Послання Богородиці, 25 січня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю відновити молитву у ваших сім’ях, щоби так кожна сім’я стала радістю для Мого Сина Ісуса. Тому, дорогі діти, моліться та шукайте більше часу для Ісуса, й тоді ви зможете зрозуміти та прийняти все, навіть найважчі хвороби й хрести. Я з вами і хочу прийняти вас у Своє Серце й захистити, але ви ще не зважились. Тому, дорогі діти, прошу вас, щоб молилися, щоб через молитву ви дозволили Мені допомогти вам. Моліться, Мої дорогі дітоньки, щоб молитва вам стала щоденною поживою. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 лютого 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю ще більше наблизитися до Бога через молитву. Тільки так зможу допомогти вам і захистити вас від усякого нападу сатани. Я з вами й заступаюся за вас перед Богом, щоб вас захистив. Але мені потрібні ваші молитви і ваше так. Ви легко губитеся в матеріальних і людських речах та забуваєте, що Бог є вашим найбільшим другом. Тому, дорогі мої дітоньки, наблизьтеся до Бога, щоб Він вас захистив та беріг від усякого зла. Дякую вам, що відповіли на мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 березня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні, як ніколи раніше, закликаю вас проживати Мої послання, щоб ви їх втілювали в реальне життя. Я прийшла до вас, щоб допомогти вам, і тому закликаю вас змінювати своє життя, тому що ви йдете нещасною дорогою, дорогою погибелі. Коли говорила вам: наверніться, моліться, постіть, примиріться, – ви сприйняли ці послання поверхово. Ви почали жити за ними, та потім лишили, бо це було для вас важко. Але, дорогі діти, коли щось є добре, то треба в доброму витривати, а не думати: Бог не бачить мене, не чує, не допомагає! Так і ви, ради своєї вбогої користі, відступили від Бога й від Мене. Я хотіла витворити з вас оазу миру, любові й доброти. Бог хотів, щоб ви своєю любов’ю та з Його допомогою чинили чуда й так давали приклад. Тому ось що вам скажу: сатана грається з вами й із вашими душами, а Я вам не можу допомогти, бо ви далеко від Мого Серця. Тому моліться, проживайте Мої послання, а тоді ви побачите чудеса Божої любові у своєму щоденному житті. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці, 25 квітня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви. Лише молитвою та постом можна зупинити війну. Тому, дорогі мої дітоньки, моліться і своїм життям засвідчуйте, що ви є Моїми й Мені належите, бо сатана хоче в ці похмурі дні звести якнайбільше душ. Тому закликаю вас: вирішіть вибрати Бога, а Він вас захистить і покаже, що маєте робити та якою дорогою маєте йти. Закликаю всіх тих, хто сказав Мені ТАК, щоб відновили посвяту Моєму Синові Ісусу і Його Серцю та Мені, щоб вас могли ще сильніше взяти, як знаряддя миру в цьому немирному світі. Меджуґор’є є знаком для всіх вас та закликом молитися, впроваджувати в життя ці благодаті, які Бог вам дає. Тому, дорогі діти, прийміть із серйозністю заклик до молитви. Я з вами, і ваші страждання є й Моїми стражданнями. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 травня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви, щоб через молитву ви ще більше наблизилися до Бога. Я з вами й хочу вас усіх повести дорогою спасіння, яку вам дає Ісус. Із кожним днем Я до вас ближче й ближче, незважаючи на те, що ви не усвідомлюєте цього та не хочете визнати, що молитвою ви мало пов’язані зі Мною. Коли для вас настануть випробування та проблеми, тоді кажете: «Боже! Мамо! Де Ви?» А Я лише чекаю на вас, щоб Мені сказали своєТАК, щоб Я принесла його Ісусові, щоб Він обдарував вас своєю благодаттю. Тому прийміть ще раз Мій заклик і почніть знову молитися, доки молитва не стане для вас радістю. А тоді ви відкриєте, що Бог є Всемогутній у вашому щоденному житті. Я з вами й чекаю на вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 червня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні Я щаслива, хоч у Моєму Серці ще є трохи смутку за всіми тими, які пішли цією дорогою, але покинули її. Моя присутність тут – для того, щоби провадити вас новою дорогою, дорогою спасіння. Тому вас день у день закликаю до навернення. Бо якщо ви не молитесь, то не можете говорити, що навертаєтесь. Молюся за вас і заступаюся перед Богом за мир: насамперед у ваших серцях, а потім і навколо вас, щоб Бог був вашим миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик” (Богородиця вділила всім Своє особливе благословення з нагоди 11-ї річниці об’явлень).

