Послання Богородиці, 27 листопада 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю, щоби свої серця ви приготували до цих днів, коли Господь вас особливо хоче очистити від усіх гріхів із вашого минулого. Ви, дорогі діти, не можете самі цього зробити, тому Я тут, щоб допомогти вам. Моліться, дорогі діти! Тільки так ви зможете пізнати все зло, яке є у вас, і віддати його Господеві, щоб Господь повністю очистив ваші серця. Тому, дорогі діти, моліться безперестанку і приготовляйте свої серця покаянням та постом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні Я дякую Господеві за все, що робить для Мене, особливо за цей дар, що й сьогодні можу бути з вами. Дорогі діти, це дні, в яких Отець дає особливі благодаті всім, хто відкриває серце. Я благословляю вас і хочу, щоб і ви, дорогі діти, пізнали благодаті й усе віддали в розпорядження Богові, щоб Він через вас прославився. Моє серце дбайливо супроводжує кожен ваш крок. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 1 травня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Прошу вас почати змінювати своє життя в сім’ї. Нехай сім’я буде гармонійною квіткою, яку хочу дати Ісусові. Дорогі діти, нехай кожна сім’я буде завзятою в молитві, бо хочу, щоб одного дня було видно в сім'ї плоди. Лише так вас усіх, як пелюстки, подарую Ісусові в здійсненні Божих планів. Дякую, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 17 квітня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Ви заклопотані матеріальними речами, а через матеріальне загубите все, що вам Бог хоче дати. Закликаю вас, дорогі діти, щоб ви молилися про дари Святого Духа, які вам зараз потрібні, щоб ви могли свідчити про Мою присутність тут і про все, що вам даю. Дорогі діти, віддайтеся Мені, щоб Я могла повністю провадити вас. Не клопочіться матеріальними речами. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 10 квітня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Хочу вас закликати зростати в любові. Квітка без води не може нормально рости. Так само й ви, дорогі діти, без Божого благословення не можете зростати. Маєте день у день просити благословення, щоб нормально рости й виконувати з Богом усі роботи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 14 серпня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Закликаю вас, щоб ваша молитва була радісною зустріччю з Господом. Не можу вас провадити, допоки ви самі не відчуваєте радості в молитві. Я хочу вести вас день у день дедалі більше в молитві, але не хочу вас змушувати. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 12 червня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас, щоб ви розпочали молитися Розарій із живою вірою. Так Я зможу допомогти вам. Ви, дорогі діти, хочете отримати благодаті, а не молитесь. Я вам не можу допомогти, бо ви не хочете зрушитись. Закликаю вас, дорогі діти, молитися Розарій, і нехай Розарій буде обов’язком, який ви з радістю виконуватимете. Так ви зрозумієте, чому Я з вами так довго. Хочу навчити вас молитися. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 9 жовтня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Знаєте, що хочу провадити вас на дорозі святості, однак не хочу змушувати вас бути святими насильно. Я хочу, щоб кожен із вас своїми маленькими зреченнями допоміг собі й Мені, щоб вас могла вести, щоб день у день ви були ближче до святості. Тому, дорогі діти, не хочу змушувати вас виконувати послання, але цей тривалий час, що Я з вами, є знаком, що вас безмежно люблю й бажаю, щоби кожен зокрема був святим. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”..

