Послання Богородиці, Цариці миру, 25 грудня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Приношу вам Мого Сина Ісуса, щоб вас благословив і відкрив вам Свою любов, яка приходить із небес. Ваше серце прагне миру, якого все менше на землі. Тому люди є далеко від Бога - і душі є хворі та прямують до духовної смерті. Я з вами, дітоньки, щоб вести вас на цьому шляху спасіння, до якого вас закликає Бог. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці Миру, 25 листопада 2019 року

"Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас часом молитви. Без Бога не маєте миру. Тому, дітоньки, моліться за мир у ваших серцях і сім’ях, щоб Ісус міг народитися у вас та дати вам Свою любов і благословення. Світ у війні, тому що серця повні ненависті й ревності. В очах видно, дітоньки, немир, тому що не дозволили Ісусові народитися у ваших життях. Шукайте Його, моліться - і Він вам дарується в Дитятку, Яке є радістю і миром. Я з вами й молюся за вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 жовтня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до молитви. Нехай молитва буде бальзамом для вашої душі, бо плід молитви - це радість, дарування, свідчення про Бога іншим через ваше життя. Дітоньки, у повному відданні Богові, Він потурбується про все та благословить вас - і ваші жертви матимуть сенс. Я з вами й усіх вас благословляю Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 вересня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас молитися в Моїх наміреннях, аби Я могла вам допомогти. Дітки, моліться Вервицю й розважайте над її таємницями, тому що й ви у своєму житті проходите через радощі й скорботи. Таким чином утілюєте таємниці у своє життя, бо життя є таємницею доти, доки не вкладете її в Божі руки. Так матимете досвід віри, як Петро, який зустрів Ісуса й Дух Святий наповнив його серце. Дітки, і ви покликані свідчити, проживаючи любов, якою Бог день у день огортає вас Моєю присутністю. Тому, дітки, будьте відкритими й моліться серцем у вірі. Дякую, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 серпня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Моліться, працюйте й свідчіть із любов’ю для Царства Небесного, щоб вам було добре тут, на землі. Дітоньки, Бог стократ благословить ваш труд, будете свідками серед народів, душі невіруючих відчують благодать навернення й Небо буде вдячне за ваші зусилля та жертви. Дітоньки, свідчіть із вервицею в руці, що ви Мої, й оберіть святість. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 липня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Моїм закликом до  вас є молитва. Нехай молитва для вас буде радістю і вінцем, який в’яже вас із Богом. Дітоньки, прийдуть спокуси, і ви не будете сильними, і гріх пануватиме, але якщо ви Мої - переможете, бо вашим прибіжищем буде Серце Мого Сина Ісуса. Тому, дітоньки, поверніться до молитви, поки вам молитва не стане життям  удень і вночі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 червня 2019 року, через візіонерку Марію

" Дорогі діти! Я дякую Богові за кожного з вас. Особливо, дітоньки, дякую вам, що відповіли на Мій заклик. Я готую вас до нових часів, аби ви були міцними у вірі та витривалі в молитві так,  щоб Дух Святий через вас діяв й оновив обличчя землі.  Я молюся з вами за мир, який є найдорожчим даром,  хоча сатана й бажає війни та ненависті. Ви, дітоньки,  будьте Моїми простягненими руками та гордо йдіть із Богом.  Дякую вам, що відповіли на Мій заклик ".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 травня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Бог зі Свого милосердя дозволив Мені бути з вами, щоб вас учила й привела на дорогу навернення. Дітоньки, ви всі покликані зі всього серця молитися, аби здійснився план спасіння з вами і через вас. Усвідомте, дітоньки, що життя коротке й чекає вас життя вічне за заслугами. Тому, моліться, моліться, моліться, щоб ви були достойними інструментами в Божих руках. Дякую Вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 квітня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Це благодатний час, час милосердя для кожного з вас. Дітоньки, не дозвольте, щоб вітер ненависті та немиру панував у вас і навколо вас. Ви, дітоньки, покликані бути любов’ю і молитвою. Диявол хоче немиру й непорядку, але ви, дітоньки, будьте радістю воскреслого Ісуса, Який помер і воскрес за кожного з вас. Він переміг смерть, щоб вам дати життя, вічне життя. Тому, дітоньки, свідчіть і гордіться тим, що ви в Ньому воскресли. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 березня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Це благодатний час. Як природа відновлюється до нового життя, так і ви покликані до навернення. Вирішіть вибрати Бога. Дітоньки, ви порожні й не маєте радості, бо не маєте Бога. Тому моліться, доки молитва не стане для вас життям. Шукайте в природі Бога, Який вас створив, бо природа говорить і бореться за життя, а не за смерть. Війни панують у серцях і народах, бо не маєте миру та не бачите, дітоньки, брата у вашому ближньому. Тому поверніться до Бога й молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 лютого 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до нового життя. Не важливо, скільки років маєте, відкрийте ваше серце Ісусові, Який вас перемінить у цей благодатний час, і ви так, як природа, народитеся для нового життя в Божій любові та відкриєте ваше серце небу й небесним речам. Я ще з вами, бо Мені це Бог дозволив із любові до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 січня 2019 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти!  Сьогодні як Мати закликаю вас до навернення. Цей час є для вас, дітоньки, часом тиші та молитви. Тому нехай у теплі вашого серця росте зерно надії й віри - і ви, дітоньки, день у день відчуєте потребу більше молитися. Ваше життя стане впорядкованим і відповідальним. Зрозумієте, дітоньки, що ви тут, на землі, минущі, і відчуєте потребу бути ближчими Богу та з любов’ю свідчитимете про ваш досвід зустрічі з Богом, яким будете ділитися з іншими. Я з вами й молюся за вас, але не можу без вашого ТАК. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик."

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2019

 

"Дорогі діти, сьогодні, у цей благодатний день, в особливий спосіб закликаю вас відкрити ваші серця й просити Ісуса, щоб укріпив вашу віру. Діти, через молитву серцем, віру й діла пізнаєте, що означає жити щирим християнським життям. Багато разів, діти, ваше життя та ваші серця огорне темрява, біль і хрести. Не завагайтеся у вірі й не питайте, чому, бо ви думаєте, що ви самі й залишені, але відкрийте ваші серця: моліться й міцно вірте - і тоді ваше серце відчує Божу близькість і що вас Бог ніколи не покидає, і що кожної миті біля вас. Через молитву та віру Бог відповість на кожне ваше "чому?” і кожен ваш біль, темряву - і хрест перемінить на світло. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.


Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)