Послання Богородиці, 25 липня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви, до молитви радості. Нехай ніхто з вас у ці сумні дні не відчуває в молитві смутку, але радісну зустріч зі своїм Богом-Творцем. Моліться, дітоньки, щоб ви були ближче й щоб через молитву відчули, чого від вас хочу. Я з вами й щодня благословляю вас Своїм Материнським благословенням, щоб вас Бог усіх обдарував достатком благодатей для вашого щоденного життя. Дякуйте Богові за дар, що можу бути з вами, тому що, кажу вам, це велика благодать! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 серпня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні хочу сказати вам, що люблю вас. Люблю вас Своєю Материнською любов’ю та закликаю вас відкритися Мені повністю, так, щоб через кожного з вас, могла навертати й спасати світ, повний гріха та всього того, що не є добрим. Тому, дорогі Мої дітоньки, відкрийтеся Мені, щоб Я могла вам відкрити й показати Бога, Який вас любить. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 вересня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні хочу сказати вам: Я з вами в ці немирні дні, коли сатана хоче зруйнувати все те, що Я і Мій Син Ісус будуємо. Хоче відвести вас якнайдалі від християнського життя та заповідей, до яких Церква вас закликає, щоб ви жили за ними. Сатана хоче зруйнувати все, що є святе у вас і навколо вас. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться, щоб ви могли зрозуміти все те, що дає вам Бог через Мої приходи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 жовтня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Закликаю вас до молитви тепер, коли сатана сильний і хоче присвоїти якомога більше душ. Моліться, дорогі діти, і майте більше довіри до Мене, бо Я тут, щоб вам допомогти й повести вас новою дорогою до нового життя. Тому, дорогі дітоньки, слухайте й проживайте те, що вам говорю. Бо важливо для вас, щоб ви пам’ятали Мої слова та все те, що вам говорила, й тоді, коли вже не буду більше з вами. Закликаю вас, щоб ви від самого початку почали змінювати своє життя й щоб вирішили вибрати навернення. Не словами, але життям. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Послання Богородиці, 25 листопада 1992., Меджуґор'є.

“Сьогодні, як ніколи, закликаю вас: моліться. Нехай ваше життя повністю стане молитвою, а без любові ви не можете молитися. Тому вас закликаю любити щонайперше Бога-Творця ваших життів, а тоді у всіх зможете Бога розпізнати й любити так, як Він любить вас. Дорогі діти, це благодать, що Я з вами, тому прийміть і живіть Мої послання для вашого добра. Я люблю вас, і тому Я з вами, щоб навчати вас і вести до нового життя –навернення та відречення. Тільки так ви відкриєте Бога й усе те, що для вас є зараз далеким. Тому моліться, дітоньки! Дякую вам, що відповіли на мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 1992., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні хочу всіх вас узяти під Свій Покров і захистити вас від усіх нападів сатани. Сьогодні день миру, але в цілому світі – багато немиру. Тому закликаю вас, щоб усі разом зі Мною, через молитву, будували новий світ миру. Без вас Я не можу цього зробити. І тому закликаю вас Своєю Материнською любов’ю, а все інше Бог виконає. Тож відкрийтеся Божим планам та Його задумам, щоби ви могли співпрацювати з Ним заради миру й добра. Не забувайте, що ваше життя не є вашим, але даром, яким маєте радувати інших та вести їх до вічного життя. Дорогі діти, нехай вас завжди супроводжує ніжність Мого Маленького Ісуса. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 квітня 2000., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до навернення. Ви занадто багато переймаєтеся матеріальними речами, а мало духовними. Відкрийте свої серця й знову більше працюйте над особистим наверненням. Вирішіть кожного дня присвячувати час Богові й молитві, аж поки молитва не стане вам радісною зустріччю з Богом. Тільки так ваше життя набуде сенсу і ви з радістю будете роздумувати про вічне життя. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)