Послання Богородиці, 21 серпня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Дякую вам за любов, яку виявляєте Мені. Знаєте, дорогі діти, що Я безмежно люблю вас і день у день прошу Господа, щоб допоміг вам зрозуміти любов, яку виявляє вам. Тому, дорогі діти, моліться, моліться, моліться! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці, 2 січня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Закликаю вас повністю вирішити вибрати Бога. Прошу вас, дорогі діти, цілковито віддайтеся Богові — і зможете жити за всім тим, що Я говорю: не буде вам важко, повністю віддатися Богові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 27 лютого 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! У покорі проживайте послання, які вам даю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 20 лютого 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Друге послання Великого посту: відновіть молитву перед Хрестом. Дорогі діти, даю вам особливі благодаті, а Ісус — особливі дари з Хреста. Візьміть їх і проживайте! Розважайте Ісусову муку й у житті з’єднайтеся з Ісусом! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 13 лютого 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Цей Великий піст є для вас особливим заохоченням, аби змінюватись. Почніть із цієї миті. Вимкніть телевізор і покиньте речі, для вас некорисні. Дорогі діти, закликаю вас до особистого навернення. Цей час – для вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 червня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Бог Мені дозволив, щоб із Ним витворити цю оазу миру. Хочу вас закликати, щоб ви берегли її і щоб оаза була завжди чиста. Є такі, які своїм недбальством знищують мир і молитву. Я закликаю вас свідчити та своїм життям допомогати берегти мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 19 червня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Цими днями Мій Господь дозволяє Мені вимолити для вас більше благодатей. Тому хочу вас знову заохотити молитися, дорогі діти! Моліться безперестанку! Так дам вам радість, яку Мені дає Господь. Із цими благодатями, дорогі діти, хочу, щоб ваші страждання були радістю. Я ваша Мати й хочу вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 7 серпня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Знаєте, що Я обіцяла вам оазу миру, а не знаєте, що довкола оази – пустеля, де чатує сатана й хоче спокушати кожного з вас. Дорогі діти, лише молитвою можете перемогти будь-який вплив сатани на всякому місці. Я з вами, але не можу забрати у вас вашої свободи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 2 жовтня 1986р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас, щоб молилися. Ви, дорогі діти, не можете зрозуміти, якою є цінність молитви, допоки самі не скажете: зараз – час молитви, зараз мені ніщо інше не важливе, зараз мені не важлива жодна особа, крім Бога. Дорогі діти, посвятіться молитві з особливою любов’ю, так Бог зможе повернути вам благодатями. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Назад Вперед

Послання Богородиці, 25 лютого 1987р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні всіх вас хочу огорнути Своїм Покровом і повести всіх на дорогу навернення. Дорогі діти, прошу вас, дайте Господеві все своє минуле, все зло, яке нагромадилось у ваших серцях. Хочу, щоб кожен із вас був щасливий, а з гріхом таким ніхто не може бути. Тому, дорогі діти, моліться –і в молитві пізнаєте нову дорогу радості. Радість об’явиться у ваших серцях, і так ви будете радісними свідками того, чого від кожного з вас хочемо Я і Мій Син. Я вас благословляю. Дякую вам, що відповіли на мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 307 369
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці через візіонерку Іванку Іванкович-Елез - 25 червня 2024 року
Під час останнього щоденного об’явлення, 7 травня 1985 року, Богородиця відкрила Іванці останню – десяту – таємницю й сказала, що протягом усього життя Іванки буде їй об’являтися раз на рік – у річницю об’явлень. Так сталося й цього року. Об’явлення тривало 6 хвилин (18:37 -18:43). У цей час Іванка була в себе вдома, де присутньою була тільки її сім’я. Після об'явлення візіонерка Іванка сказала: «Богородиця дала нам таке послання: «Діти Мої, моліться,

Літургійні читання на суботу ХVI звичайного тижня, рік ІІ (РКЦ)
Мт 13, 24-30 † Читання святого Євангелія від Матея. Того часу іншу притчу подав людям Ісус, кажучи: «Подібне Царство Небесне до людини, яка посіяла добре насіння на своєму полі. Коли люди спали, прийшов його ворог, посіяв плевели серед пшениці та й пішов собі. А як зійшло збіжжя і дало плід, тоді ж показались і плевели. Тож підійшли слуги господаря і сказали йому: “Пане, хіба не добірне насіння ти посіяв на своєму полі? Звідки ж узялися ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Липень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Липень 2024 (36)
Червень 2024 (58)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (38)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)