Дев’ятниця перед Різдвом

  • 15 грудня 2023, 04:00
Мир і добро з Меджуґор'є!
Дорогі друзі у Христі!
З великою радістю починаємо сьогодні молитися дев’ятницю перед Різдвом. Запрошуємо всіх охочих приєднатися!
Нехай Діва Марія Своїми ласками готує нас до свята Різдва Христового. З'єднаємося в молитві, просячи про те, щоб Ісус, Цар миру, народився в наших серцях, сім'ях та у світі.
Молитву на щодень дев’ятниці можна буде знайти на:
www.svitlomariji.com.ua
www.medjugorje.com.ua
Facebook - https://www.facebook.com/svitlomariji
Ми духовно з'єднуємося з вами, у радісному очікуванні на Різдво Господнє.

Спільнота "Світло Марії"
 

1 день – смирення Марії

Досконале смирення Марії не народжується в спогляданні самої себе, воно народжується в спогляданні Бога. Марія усвідомлює велич, святість і дар Божої любові. Тому Вона смиренна й цілковито віддана Богові.


Смирення не має нічого спільного зі слабкістю чи приниженням самого себе. Смирення – це істина. Пізнання себе та своїх слабкостей допомагає нам правильно будувати стосунки з самим собою, з Богом і ближніми.

Коли ми усвідомлюємо все те, що Бог зробив для нас, і розуміємо, що все є Його даром, тоді – немає місця для хвальби. Це і є смиренням. О. Любо Куртович, OFM

«Дорогі діти! У цей святковий час радісного очікування Бог вибрав вас, таких маленьких, для здійснення Своїх великих задумів. Діти Мої, будьте смиренними. Своєю мудрістю й вашим  смиренням Господь хоче сотворити з ваших душ вибрані оселі. Освічуйте їх добрими справами та святкуйте народження Мого Сина з відкритим серцем у всій великодушності Його любові. Дякую вам, діти Мої» (02.12.2008) 

Візіонери стараються описати красу Діви Марії. Вони кажуть, що Її краси, радості, любові, з якою Вона приходить до нас, неможливо описати словами. Вона приходить у сірій сукні. Відомий французький маріолог Рене Лорантен зауважив, що сірий колір – це колір смирення й служіння. Діва Марія приходить з великим смиренням. Смиренна Раба Господня приходить, щоб допомогти нам, щоб служити.

Маріє, одягни нас у Твоє смирення, зроби нас подібними на Тебе. Ти кажеш: «Я приходжу, щоб вести вас шляхом смирення й служіння. Перша стація на цьому шляху, діти Мої, – сповідь. Відкиньте всю гординю й прихиліть коліна перед Моїм Сином. Мій Син міг перемогти силою, але Він вибрав лагідність, смиренність і любов». Візьми нас за руку, веди нас, готуй нас до Різдва Ісуса. Разом із Тобою ми просимо, аби здійснилися Твої плани миру. Амінь.

Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво. Молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід визволи нас, єдина чиста й благословенна. Владичице наша, Захиснице наша, Заступнице наша, Утішителько наша! Із Сином Твоїм примири нас, Синові твоєму доручи нас, Синові Твоєму віддай усіх нас. Амінь. 

Царице миру, молися за нас!

«Світло Марії»        


Переглядів 4 614
Додати коментар