Послання Богородиці, 25 січня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Закликаю вас замислитися над своїм майбутнім. Ви створюєте новий світ без Бога, лише своїми силами і тому не задоволені й без радості в серці. Цей час є Моїм часом, і тому, дітоньки, знову закликаю вас молитися. Коли ви знайдете єдність із Богом, відчуєте голод за Божим Словом, ваше серце переповниться радістю, і де б ви не були, дітоньки, будете свідчити про Божу любов. Я благословляю вас і повторюю вам, що є з вами, аби вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 лютого 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас в особливий спосіб закликаю відкритися Богові-Творцеві та стати активними. Закликаю вас, дітоньки, у цей час побачити, кому потрібна ваша духовна чи матеріальна допомога. Своїм прикладом, дітоньки, ви будете простягнутими Божими руками, яких людство шукає. Тільки так ви зрозумієте, що покликані свідчити й стати радісними носіями Божого Слова та любові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 березня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас в особливий спосіб закликаю взяти в руки хрест і споглядати Ісусові рани. Просіть Ісуса, щоб зцілив ваші рани, котрі ви, дорогі діти, отримали протягом вашого життя через свої гріхи або гріхи ваших батьків. Тільки так, дорогі діти, зрозумієте, що світ потребує зцілення віри в Бога-Творця. Ісусовими стражданнями й смертю на хресті ви зрозумієте, що тільки через молитву можете стати і ви правдивими апостолами віри, коли в простоті та молитві живете вірою, яка є даром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 квітня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю, щоб ваше життя було пов’язане з Богом-Творцем, тому що тільки так ваше життя матиме сенс і ви зрозумієте, що Бог є Любов. Бог посилає мене до вас із любові, аби допомогла вам зрозуміти, що без Нього немає майбутнього, ані радості, а передусім немає вічного спасіння. Дітоньки, закликаю вас покинути гріх і приймати молитву повсякчасно, щоб у молитві ви пізнали сенс свого життя. Бог дає Себе тому, хто шукає Його. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 травня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас прославляти Бога, щоб Ім’я Боже було святе у ваших серцях та у вашому житті. Дітоньки, коли ви в Божій святості, Бог є з вами й дарує вам мир і радість, які приходять від Бога тільки через молитву. Тому, дітоньки, відновіть молитву у своїх сім’ях– і ваше серце буде славити святе Ім’я Боже, і рай запанує у ваших серцях. Я близько вас і заступаюся за вас перед Богом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 червня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні Я з вами в особливий спосіб і приношу вам Своє Материнське благословення миру. Молюся за вас і заступаюся за вас перед Богом, щоб ви зрозуміли, що кожен із вас є носієм миру. Не можете мати миру, якщо ваше серце не в мирі з Богом. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться, бо молитва є основою вашого миру. Відкрийте своє серце і дайте час Богові, щоб Він був вашим приятелем. І коли встановиться справжня дружба з Богом, жодна буря не зможе її знищити. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 27 липня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю відповісти на Мій заклик до молитви. Хочу, дорогі діти, щоб у цей час ви знайшли куточок для особистої молитви. Я хочу вести вас до молитви серцем. Тільки так зрозумієте, що без молитви ваше життя є порожнім. Відкриєте сенс свого життя, коли відкриєте Бога в молитві. Тому, дітоньки, відкрийте двері свого серця– і зрозумієте, що молитва є радістю, без якої не можете жити. