Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»24-годинна євхаристійна адорація за священиків в Кошіце

24-годинна євхаристійна адорація за священиків в Кошіце

  • 11 липня 2014, 12:01
24-годинна євхаристійна адорація за священиків в КошіцеКонгрегація для духовенства у своєму листі від 8.12.2007 »Євхаристійна адорація для освячення священиків» закликає нас: «…Хочемо запровадити в церкві молитовний рух, ставлячи в центрі уваги безперервну 24-годинну євхаристійну адорацію, щоби молитви адорації, подяки, хвали, прохань і перепрошення зносилися до Бога безперервно в кожному куточку світу, з наміром збільшити кількість духовних покликань до священичого стану…»

«Добрий пастир, пастир за покликом Божого Серця, це найбільший скарб, який добрий Бог може дати парафії і є одним з найцінніших дарів Божого милосердя».

« Якби ми тут на землі добре збагнули, чим є священик, то вмерли би не від страху, а від любові… Без священика смерть і терпіння нашого Господа нікому б не послужили. Священик це власне той, хто продовжує справу відкуплення на землі…» « Яка користь з дому, наповненого золотом, коли немає нікого, хто відкрив би його двері? Священик має ключі до небесних скарбів: це він відчиняє двері; це він господар у доброго Бога; він доглядає Його добра…» « Залишіть парафію на двадцять років без пароха, і там будуть покланятися тваринам… Священик не є священиком для себе самого, але для вас» ( святий Жан Марія Віанней отець з Арс)

Діва Марія у Своїх посланнях з Меджугор’я постійно закликає і закликає нас до молитви за священиків і за нові духовні і священичі покликання. Учасники молитовних груп з кількох міських районів Кошіце, які вже багато років моляться за священиків і адорують перед Найсвятішими Тайнами, привітали цю відозву Конгрегації до духовенства, і цим відповіли на заклик Пресвятої Богородиці. В костелі Ісусового Серця, який належить до релігійної спільноти Єзуїтів, вже кілька років Вівтарне Таїнство виставляється до поклоніння, а саме після закінчення ранкової служби Божої, тобто від 7.00 аж до вечірньої відправи, тобто до 19.30. Серед молитовних груп виникла ініціатива, щоб це поклоніння тривало аж до наступної ранкової служби з наміром жертвувати ці молитви за наших священиків. Це поклоніння Вівтарним Таїнствам триває 24 години. Отці Єзуїти погодились надати свій храм. Безперервна 24-годинна адорація триває в їхньому храмі вже три роки, згідно з бажанням Конгрегації для духовенства. Її здійснюють молитовні групи з цілого міста. Протягом дня відбувається тиха адорація. Після вечірньої Літургії триває нічна адорація, яку модерують молитовні групи за розкладом, складеним на цілий рік. Намірення цих молитов жертвуються лише за священиків і нові духовні покликання. В молитві Розарію усіх священиків віддають Марії, Матері Найвищого і Вічного Священика Ісуса, Яка має особливе місце і роль в історії спасіння.
Кожна молитовна група протягом місяця готується до цілонічної молитви, інтенсивно молячись у своїй спільноті перед статуєю Матері Божої Фатімської. Спільнота перебирає цю статую від іншої спільноти в першу суботу місяця після нічної адорації і цілий місяць молиться і готується до нічного чування за наших священиків, яке відбувається першої п’ятниці місяця. На цю молитву приходять усі члени спільноти і приносять статую Діви Марії, щоб дивлячись на неї, постійно згадувати про Її послання.
«Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас з великою радістю – моліться, моліться, моліться, щоб допомогти Мені здійснити Мої плани для світу через це місце. Моліться за нові духовні покликання у Церкві та за справжню віру Моїх священиків. Дорогі діти, не забувайте, що Я з вами. Знову радісно дякую усім, які відважилися прийняти і жити Моїми посланнями.» (1 січня 2011 візіонерові Іванові)

Священик з Арс свого часу зміг змінити серця і життя стількох людей, бо зумів наблизити до них милосердну любов Господа. І в наш час потребуємо такого стилю проповіді і такого свідчення про правду Любові, тому маємо просити Пана жнив, щоб дарував світові таких пастирів. Закликаємо і інші молитовні спільноти долучитися до нас у цій молитві за священиків, щоб ми разом просили Діву Марію пробудити в душі кожного священика великодушне прагнення цілковито посвятити себе Христові і Церкві.

Марта Ухалова, Кошіце
Переглядів 5 659
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 1985р., Меджуґор'є.
Це послання Богородиця дала у відповідь на запитання Марії Павлович: “Маріє, що бажаєш передати священикам?”
“Закликаю вас, аби ви всіх закликали до молитви Розарію. Розарієм ви подолаєте всі біди, які сатана тепер хоче нанести Католицькій Церкві. Моліться Розарій, усі священики! Присвятіть час молитві Розарію!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)