Послання Богородиці, 25 січня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас, щоб вирішили вибрати мир. Моліть Бога, щоб дав вам правдивий мир. Живіть мир у своїх серцях– і зрозумієте, дорогі діти, що мир є Божим даром. Дорогі діти, без любові не можете жити мир. Плодом миру є любов, а плодом любові – прощення. Я з вами й усіх вас закликаю, дітоньки, найперше прощати в сім’ї, а тоді зможете прощати іншим. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 лютого 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас до навернення. Це найважливіше послання, яке Я дала тут. Дітоньки, хочу, щоб кожен із вас був носієм Моїх послань. Закликаю вас, дітоньки, жити посланнями, які Я давала вам упродовж цих років. Цей час є часом благодаті. Особливо тепер, коли вас і Церква закликає до молитви та навернення. І Я вас, дітоньки, закликаю жити Моїми посланнями, що Я дала вам упродовж часу, відколи тут об’являюсь. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 березня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Закликаю вас знову вирішити любити Бога понад усе. У цей час, коли через дух споживацтва забувається, що означає любити й дорожити справжніми цінностями, Я знову закликаю вас, дітоньки: поставте Бога у вашому житті на перше місце. Нехай сатана не притягує вас матеріальними речами, але, дітоньки, вирішіть вибрати Бога, Який є свободою і любов’ю. Виберіть життя, а не смерть душі. Дітоньки, у цей час, коли роздумуєте про страждання і смерть Ісуса, закликаю вас вирішити вибрати життя, що розквітло Воскресінням, і нехай ваше життя сьогодні відновиться через навернення, яке приведе вас до життя вічного. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 квітня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас знову закликаю поставити у ваших сім’ях молитву на перше місце. Дітоньки, коли Бог є на першому місці, тоді у всьому, що робите, шукатимете Божу волю. Так для вас щоденне навернення стане легшим. Дорогі діти, зі смиренням шукайте, що у вашому серці не в порядку, і тоді зрозумієте, що потрібно робити. Навернення буде для вас щоденним завдянням, яке чинитимете з радістю. Діточки, Я є з вами й усіх вас благословляю та закликаю стати Моїми свідками через молитву й особисте навернення. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 травня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні хочу вам подякувати за всі ваші молитви й жертви, що ви Мені принесли цього місяця, присвяченого Мені. Дітоньки, хочу, щоб і ви всі були активними в цьому часі, який через Мене особливим способом пов’язаний із небом. Моліться, аби зрозуміти, що всі ви своїм життям і своїм прикладом маєте працювати для поширення спасіння. Дітоньки, бажаю, щоб люди наверталися та бачили у вас Мене й Мого Сина, Ісуса. Я буду заступатися за вас і допоможу вам стати світлом. Помагайте іншим, бо, допомагаючи їм, і ваша душа знайде спасіння. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 червня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні дякую вам за всі ваші жертви, що ви принесли Мені в ці дні. Дітоньки, закликаю вас відкритися Мені та вибрати навернення. Ваші серця, дітоньки, ще не повністю відкриті Мені, і тому вас знову закликаю: відкрийтеся молитві, аби вам у молитві Дух Святий допоміг, щоб ваші серця були з плоті, а не з каменю. Дітоньки, дякую вам, що відповіли на Мій заклик і за те, що ви вирішили йти зі Мною до святості”.

Послання Богородиці, 27 липня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас вирішити кожен день обирати Бога. Дітоньки, ви багато говорите про Бога, але мало свідчите своїм життям. Тому, дітоньки, вирішіть навернутися, щоб ваше життя було правдивим перед Богом, а так своїм правдивим життям свідчитимете про красу, даровану вам Богом. Дітоньки, знову вас закликаю вирішити молитися, тому що через молитву ви зможете проживати навернення. Кожен із вас у простоті стане подібним до дитини, яка відкрита любові Отця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 серпня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Слухайте, бо хочу говорити до вас і закликати вас мати більше віри та довір’я до Бога, Котрий вас безмежно любить. Дітоньки, ви не знаєте жити в благодаті Божій, тому знову всіх вас закликаю носити Слово Боже у своєму серці й у думках. Дітоньки, поставте Святе Письмо на видному місці у своїй сім’ї, читайте його й живіть. Наставляйте своїх дітей, бо якщо ви не є для них прикладом, то вони зайдуть у безбожність. Роздумуйте й моліться– і тоді Бог народиться у вашому серці, і ваше серце буде радісним. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 вересня 1996., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю віддати свої хрести й терпіння у Моїх наміреннях. Дітоньки, Я ваша Мама й хочу вам допомогти, випрошуючи для вас благодать у Бога. Дітоньки, принесіть свої страждання як дар Богові, щоби стали пречудовою квіткою радості. Тому, дітоньки, моліться, аби зрозуміти, що страждання може стати радістю, а хрест – дорогою радості. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 жовтня 1996р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю відкритися Богові-Творцеві, щоб вас міняв. Дітоньки, ви дорогі Мені, і всіх вас люблю та закликаю вас бути ближчими до Мене, і щоб ваша любов до Мого Непорочного Серця була палкішою. Хочу вас обновляти й провадити Своїм Серцем до Серця Ісуса, що й сьогодні за вас терпить і закликає вас до навернення та обнови. Через вас бажаю обновити світ. Зрозумійте, дітоньки, що ви сьогодні сіль землі та світло світу. Дітоньки, закликаю вас та люблю, і в особливий спосіб прошу: наверніться! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 листопада 1996р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні знову закликаю вас до молитви, щоб ви молитвою, постом і малими жертвами приготувалися на прихід Ісуса. Нехай цей час, дітоньки, буде для вас благодатним. Використовуйте кожну мить і чиніть добро, бо тільки так у своїх серцях відчуєте народження Ісуса. Якщо ви дасте приклад власним життям і станете знаком Божої любові, радість запанує в серцях людей. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 1996р., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні Я є з вами в особливий спосіб, тримаючи Маленького Ісуса в обіймах, і закликаю вас, дітоньки, відкритися на Його заклик. Він закликає вас до радості. Дітоньки, живіть радісно посланнями Євангелії, котрі повторюю відтоді, відколи Я є з вами. Дітоньки, Я – ваша Мати і хочу вам відкрити Бога Любові й Бога Миру. Не хочу, щоб ваше життя було в смутку, але щоб було сповнене радістю для вічності, згідно з Євангелією. Лише так ваше життя матиме сенс. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці з Меджугор'я, 4 грудня 1986р.
Дорогі діти! Нині прошу вас приготувати свої серця для цих днів, у які Господь бажає очистити вас від минулих гріхів. Ви, дорогі діти, не зможете це самі зробити, а тому я тут для того, щоб вам допомогти. Моліться, діточки, тільки так зможете пізнати все зло, що є у вас, і покажіть його Господові, щоб Він міг повністю очистити ваші серця""

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)