Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»9 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

9 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

  • 12 травня 2023, 05:45
ДЕВ`ЯТИЙ ДЕНЬ

Отже, Фатіма стала пунктом призначення дедалі більшої кількості паломництв. Мільйони людей приходили, щоб побачити місце, де Пресвята Діва зійшла на благословенну землю, щоб поговорити з трьома дітьми та розповісти світові своє послання миру.

Люди, які були переповнені ненавистю до Бога і Марії, намагалися знищити молодий дуб, на якому з'явилася Марія, підірвали капличку Богоматері, погрожували й видавали різноманітні заборони...

Але всі ці дії принесли тільки зворотні наслідки.

З року в рік дедалі більше паломників, а культ і богослужіння на честь Божої Матері в Фатімі поширилися по всьому світу. З розарієм у руках, сестри-черниці і священники, вчені й неписьменні, особисто і цілими сім'ями, багаті й бідні присвячували себе молитві день і ніч.

Образ Непорочного Серця Марії є скрізь, у храмах і домівках, а Її Непорочне Серце стало зразком для християнської молоді.

Нам знову дано відчути Божу любов і захист Марії. Шлях, який вказує нам Бог, – це шлях миру, а ті, хто подолав гріх, перемогли у найважливішій боротьбі.

Блаженні миротворці, бо вони назвуться синами Божими!

Разом із вірними, підданими Марії – нашої Пані Фатімської, молімося: Господи, Боже Всемогутній, заради Твого Єдинородного Сина, який своїм життям, смертю і воскресінням викупив нас для вічного спасіння, благаємо Тебе: уділи нам благодаті, щоб ми, роздумуючи над таємницями Розарію Пресвятої Діви Марії, знали, як гідно наслідувати те, про що вони говорять, і отримали те, що вони обіцяють. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Послання Богородиці, 18 березня 2008., Меджуґор'є.

"Любі діти, сьогодні Я простягаю до вас Свої руки. Не бійтеся прийняти їх. Вони бажають дати вам Любов і Мир і допомогти вам у спасінні. І тому, мої любі діти, прийміть їх. Заповніть Моє серце щастям, і Я вестиму вас до святості. Шлях, яким я вас веду – важкий, сповнений спокус і падінь. Я буду з вами, і Мої руки триматимуть вас. Будьте витривалими, щоб наприкінці шляху всі ми у радості та любові могли тримати руки Мого Сина. Ідіть зі Мною і не бійтеся. Дякую вам!"

До Непорочного Серця Марії O Непорочне Серце! Допоможи нам перемогти зло, яке легко заволодіває серцями сучасних людей. Наслідки зла – жахливі і наповнюють нас тривогою перед прийдешнім. Тому ми, Твої діти, в Тебе шукаємо порятунку і допомоги: від голоду і самознищення - вбережи нас від усякого роду війни - вбережи нас від гріха ненависті - вбережи нас від потоптання Божих заповідей - вбережи нас від нехтування Твоїми натхненнями - вбережи нас від усякої несправедливості в суспільному житті - вбережи нас від гріха дітовбивства - вбережи нас від гріхів проти Святого Духа - вбережи нас від деморалізації та розпусти - вбережи нас від поневолення алкоголем чи наркотиками - вбережи нас від зречення Тебе – вбережи нас Прийми, o Mати Фатімська, це волання сповнене болем. Нехай ще раз в історії світу явиться нескінченна потуга Милосердної Любові! Нехай вона покладе кінець злу! Нехай у Непорочному Серці відкриється для всіх нас світло надії. Амінь Молитва посвяти

Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.

Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.

О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Переглядів 1 600
Додати коментар