Богородиця – Мати Моя

  • 01 травня 2021, 10:02
Слава Ісусу і Марії! 
Насамперед слід зазначити, що це не класична молитовна група, а безліч людей, пов’язаних загальним бажанням спробувати конкретно сприяти перемозі серця Богородиці, молячись за Її наміри. На початку спільної молитви на Подбрдо з практичних міркувань було запущено WhatsApp, а потім група у Facebook, яка просто називалась «Богородиця – Мати Моя».

Ми переконані, що ця молитовна спільнота є плодом материнського заступництва нашої Небесної Матері та Цариці Миру. Під час дев’ятниці до 39-ї річниці об’явлень народилася ідея, що було б непогано підготуватися до ювілейного 40-річчя щоденною молитвою Розарію на Горі явлінь. Таким чином, дев’ятниця була перетворена як 365-денний щоденник, який розпочався 26 червня 2020 року і, як очікується, триватиме до 40-ї річниці об’явлень Богородиці, тобто до 25 червня 2021 року.

За натхненним прикладом покійного о. Славка Барбарича, щоденна молитва ЗА НАМІРИ БОГОРОДИЦІ розпочинається о 5:00 ранку та включає Гімн Святому Духові; Радісні та Скорботні Таємниці Розарію (перед кожною таємницею читаємо одне з послань Богородиці) при тому, що перед 5-ю Скорботною Таємницею залишаємось на декілька хвилин на колінах, молячись у тиші, за всіх, хто страждає; біля статуї Богородиці на Подбрдо, знову навколішки, молимося Вірую і сім разів Отче наш, Радуйся Маріє і Слава Отцю + молитва посвяти Непорочному Серця Марії і Пресвятого Серця Ісуса + Ангел Господній, потім співаємо частину Меджугорського гімну й зачитуємо останнє послання Богородиці; спускаючись до Голубого хреста, молимося Славні Таємниці Розарію; і біля Голубого хреста, знову стаючи на коліна, молимося Радуйся, Царице та кілька прохальних молитов про заступництво Богородиці + Лоретанська літанія.

У рамках цієї молитовної ініціативи з самого початку ми вирушаємо в паломництво (пішки): щосуботи о 8:30 у м. Шурманці (церква з іконою Милосердного Ісуса та мощами св. Івана Павла ІІ та св. Фаустини Ковальської); щовівторка о 14:00 на Гумац (святилище св. Антонія Падуанського); щоп’ятниці о 17:00 у Студенце (Святилище Пресвятого Серця Ісуса); і щосереди о 17:00 перед Хрестом молимося Розарій за загиблих ветеранів у Чітлуці (чоловіки моляться Розарій, стоячи на колінах). Усі молитви спрямовані за НАМІРИ БОГОРОДИЦІ.
Однак основою всього цього є щоденна Євхаристія, яка не була упущена навіть у часи повного Lockdown, а поштовхом стали слова Ісуса: «Хто шукає, знаходить;  хто стукає, тому відчиняють » (Мт. 7: 8).

Молитовна група «Богородиця – Мати Моя»

Переглядів 1 896
Додати коментар