Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія

  • 04 серпня 2018, 08:33

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, АвстріяУривок із свідчення місіонера Готтфріда Преннера з Австрії, під час 29-ого молодіжного фестивалю Младіфест 2018,

Меджуґор'є 2.08.2018

1. Коротке представлення та передісторія

 

Я дуже радий сьогодні говорити до вас. Хотів би коротко представитися. Мене звати Готтфрід, я з Австрії, за професією інженер-будівельник і теолог. Трохи незвичне поєднання, чи не так?

Як я до цього прийшов?

Коли я був у вашому віці, я постійно запитував себе: навіщо я живу, що є сенсом мого життя? У мене не було живих стосунків із Богом. Я ходив до церкви лише тому, що так хотіла моя мама. Молився тільки перед іспитами. На щастя, у мене їх було багато. Я постійно перебував у пошуку, багато подорожував. Та я не міг знайти щастя ні в дискотеках, ні в дружбі з моєю дівчиною. Коли ця дружба розпалася, не хотів більше жити. Я хотів покінчити з життям.

У цей важкий для мене час я почув розповідь про Меджуґор'є. Я був у захваті від цієї розповіді, особливо дуже сильно мене зворушив той факт, що ми живемо в той час, коли об’являється Марія. У мене виникло велике бажання поїхати до Меджуґор'я, на той час це була ще Югославія, та я боявся тільки одного: щоб Марія ще об’являлася, доки я приїду. Це був1984рік, але вона з'являється й дотепер. Яка це велика благодать для нас.

 

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія2) Моє навернення в Меджуґор'ї

Нарешті, коли я зібрався їхати до Меджуґор'яв 1984році, у мене як у інженера-будівельника був свій план: коли приїду до Меджуґор'я, піду на об'явлення. Після приїзду туди я запитав священика, чи є можливість бути на об'явленні. Але він відповів: "Ні". Я дуже сильно засмутився й хотів було вже їхати додому. Але інші сказали, що ми повинні залишитися. Після Меси цей священик шукав мене. Це був отець Славко. Він сказав мені: "Завтра". Я дуже зрадів і перебував у великому очікуванні. Подивіться на смиренність і слухняність цього священика. Я впевнений у тому, що він відчув, що для цієї молодої людини важливо бути на об'явленні - і він прислухався до цього імпульсу. Як важливо чути й слухати Святого Духа, позаяк це має свої наслідки для інших.

Наступного дня після обіду я прийшов до каплиці (на той час об’явлення було в каплиці в Церкві), щоб зайняти місце. Я провів там багато часу, розмірковуючи над своїм життям. Усі мої плани були зруйновані.

Потім прийшли візіонери й почали молитися, ставши на коліна, і почалося об’явлення Марії. Я нічого не бачив, але вірив. Я уявив собі, що Марія стоїть за два метри від мене. Я знав, що це найважливіший момент у моєму житті. Я сказав тільки одне речення: "Маріє, візьми моє життя й веди мене". Я сказав це всім серцем, нічого не залишаючи для себе.

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, АвстріяКоли я це промовив, відчув, як велика любов наповнила мене з голови до ніг. Це була любов Божа, яка проливалася через Марію на мене. І в цей момент я знайшов те, чого завжди шукав: Божу любов. Сьогодні я знаю, що Бог є і Бог є тільки любов. Але це було ще не все. Раптом я відчув таке невимовне щастя, що можу сказати, що побував кілька секунд у Небі. Я можу вам сказати, що ніколи раніше й ніколи більше я не відчував такого щастя. Це чекає нас після смерті, це Небо. Ми повинні робити все, щоб потрапити туди. Про це говорить нам Матір Божа. Я хочу, щоб ви стали святими. А шлях святості - це і є шлях до щастя. А ви хочете стати святими? Тоді прийміть рішення стати святими.

Марія змінила мене. Я став новою щасливою людиною. Я присвятив себе Марії, сказавши тільки одне речення: "Маріє, візьми моє життя" - і дозволив Їй вести мене, що Вона відразу й зробила.

Коли я вийшов із каплиці, побачив священика, який тримав табличку "німецька". Марія відразу ж відправила мене на сповідь, яка стала сповіддю всього мого життя, під час якої я пережив глибоке зцілення ран від розставання з моєю дівчиною.

Марія полюбила мене таким, яким я був, грішником. І Вона відразу ж відправила мене на сповідь. Сповідь очищає й зцілює нас, тому переживіть хорошу сповідь тут. Матір Божа вела мене далі. Коли закінчив своє навчання на факультеті теології, я отримав велике завдання.

Одним із завдань нашої місіонерської роботи є заснування молитовних груп, які моляться та приносять жертви за спасіння світу.

Одне речення змінило все моє життя. Тому запрошую вас разом зі мною повторити його ще раз: "Маріє, візьми моє життя й веди мене". Нехай благословить вас Господь. Дякуємо. З Богом!

 

Готтфрід Преннер, Австрія

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 738
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 квітня 2011., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Так, як природа дає найкращі кольори року, і Я вас закликаю своїм життям свідчити й допомагати іншим наблизитися до Мого Непорочного Серця, щоб полум’я любові до Всевишнього проросло у ваших серцях. Я з вами й безперестанку молюся за вас, аби ваше життя було відображенням раю тут, на землі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 283
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (21)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)