Шукайте Миру (Терезія Ґажіова)

  • 01 грудня 2017, 21:40

Шукайте Миру (Терезія Ґажіова)Ми створені з глибоким прагненням миру, яке пронизує все, що робимо, навіть якщо не усвідомлюємо цього. Ми постійно шукаємо миру, але часто зовсім не в правильних місцях, у хибних цінностях. Людина робить багато всього, щоб знайти мир і бути щасливою. Алкоголік п’є, щоб заспокоїтися, хтось багато їсть, щоб заспокоїтися, хтось робить багато покупок, хтось стає агресивним, щоб заспокоїтися. Сучасна людина шукає миру в "Google”. Але такий мир триває недовго. Цариця миру невпинно нам повторює, що мир необхідно шукати, стоячи на колінах. Мир нашого серця знаходиться в Її обіймах – це Її Син, із Яким Вона приходить і веде нас до Нього.

«Ісус – Цар миру, і тільки Він може дати вам мир, якого ви шукаєте; Він, Який прийшов на землю, щоб дати вам Свій мир, незалежно від того, хто ви і що ви».

У Євангелії ми читаємо про те, як Ісус навчав нас про Своє Царство, що не від світу цього. Його Царство миру має абсолютно іншу логіку, ніж наше, людське. Приходить у покорі. Мир маємо тоді, коли наше серце ні в чому нам не дорікає. Діва Марія закликає нас до святої сповіді. «Ісус хоче наповнити ваше серце миром і радістю. Дорогі діти, у вас не може бути миру, поки ви не примиритеся з Ісусом. Тому Я закликаю вас до сповіді, щоб Ісус став вашою правдою й миром». І ще: «У великій Божій любові приходжу сьогодні до вас, щоб вести вас шляхом смирення й ніжності. Перша стація на цьому шляху, діти мої, – сповідь. Відкиньте свою гордість і станьте перед Моїм Сином на коліна. Зрозумійте, діти мої, що у вас нічого немає і самі ви нічого не можете. Єдине, що у вас є і чим ви володієте, – це гріх. Очистьтеся й прийміть тихість та покору. Мій Син міг перемогти завдяки силі, але обрав тихість, смирення й любов».

Адвент – благодатний час підготовки до приходу Царя миру. Господь ще наполегливіше стукає у двері нашого серця. Він звертається до нас і голосом Марії: «Він, Мій Син, ваш брат, через Мене закликає до відречення, тому що без Нього у вас немає майбутнього, ані життя вічного».

Навернення в школі Марії означає просто залишити гріх і поспішити робити добрі діла. Богородиця повторює нам: «Діти Мої, життя коротке; використайте цей час, щоб творити добро». І знову: «Закликаю вас стати Моїми апостолами світла, які по світі будуть поширювати любов і милосердя. Діти Мої, ваше життя – це лише мить у порівнянні з вічним життям. І коли ви станете перед Моїм Сином, Він побачить, скільки любові було у вашому серці».

Шукайте Миру (Терезія Ґажіова)Шукати мир – означає шукати Ісуса. Знайдете Його в ближніх. Це царська дорога, що веде прямо до Неба. «Прийдіть, благословенні Отця мого, візьміть у спадщину Царство, що було приготоване вам від створення світу. Бо я голодував, і ви дали мені їсти; мав спрагу, і ви мене напоїли; чужинцем був, і ви мене прийняли; нагий, і ви мене одягли; хворий, і ви навідались до мене; у тюрмі був, і ви прийшли до мене… А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили» (Mт. 25: 34-40).

Будемо просити Царицю миру, щоб Вона допомогла нам витривати в добрі аж до нашої зустрічі з Ним.

Молитва:

Маріє, Ти говориш: «Бог вибрав вас, маленьких, для здійснення Своїх великих задумів. Будьте смиренними. Своєю мудрістю й вашим смиренням Господь хоче створити з ваших душ обрані обителі. Будете їх освітлювати добрими ділами й так із відкритим серцем привітаєте народження мого Сина у всій Його великодушній любові». Мати, одягни нас Своєю покорою, ніжністю, материнською любов’ю, допомагай нам рости під Твоїм проводом. Ми хочемо бути подібними до Тебе, а тому міняй нас, учини такими, якими хочеш нас бачити у своїх планах миру. Знову всім серцем повторюємо Тобі: «Totus Tuus», – щоб Твоє серце могло перемогти. Амінь.

Шукайте Миру (Терезія Ґажіова)

Нехай нас в Адвентному очікуванні, молитві, добрих ділах супроводжує ніжна присутність Діви Марії і так приготує наші серця до приходу Царя миру.


(Терезія Ґажіова)

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 681
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 грудня 2007., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Із великою радістю приношу вам Царя миру, щоб Він благословив вас Своїм благословенням. Поклоніться Йому й віддайте час Творцеві, за Котрим прагне ваше серце. Не забувайте, що ви є подорожніми на цій землі та що речі можуть дати вам малі радості, а через Мого Сина вам дароване життя вічне. Тому Я з вами, щоб вас повести до того, за чим прагне ваше серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)