Як все хоче жити!

  • 26 липня 2014, 20:14
Як все хоче жити!Вирішила приїхати в Меджугор’є саме у місяць, що присвячений Богородиці. Я тут була уже багато разів, але тільки тепер збагнула, що я, мов той студент, який здав екзамени і після сесії приїхав додому, до мами. А мама з нетерпінням чекає на свою дитину – приготувала вечерю, постелила постіль для свого втомленого мандрівника. І от ми з мамою сядемо і будемо говорити, говорити, говорити – про життя, про те, як я пережила цей рік. І я запитаю:
"Як Ти, Матусю? Чи Ти задоволена мною? Радієш за мене чи, може, стурбована?” А Вона хоче все знати про мене – всю мою радість і печаль, розчарування і надії. Вона слухає і розуміє, підбадьорює і повчає. У Неї Своя школа – а це школа Любові, в якій Вона говорить тільки про одне, але найважливіше – про Свого Сина Ісуса, Бога, Який нас створив і не хоче втратити.

У багатьох посланнях Богородиця кличе нас піти на природу. Аби дивитися і вчитися. Так я і чиню. Сідаю біля Блакитного Хреста і раптом бачу: все хоче жити! Все розкривається і прагне до сонця, все дихає і радіє. Ось, з-під каменя пробивається біленька квіточка і наче говорить: "Дозвольте і мені! І я тут! Я теж хочу цвісти”. А неподалік – гранатове дерево в червоному цвітінні, яке восени дасть свої плоди. Все радіє і дякує, що їм дозволено бути тут і приносити нам радість. І в мені також зародилося життя – радість і вдячність за те, що я теж можу перебувати у цьому місці. Саме тут я навчилася знаходити радість у найменшому. Я зрозуміла: для того, аби бути щасливою, потрібно зовсім небагато.
У травні Меджугор’є усе в квітах: троянди, лілії, маки, кущі жасмину… Такі різні – і такі прекрасні! Точнісінько, як і ми, люди, – дехто, мов троянда, дехто, мов мак, а дехто, мов кактус… А Богородиця в посланнях мовила: "Ви всі дорогоцінні” – хтось, як троянда, хтось, як мак, а хтось, як кактус…
Невдовзі я повернуся до свого міста, і знову почнеться рутина, але я буду згадувати ці дні, проведені в горах, буду згадувати святі Меси і прекрасні Адорації. Я знаю, що моє земне життя – то лише мить Вічності. І я знаю, що бажаю всіма думками і серцем звернутися до Бога, щоб не бути, наче порох, сухою і безплідною, але щоб уподібнитися дощеві, який впродовж минулих місяців зрошував і освіжав це місце. Прагну щоб моя любов і молитва приносили плоди, допомагаючи зробити цей світ хоч трошки добрішим.
 
Інга, Латвія
 
Переглядів 1513
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 2010., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Бог дав вам благодать, щоб ви жили й оберігали все добро, що є у вас і навколо вас, та щоб заохочували інших бути кращими та святішими, але й сатана не спить, і через модернізмзводить вас і веде на свій шлях. Тому, дітоньки, в любові до Мого Непорочного Серця любіть Бога понад усе й живіть за Його заповідями. Так ваше життя матиме сенс, і на землі запанує мир. Дякую вам, що відповіли на мій”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 157054
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Лютий 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати