Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Дев’ятниця до Найсвятішого Серця Ісуса та Непорочного Серця Діви Марії – 3 день

Дев’ятниця до Найсвятішого Серця Ісуса та Непорочного Серця Діви Марії – 3 день

  • 09 червня 2023, 05:30
3,Серце Ісуса – Серце твого люблячого брата.
Символ віри полягає в тому, що Ісус Христос є нашим братом. Той самий Небесний Отець є Отцем і для нього, і для нас. Він є Отцем із якоїсь причини. Ісус Христос – справжня людина, така ж, як і ми. Але Бог є Отцем усіх людей, як ясно пояснює святий Павло у своєму посланні до Ефесян (3:15): "Від Нього бере ім’я все отцівство на небі й на землі". Ісус – істинний Син Божий, і ми, через хрещення, є дітьми того ж Бога. Ісус Христос – між багатьма братами був первородний (Рим. 8:29). Тому якщо Ісус Христос є нашим братом, Він також має братерське серце до нас.
У цьому проявляється справжня любов до нас. Він учить нас називати Його Отця нашим Отцем, ба більше, саме через Нього ми стаємо дітьми Його Отця. «Бо той, що освячує, і ті, що освячуються, усі від одного. Тому й не соромиться називати їх братами, коли каже: «Я звіщу ім’я твоє моїм братам» (Євр. 2:11). І оскільки Він любить нас як братів і хотів допомогти нам братньою любов’ю, то став подібним до нас у всьому. Він був готовий терпіти біль і страждання, як і ми, щоб ще більше змилосердитися над нами. Тому мусів бути в усьому подібний до братів, щоб стати милосердним... Тому, власне, що страждав і Сам був випробуваний, Він може допомогти тим, що проходять через пробу (Євр. 2:17). Він хоче нарешті по-братньому поділитися з нами надбанням Отця, спадщиною, вічним блаженством, щоб одного дня ми всі могли оселитися разом із Ним у Його Отця.

Скажи мені, чи може брат виявити більше любові, більше добра до брата, ніж Ісус показав нам? Хіба Його Серце не є по-справжньому братерським щодо тебе?
З люблячим братом ми розмовляємо щиро. Коли ми заборгували й він має чим заплатити, просимо його допомогти нам; якщо ми розгнівали батька, просимо доброго брата знову прихилити його до нас і випросити прощення; коли ми потрапляємо в якусь біду, ідемо благати брата, з упевненістю очікуючи, що він допоможе нам, наскільки це буде можливо. Так само чини й ти зі своїм безмежно добрим братом Ісусом Христом. Пригорни його до свого Серця і скажи йому, що ти його брат, а Він твій.
Послання Богородиці 25 жовтня 1996р., Меджуґор’є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю відкритися Богові-Творцеві, щоб вас міняв. Дітоньки, ви дорогі Мені, і всіх вас люблю та закликаю вас бути ближчими до Мене, і щоб ваша любов до Мого Непорочного Серця була палкішою. Хочу вас обновляти й провадити Своїм Серцем до Серця Ісуса, що й сьогодні за вас терпить і закликає вас до навернення та обнови. Через вас бажаю обновити світ. Зрозумійте, дітоньки, що ви сьогодні сіль землі та світло світу. Дітоньки, закликаю вас та люблю, і в особливий спосіб прошу: наверніться! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.


Переглядів 1 281
Додати коментар