Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Аудіо»Свідок з Меджуґор'я. Iнтерв'ю з с. Еммануель на хвилях Радіо Марія.

Свідок з Меджуґор'я. Iнтерв'ю з с. Еммануель на хвилях Радіо Марія.

  • 10 жовтня 2020, 11:05
Свідок з Меджуґор'я. Iнтерв'ю з с. Еммануель на хвилях Радіо Марія.

«Коли я була підлітком, моя подружка зі школи мене познайомила з практиками спіритизму. На моєму першому сеансі я бачила, як крутився стіл без сторонньої допомоги. Мені пояснили, що це дух рухає цим столом. Моя знайома ставила запитання цьому духу. Я в той час була католичкою, але мені ніхто не казав, що це небезпечно. Я думала, що це душі з чистилища таке роблять. Я трохи часу займалася спіритичними сеансами. 
Коли я була в Індії, зустріла людину, яка передбачала майбутнє, я не знала, що це був чаклун. Він зробив астрологічний календар мого життя, розказав про моє минуле, і все було правдою. Мені тоді було 24 роки, він мені зробив передбачення до 30-ти років і як тільки він почав говорити про моє подальше життя, то я втікла, бо відчула, що втратила свого Небесного Батька. 
Дев’ять місяців потому я падала все нижче і аж дійшла до того, що захотіла покінчити життя самогубством. Я не знала, чого так відбувається. Моя сестра помітила мій стан і запросила мене на зустріч харизматичної спільноти на свято П'ятидесятниці.  Напередодні я зовсім не спала, це були сильні страждання, я сказала: «Господи, я тебе повідомляю, я більше не можу і о п'ятій годині я точно помру». Я таки пішла на харизматичну спільноту і побачила радісних людей, я подумала, що шукала таких людей ціле життя, але вже пізно, я відчувала пекло в середині в себе. І коли була 4-та година, прийшов один чоловік і почав кричати: «Брати і сестри! Між нами є особа, в якої вже наблизилася година смерті, і вона піде до сатани, бо займалася спіритизмом, ворожінням, картами таро, астрологією, і сатана хоче вбити цю особу, але Ісус своєю Кров'ю, Іменем може спасти цю особу. Коли я це почула, то зрозуміла, що йдеться про мене. Після молитви я знайшла цю особу і цей чоловік запитав мене, що я роблю. Він сказав, що я сама віддала себе під вплив злого духа, і ще додав, аби я молилась.  Потім прийшли ще люди і почали молитися наді мною. Я почала поводити себе так, як вийлядає особа, яка загубила гаманець. В той момент я позбулася болю, траху, страждання, це все зникло, і власне там я мала зустріч з Ісусом, як з моїм Спасителем. Мені здавалося, що потоки живої води ввійшли в мене. Христос зійшов в мою яму і підняв мене. І це була рівно п’ята година, саме коли я призначила зустріч зі смертю.  
Я більше тридцяти років мешкаю у Меджугор'є. Найбільше чудо, яке я бачила там, це Боже провидіння, яке там діє. Перше фантастичне чудо — це те, що там люди знаходять мир у своїх серцях і цього в магазині не купиш. Коли тривала війна у Югославії відбулося одне чудо, це було чудо розмноження хліба і м'яса, які забезпечили людей харчами. Це було певною підготовкою до часу, який приходить, бо тепер маємо страх, що нам може чогось бракувати. Діва Марія повторює, аби ми не турбувалися про життя», - розповідає сестра Еммануель.
Переглядів 2 204
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 1995., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас, дітоньки, допоможіть Мені своїми молитвами наблизити якнайбільше сердець до Мого Непорочного Серця. Сатана сильний і всіма силами хоче наблизити якомога більше людей до себе й до гріха. Тому підстерігає, щоб вирвати ще більше кожен момент. Прошу вас, дітоньки, моліться й допоможіть Мені, щоб вам допомогла. Я ваша Мати й люблю вас і тому бажаю вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)