Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»6 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

6 ДЕНЬ. НОВЕННА ДО БОЖОЇ МАТЕРІ ФАТІМСЬКОЇ

  • 09 травня 2023, 05:45
У наші часи людство живе під постійною загрозою атомної бомби, і ми знаємо про небезпеку її використання. Ядерна війна тривала б не кілька років, а кілька годин.
 
І знову, завдяки Божественному Провидінню, під час І Світової війни, Марія немовби прорекла світові загрозу атомної бомби, а водночас вказала шлях порятунку.
 
70 000 чоловік: віруючих і невіруючих, католиків і людей інших віросповідань – зібралося в Кова-да-Ірія. День був сірий і сумний, ішов дощ. Раптом дощ припинився, хмари розійшлися – і на небі з'явилося сонце, яке, кружляючи з неймовірною швидкістю, кидало снопи кольорових променів світла.
 
Після кількох секунд паузи сонце знову стало танцювати. Раптом воно відірвалося від небесного зводу і, немов гігантська бомба, помчало до землі.
 
Величезний крик жаху і тривоги вирвався з грудей тисяч людей.
 
Сонце зупинилось, а потім повернулося на своє місце.
 
За заступництвом Марії, Матері людського роду, загроза атомної бомби віддаляється.
 
ВОНА, наша Мати, завжди буде нас захищати і охороняти.
 
Помолімось, щоб люди відмовилися від використання атомної бомби.
 
Господи, Боже Всемогутній, заради Твого Єдинородного Сина, який своїм життям, смертю і воскресінням викупив нас для вічного спасіння, благаємо Тебе: уділи нам благодаті, щоб ми, роздумуючи над таємницями Розарію Пресвятої Діви Марії, знали, як гідно наслідувати те, про що вони говорять, і отримали те, що вони обіцяють. Через Христа, Господа нашого. Амінь.
 
Послання Богородиці, 25 червня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні радію вашій присутності тут. Я благословляю вас своїм Материнським благословенням і заступаюся за кожного з вас перед Богом. Закликаю вас знову проживати Мої послання і втілювати їх у життя, у діло. Я з вами й усіх вас благословляю день у день. Дорогі діти, це особливі часи, й тому Я з вами, щоб вас любити й захищати, щоб захистити ваші серця від сатани й щоб іще більше наблизити вас до Серця Свого Сина Ісуса. Дякую вам, що відповіли на Мій Материнський заклик”.
Переглядів 1 579
Додати коментар