Маріїна любов є сильнішою від зла

  • 06 серпня 2015, 12:59

Ісус пообіцяв апостолам: "Я з вами по всі дні аж до кінця віку”. Богородиця нам часто повторює: "Я з вами”. Бог є постійно з нами. У свобідній волі ми можемо вибрати, з ким будемо. Чи будемо і ми з ним — це залежить від нас. "Ваша свобода є вашою слабкістю, тому наслідуйте мої послання з серйозністю”, – сказала нам Марія в одному посланні. Вона знає, що для нас добре.

 

Молитва є місце і час зустрічі з Богом. Кого любиш, то радо з ним зустрічаєшся. Частішими зустрічами відносини розвиваються, зростає довіра, а любов стає міцнішою. Бог пропонує нам взаємини у молитві, а в ній розділяє з нами Свою любов.

 

Якщо знаємо, що нас люблять, маємо відвагу здійснити і те, що нам здається по-людськи неможливим. Якщо відчуваємо, що ми люблені, то легко долаємо перешкоди, маємо силу жертвуватися. Кажуть, що любов дарує крила.

"Моя любов є сильнішою від зла”, — визнає нам знову свою любов Богородиця. Той Її заклик приховує в собі силу і може стати нашим гаслом, з яким долаємо всі тяжкості в цьому часі.

"Нехай будуть вашою зброєю терпеливість і безмежна любов, яка вміє чекати і яка вас вчинить здатними розпізнати Божі знаки, щоб ваше життя покірною любов’ю показало правду всім тим, які її шукають у темрямі обману”.

"Мій Син Мені пообіцяв, що зло ніколи не переможе, тому що тут ви, душі праведних; ви, які свої молитви стараєтеся промовляти серцем; ви, які свої болі і страждання приносите Моєму Синові; ви, які розумієте, що життя — це лише одна мить; ви, які прагнете Царства Небесного”.

 


 

 

 

Маріїна любов є Божою любов’ю, неосяжна, безмежна, безумовна... здатна до кожного геройства, аж до смерті. Вона як мати бажає для Своїх дітей те найкраще, хоче, щоб ми прийняли рішення вибрати Божу любов.

 

Закликом для нас у ці дні може бути – в молитві дозволити Богу любити мене, відповісти на Його любов. В перебуванні з Ним у любові маємо бажання відповідати любов’ю на Його любов. Марія вчить нас вирішувати вибирати добро, залишити зло в любові, не з примусу і страху. Коли в молитві наблизимося до Бога, можемо досвідчувати радість із дарування себе — так, як Вона.

Дякуймо Їй за те, що знову нагадує нам, що найважливішою є любов. Молімося за дар Божої любові.


Молитва

Дякуємо Тобі, Небесний Отче, за те, що посилаєш нам вісника Твоєї любові – Марію. Просимо про благодать вирішити вибрати молитву, поставити молитву на перше місце, перед усім іншим. Хочемо будувати в молитві стосунки любові з Тобою, щоб ми змогли на Твою любов відповідати любов’ю, залишити зло і вирішити вибрати добро.

 

Терезія Гажіова


Взято з газети "Світло Марії"

Переглядів 3 989
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 грудня 2004., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Із великою радістю й сьогодні приношу вам на руках Свого Сина Ісуса, Який вас благословляє й закликає до миру. Моліться, дітоньки, і будьте хоробрими свідками радісної новини в будь-якій ситуації. Тільки так Бог благословить вас і дасть вам усе, що від Нього у вірі просите. Я з вами, допоки Всевишній дозволить Мені. Заступаюся за кожного з вас із великою любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)