Меджугор'є - місце молитви, миру»Послання Богородиці Цариці Миру»Послання за 2 числа кожного місяця Миряні»2017»Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 квітня 2017 р.

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 квітня 2017 р.

"Дорогі діти, апостоли моєї любові, за вами є поширення любові мого Сина всім тим, які її не пізнали. Ви - маленькі світла світу, яких я материнською любов’ю навчаю, аби світили ясно повним сяйвом. Молитва вам допоможе, тому що молитва спасає  вас, молитва спасає світ. Тому, діти мої, моліться словами, відчуттями, милосердною любов’ю і жертвою. Мій Син вам показав шлях – Він, Який воплотився й учинив із мене першу чашу, Він Своєю піднесеною жертвою показав вам як треба любити. Тому, діти мої, не бійтеся говорити істину. Не бійтеся міняти себе і світ поширюючи любов, чинячи, щоб був пізнаваний і люблений мій Син, люблячи інших у Ньому. Я, як мати, завжди з вами. Молю свого Сина, нехай вам допоможе, щоб у вашому житті запанувала любов - любов, яка живе, любов, яка притягає, любов, яка дає життя. Такої любові вас навчаю – чистої любові. За вами є, апостоли мої, щоб її  розпізнати, жити нею і поширювати її. Моліться відчуттями  за своїх пастирів,  щоб із любов’ю могли свідчити про мого Сина. Дякую вам.”

Послання Богородиці, 25 травня 1991., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас усіх, які чули Моє послання миру, закликаю, щоб усерйоз і з любов’ю здійснювали його в житті. Багато є тих, які думають, що багато роблять, говорячи про послання, але не живуть ними. Дорогі діти, Я закликаю вас до життя й до зміни всього того, що є у вас негативним, щоб усе перемінилося в позитивне й у життя. Дорогі діти, Я з вами й хочу кожному з вас допомогти, щоб жив і, живучи, свідчив про Радісну Новину. Я тут, дорогі діти, щоб вам допомогти й вести вас до Неба. На Небі є радість, якою можете жити вже зараз. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 312 637
11:25, 14-07-2014

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ

Показати усі

Фоторепортаж

«    Листопад 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617