Молитва и любов (Тереза Гажійова)

  • 08 серпня 2017, 20:36

Молитва и любов (Тереза Гажійова)«Будьте молитвою», – закликає нас Марія, а в її школі це значить перемінитися в любов.

«Молитва – це любов, яка притягує інших і робить вас моїми апостолами. Апостоли мої, завжди любіть один одного, але перш за все любіть мого Сина. Це єдиний шлях до спасіння, до вічного життя. Це моя найулюбленіша молитва, яка наповнює моє Серце найкращим ароматом троянд», – говорить нам Марія у своїх посланнях про молитву.

Молитва – контакт із Богом, а Бог – це Любов. «Хто залишається у Любові, залишається в Бозі, а Бог залишається в ньому», – пише св. апостол Іван.

Якщо ми будемо старатися молитися серцем, усе інше, до чого нас сьогодні закликає Марія, стане природним наслідком. Щирою молитвою ми перетворюємося в любов. У молитві ми стаємо відображенням Божої Любові для тих, хто далекий від Бога. Як то кажуть: «Із ким поведешся, від того й наберешся». У молитві ми з любов’ю.

Ще кажуть і так: «Ця людина – втілення доброти», «ця людина – природжений торговець», «це – природжений музикант». Марія веде нас до того, щоб ми стали втіленою молитвою. Це – стиль життя, який ми вибираємо.

Ми живемо в такий час, щодня кудись усе більше поспішаючи. Часто доводиться чути: «Я нічого не встигаю, не маю часу на молитву». Життя проходить, і ми легко даємо себе злякати ритмом цього світу. Але серця не можна обдурити, бо ми створені за іншими правилами. Небо дбайливо стежить за кожним нашим кроком і посилає на Землю Марію. Протягом 36-ти років Її явлінь у Меджуґор’ї звучить Її материнський заклик: «Проблема не в нестачі часу на молитву, проблема в любові; якщо щось любите, то маєте на це час; зупиніться – життя коротке; наверніться, відкрийте серце: це час для вашої душі, це час благодаті. Поки я з вами, використовуйте його і скажіть: це час для моєї душі».

Із Марією легше вчишся молитві серцем. Вона росла в школі молитви Ісуса, вона бачила Його постійно з’єднаним з Отцем. І вона повторює нам те, що пережила сама: «Знаю, що багато речей ви не розумієте так само, як і я не розуміла всього того, що мій Син пояснював мені, поки ріс біля мене, однак я вірила Йому і наслідувала Його. Того ж прошу й у вас – вірте мені й наслідуйте мене. Діти мої, але наслідувати мене – означає любити мого Сина понад усе, любити Його в кожній людині без винятку. Щоб ви могли це, я знову закликаю вас до самозречення, молитви й посту. Закликаю вас: нехай Євхаристія буде життям вашої душі. Я закликаю вас: будьте Моїми апостолами світла, які по світі поширюватимуть любов і милосердя. Діти мої, ваше життя – це лише одна мить до вічного життя. І коли станете перед моїм Сином, Він побачить, скільки любові ви мали у ваших серцях…» (2.8.2014).

Питання вирішити вибрати молитву – це питання життя і смерті. Ми найсильніші, коли на колінах. Тільки в молитві ми отримуємо силу бути вірними й рішучими в наверненні, роботі над собою, роблячи добро ближньому, – тоді ми і стаємо приємнішими людьми. Марія вчить, що молитвою і любов’ю ми можемо досягти навіть того, що нам здається неможливим за людськими мірками. Тому можемо зрозуміти, чому Її заклик до молитви звучить найчастіше.

 

Молитва:

Маріє, допоможи нам зупинитися і знайти час на молитву. Посеред шуму й поспіху допоможи нам почути Твій заклик: тепер є час для молитви, тепер немає нічого важливішого від молитви. З Тобою, Маріє, ми хочемо стати молитвою. Міняй нас, Маріє, на маленьких, смиренних, скромних, слухняних, щоб через нас могла перемогти Божа Любов. Амінь.

Терезія Ґажіова 

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 641
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 2015 року., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні Я з вами й із радістю вас усіх закликаю: моліться й вірте в силу молитви. Відкрийте ваші серця, дітоньки, щоб Бог наповнив вас Своєю любов’ю, –і ви будете радістю для інших. Ваше свідчення буде сильне, і все, що чините, буде переплетене Божою ніжністю. Я з вами й молюся за вас та ваше навернення доти, доки не поставите Бога на перше місце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 337
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (22)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)