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 серпня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Бог дає Мені цей час, як дар для вас, щоб Я могла наставляти вас і провадити дорогою спасіння. Зараз, дорогі діти, ви не розумієте цієї благодаті, але скоро надійде час, коли будете жаліти за цими посланнями. Тому, дітоньки, живіть усіма словами, котрі Я давала вам упродовж цього благодатного часу й відновіть молитву, поки молитва не стане для вас радістю. Особливо закликаю всіх тих, хто посвятився Моєму Непорочному Серцю, стати прикладом для інших. Закликаю всіх священиків, монахів і монахинь молитися Розарій та вчити молитися інших. Розарій, дітоньки, є особливо дорогий Мені. Через Розарій відкрийте Мені своє серце– і Я зможу вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 вересня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю усвідомити, що без любові не зможете зрозуміти, що Бог має бути на першому місці у вашому житті. Тому, дітоньки, закликаю вас усіх любити не людською, але Божою любов’ю. Так ваше життя буде кращим та безкорисним. Ви зрозумієте, що Бог дається вам найпростішим способом із любові. Дітоньки, щоб ви зрозуміли Мої слова, які вам даю з любові, моліться, моліться, моліться, і ви зможете з любов’ю приймати інших та прощати всім, хто заподіяв вам зло. Відповідайте молитвою, бо молитва – це плід любові до Бога-Творця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 жовтня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні Я з вами й закликаю вас усіх відновитися, живучи Моїми посланнями. Дітоньки, нехай молитва буде для вас життям і будьте прикладом для інших. Дітоньки, хочу, щоб ви стали носіями миру й Божої радості для нинішнього немирного світу. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться! Я з вами й благословляю вас Своїм Материнським миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 листопада 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю зрозуміти своє християнське покликання. Дітоньки, я вела й веду вас через цей час благодаті, щоб ви стали свідомими свого християнського покликання. Святі мученики, помираючи, свідчили: “Я – християнин і люблю Бога понад усе!” Дітоньки, і сьогодні вас закликаю: радійте та будьте радісними християнами, відповідальними і свідомими того, що Бог покликав вас в особливий спосіб бути радісно простягнутими руками до тих, хто не вірує, і щоб прикладом вашого життя вони отримали віру й любов до Бога. Тому моліться, моліться, моліться, щоб ваше серце відкрилося й було чутливим до Слова Божого. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 1997., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні радію з вами та закликаю вас до добра. Хочу, аби кожен із вас роздумував і ніс мир у серці, кажучи: “Я бажаю поставити у своєму житті Бога на першому місці!” Так, дітоньки, кожен із вас стане святим. Дітоньки, говоріть кожному: “Я бажаю тобі добра”, – і він поверне тобі добро, і добро, дітоньки, оселиться в серці кожної людини. Дітоньки, сьогодні ввечері Я вам приношу добро Свого Сина, Котрий віддав Своє життя, щоб спасти вас. Тому, дітоньки, радійте й простягніть руки Ісусові, Котрий є єдиним добром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 листопада 2019 року, через візіонерку Мір’яну
"Дорогі діти, Мій улюблений Син завжди молився й прославляв Небесного Отця. Завжди все Йому говорив і довірявся Його волі. Так і ви б мали чинити, діти Мої, тому що Небесний Отець завжди слухає Своїх дітей. Одне серце в одному серці, любов, світло й життя. Небесний Отець дарував Себе в одному людському обличчі, а цим обличчям є обличчя Мого Сина. Ви, апостоли Моєї любові, мали б завжди це обличчя Мого Сина носити у своїх серцях і своїх думках. Ви б мали завжди думати про Його любов і Його жертву. Ви б мали молитися, щоб завжди відчувати Його присутність, бо, апостоли Моєї любові, це спосіб, яким можете допомогти всім тим, які не пізнали Мого Сина, які не пізнали Його любові. Діти Мої, читайте книгу Євангелія. Це є завжди щось нове, це є те, що вас єднає з Моїм Сином, Який родився, щоб принести слова життя всім Моїм дітям і щоб пожертвуватись за всіх. Апостоли Моєї любові, несені любов’ю до Мого Сина, приносьте любов і мир усім своїм братам. Нікого не судіть. Кожного любов’ю, яку маєте до Мого Сина, любіть. Таким чином ви потурбуєтесь і за свою душу, а вона – це те найдорогоцінніше, що справді належить вам. Дякую вам”.


Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)