наповню їх любов’ю до Мого Сина. Його любов дасть сенс вашому життю, а Я буду іти з вами. Буду з вами до зустрічі з Небесним Отцем. Діти Мої, спасуться ті, які з любов’ю і вірою йдуть до Небесного Отця. Не бійтеся, Я з вами. Довіряйте своїм пастирям, як Мій Син довіряв їм, коли їх вибрав, і моліться, щоб мали силу і любов провадити вас. Дякую вам.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 листопада 2013

Дорогі діти, знову по–материнськи закликаю вас: любіть, постійно моліться за дар любові, любіть Небесного Отця понад усе. Якщо любите Його – любитимете себе і свого ближнього. Це не може розділятися. Отець Небесний є у кожній людині, кожну людину любить і кожну людину кличе по її імені. Тому, діти Мої, в молитві слухайте волю Небесного Отця. Розмовляйте з Ним. Майте особисті відносини з Отцем, які ще більше поглиблять ваші відносини - спільноти Моїх дітей, Моїх апостолів. Як матір, Я хочу, щоб через любов до Небесного Отця ви піднеслися над земною марнотою і допомогли іншим, щоб поступово пізнали і приблизились до Небесного Отця. Діти Мої, моліться, моліться, моліться за дар любові, бо любов – це Мій Син. Моліться за своїх пастирів, щоб вони завжди мали любов до вас, яку Мій Син мав і показав, віддавши своє життя за ваше спасіння. Дякую вам.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 грудня 2013

Дорогі діти, з материнською любов’ю і материнською терпеливістю дивлюсь на ваше безперервне блукання і вашу загубленість. Тому Я з вами. Хочу допомогти вам, щоб спершу ви знайшли і пізнали себе, щоб потім могли усвідомити та визнати все те, що вам не дозволяє щиро і всім серцем пізнати любов Небесного Отця. Діти Мої, Отець пізнається через хрест. Тому не відкидайте хрест, намагайтеся з Моєю допомогою зрозуміти і прийняти його. Коли зможете прийняти хрест – зрозумієте і любов Небесного Отця"

Послання Богородиці, 2 лютого 2013., Меджуґор’є

"Дорогі діти! Любов мене приводить до вас, любов, якої хочу й вас навчити, – правдива любов. Любов, яку вам Мій Син показав, коли з любові до вас помер на хресті. Любов, яка завжди готова прoщати й просити прощення. Наскільки великою є ваша любов? Моє материнське серце засмучене, коли шукає любов y ваших серцях. Ви не готові з любові підкорити свою волю волі Божій. Ви не можете допомогти Мені, щоб ті, які ще не пізнали Божої любові, її пізнали, бо у вас немає правдивої любові. Посвятіть Мені свої серця - і Я поведу вас. Навчу вас прощати, любити ворогів і жити так, як Мій Син. Не бійтеся за себе. Мій Син не забуває в біді тих, хто любить. Я буду з вами. Буду молити Небесного Отця, щоб вас просвітило світло вічної істини й любові. Моліться за своїх пастирів, щоб через ваш піст і молитву могли вести вас у любові. Дякую вам.” 

Послання Богородиці, 25 лютого 1990., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас до віддання Богові. У цей час особливо бажаю, щоб ви відреклися речей, до яких прив’язались і які шкодять вашому духовному життю. Тому, дітоньки, оберіть повністю Бога й не дозвольте сатані, щоб увійшов у ваше життя через ті речі, які шкодять вам і вашому духовному життю. Дітоньки, Бог вам пропонує Себе у повноті, й ви можете Його лише в молитві відкрити та пізнати. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)