Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»7 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

7 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

  • 10 травня 2023, 05:45

СЬОМИЙ ДЕНЬ
Людина часто ворог сама собі. Свідомо заплющує очі на правду, відвертається від свого спасіння і робить вигляд, ніби його не бачить. Не дивно, що послання миру, принесене Царицею Неба, зіткнулося з протистоянням тих, хто далекий від Бога. Місцева влада Фатіми поставилася до пастухів як до злочинців. Вона використала всі засоби, щоб уникнути повторного об’явлення Марії. Злісні переслідування, змова, жорстокість і шантаж – усе, щоб приховати від світу найпростішу правду, шлях до припинення війни і підтримки миру: послання Богоматері Фатіми.

Люди, які мають вишукані програми озброєння, програми рівноваги сил і влади, як і розхитаних бюджетів, — ці люди не хотіли прийняти Божий план ані непереможну зброю, св. Розарій, який пропонувала їм Марія.

Однак, незважаючи на всі переслідування, незважаючи на бажання приховати правду, незважаючи на ненависть і опозицію, – новини з Фатіми поширились у всьому світі.

Папа Пій XII, передаючи світові послання Фатіми, присвятив увесь людський рід Непорочному Серцю Марії, а мільйони людей взяли до рук РОЗАРІЙ.

Молімося до Божої Матері Фатімської: Господи, Боже Всемогутній, заради Твого Єдинородного Сина, який своїм життям, смертю і воскресінням викупив нас для вічного спасіння, благаємо Тебе: уділи нам благодаті, щоб ми, роздумуючи над таємницями Розарію Пресвятої Діви Марії, знали, як гідно наслідувати те, про що вони говорять, і отримали те, що вони обіцяють. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Послання Богородиці, 25 квітня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви. Лише молитвою та постом можна зупинити війну. Тому, дорогі мої дітоньки, моліться і своїм життям засвідчуйте, що ви є Моїми й Мені належите, бо сатана хоче в ці похмурі дні звести якнайбільше душ. Тому закликаю вас: вирішіть вибрати Бога, а Він вас захистить і покаже, що маєте робити та якою дорогою маєте йти. Закликаю всіх тих, хто сказав Мені ТАК, щоб відновили посвяту Моєму Синові Ісусу і Його Серцю та Мені, щоб вас могли ще сильніше взяти, як знаряддя миру в цьому немирному світі. Меджуґор’є є знаком для всіх вас та закликом молитися, впроваджувати в життя ці благодаті, які Бог вам дає. Тому, дорогі діти, прийміть із серйозністю заклик до молитви. Я з вами, і ваші страждання є й Моїми стражданнями. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

До Непорочного Серця Марії O Непорочне Серце! Допоможи нам перемогти зло, яке легко заволодіває серцями сучасних людей. Наслідки зла – жахливі і наповнюють нас тривогою перед прийдешнім. Тому ми, Твої діти, в Тебе шукаємо порятунку і допомоги:   від голоду і самознищення - вбережи нас від усякого роду війни - вбережи нас від гріха ненависті - вбережи нас від потоптання Божих заповідей - вбережи нас від нехтування Твоїми натхненнями - вбережи нас від усякої несправедливості в суспільному житті - вбережи нас від гріха дітовбивства - вбережи нас від гріхів проти Святого Духа - вбережи нас від деморалізації та розпусти - вбережи нас від поневолення алкоголем чи наркотиками - вбережи нас від зречення Тебе – вбережи нас Прийми, o Mати Фатімська, це волання сповнене болем. Нехай ще раз в історії світу явиться нескінченна потуга Милосердної Любові! Нехай вона покладе кінець злу! Нехай у Непорочному Серці відкриється для всіх нас світло надії. Амінь
Молитва посвятиПресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.

Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.

О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Переглядів 1 449
Додати коментар