Послання Богородиці, 25 січня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні, як ніколи раніше, закликаю вас до молитви. Нехай ваша молитва буде молитвою за мир. Сатана сильний і хоче знищити не тільки людські життя, але й природу, і планету, на якій живете. Тому, дорогі діти, моліться, щоб через молитву захиститись Божим благословенням миру. Бог послав Мене поміж вас, щоб вам допомогла. Якщо хочете – прийміть Розарій. Уже сам Розарій може творити чудеса у світі та у ваших життях. Я вас благословляю й залишаюся з вами, допоки буде Божа воля. Дякую вам, що не зраджуєте Моїй присутності тут, і дякую вам, бо ваша відповідь служить добру та миру. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 лютого 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас вирішити вибрати Бога, бо віддалення від Бога – це плід неспокою у ваших серцях. Бог є самим миром, тому наблизьтеся до Нього через вашу особисту молитву, а тоді проживайте мир у вашому серці, а так мир із вашого серця потече, мов ріка до цілого світу. Не говоріть про мир, а творіть мир. Я благословляю кожного з вас і кожне ваше добре рішення. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 березня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас проживати муку Ісуса в молитві та в єдності з Ним. Вирішіть дарувати більше часу Богові, Який дарував вам ці благодатні дні. Тому, дорогі діти, моліться та в особливий спосіб відновіть любов до Ісуса у своїх серцях. Я з вами й супроводжую вас Своїм благословенням та молитвами. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 квітня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас, щоб ваша молитва була молитвою серцем. Нехай кожен із вас знайде час для молитви, так щоб у молитві відкрили Бога. Не хочу, щоб ви говорили про молитву, але щоб молилися. Нехай кожен день буде сповнений подячною молитвою Богу за життя й за все, що маєте. Не хочу, щоб ваше життя пройшло у словах, але щоб ділами славили Бога. Я з вами й дякую Богові за кожну мить, проведену з вами. Дякую вам, що відповіли на мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 травня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вас усіх, які чули Моє послання миру, закликаю, щоб усерйоз і з любов’ю здійснювали його в житті. Багато є тих, які думають, що багато роблять, говорячи про послання, але не живуть ними. Дорогі діти, Я закликаю вас до життя й до зміни всього того, що є у вас негативним, щоб усе перемінилося в позитивне й у життя. Дорогі діти, Я з вами й хочу кожному з вас допомогти, щоб жив і, живучи, свідчив про Радісну Новину. Я тут, дорогі діти, щоб вам допомогти й вести вас до Неба. На Небі є радість, якою можете жити вже зараз. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 червня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні, у великий день, який ви подарували Мені, хочу всіх вас благословити та сказати: ці дні благодатні, доки Я з вами. Хочу навчити й допомогти вам піти дорогою святості. Є багато людей, які не хочуть зрозуміти Мого послання й сприйняти серйозно того, що кажу, але тому вас закликаю та прошу, щоб своїми життями й щоденним життям свідчили про Мою присутність. Якщо молитеся, Бог допоможе вам відкрити правдиву причину Мого приходу. Тому, дітоньки, моліться та читайте Святе Письмо, щоб ви через Святе Письмо відкрили послання для вас через Мої приходи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 липня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас молитися за мир. У цей час мир особливо є під загрозою, і прошу вас відновити піст і молитву у ваших сім’ях. Дорогі діти, хочу, щоб ви збагнули серйозність ситуації й те, що багато з того, що відбудеться, залежить від вашої молитви. А ви мало молитеся. Дорогі діти, Я з вами й закликаю вас, щоб ви всерйоз почали молитися й постити, як у перші дні Мого приходу. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 серпня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви. Зараз, як ніколи раніше, коли почав здійснюватися Мій план, сатана сильний і хоче змести Мої плани миру та радості, щоб ви думали, нібито Мій Син не є сильним у Своїх рішеннях. Тому всіх вас закликаю, дорогі діти, молитися й постити ще сильніше. Закликаю вас до відречення впродовж дев’яти днів, щоб із вашою допомогою здійснилося все те, що Я хочу здійснити через тайни, які розпочала у Фатімі. Закликаю вас, дорогі діти, щоб ви зараз збагнули важливість Мого приходу й серйозність ситуації. Хочу спасти всі душі та пожертвувати їх Богові. Тому молімося, щоб здійснилося цілком усе, що Я розпочала. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 вересня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні в особливий спосіб закликаю вас до молитви та відречення. Бо зараз, як ніколи, сатана хоче показати світові своє ганебне лице, яким хоче звести якомога більше людей на дорогу смерті та гріха. Тому, дорогі діти, допоможіть, щоб Моє Непорочне Серце запанувало у світі гріха. Прошу вас усіх, щоб ви приносили свої молитви та жертви в Моїх наміреннях, щоб і Я могла жертвувати Богові за те, що найпотрібніше. Забудьте про свої бажання та моліться, дорогі діти, за те, чого Бог бажає, а не за те, чого ви бажаєте. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 жовтня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Моліться, моліться, моліться!”

Послання Богородиці, 25 листопада 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! І цього разу закликаю вас до молитви. Моліться, аби ви могли зрозуміти, що Бог хоче вам сказати через Мою присутність і через послання, які вам даю. Хочу вас усіх якнайбільше наблизити Ісусові та Його зраненому Серцю, щоб ви могли усвідомити безмежну любов, яка дарувалась за кожного з вас. Тому, дорогі діти, моліться, щоб із ваших сердець потекло джерело любові на кожну людину й на того, хто ненавидить вас та зневажає. Так, любов’ю Ісуса, зможете перемогти всю біду в цьому скорботному світі, що є безнадійним для тих, хто не знає Ісуса. Дякую вам за всі жертви й молитви. Моліться, щоб Я могла вам допомогти. Мені потрібні Ваші молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 грудня 1991., Меджуґор'є.

“Дорогі діти! Сьогодні вам в особливий спосіб приношу Маленького Ісуса, щоб поблагословив вас Своїм благословенням миру й любові. Дорогі діти, не забувайте, що це – благодать, якої багато людей не розуміють і не приймають. Тому ви, які сказали, що є Моїми, шукайте Моєї помочі, дайте все від себе. Насамперед, дайте свою любов і приклад своїм сім’ям. Ви кажете, що Різдво – це сімейне свято. Тому, дорогі діти, поставте Бога на перше місце у своїх сім’ях, щоб Він дав вам мир та захистив вас, щоб не тільки від війни, але й у мирі охороняв вас від усякої напасті сатани. Коли Бог з вами, маєте все. А коли ви не хочете Його, ви нещасні та загублені та не знаєте, на чиєму ви боці. Тому, дорогі діти, вирішіть вибрати Бога, а тоді отримаєте все. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 25 січня 2004.,Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви. Моліться, дітоньки, в особливий спосіб за всіх тих, які не пізнали Божої Любові. Моліться, щоб їхні серця відкрилися й наблизилися до Мого Серця та Серця Мого Сина Ісуса, щоб Ми могли їх переобразити на людей миру й любові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на урочистість св. Йосифа (РКЦ)
† Слова Євангелія від святого Луки Батьки Ісуса щороку ходили в Єрусалим на свято Пасхи. І коли виповнилося Йому дванадцять років, вони за звичаєм пішли на свято. А як закінчилися дні свята, вони поверталися, а хлопець Ісус залишився в Єрусалимі; та не знали того Його батьки. Вони думали, що Він десь у натовпі. Пройшли день дороги і стали шукати Його поміж родичами та знайомими; і, не знайшовши, вони повернулися до Єрусалима й тут шукали Його. І ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)