Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»О. Любо Куртович OFM»Всевишній дає мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру...

Всевишній дає мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру...

  • 08 жовтня 2014, 14:53

Послання Богородицы Цариці Миру від 25 червня 2014 року,Меджугор'є

«Дорогі діти! Всевишній дає Мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру. Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться, і в молитві відкриєте мудрість життя. Я благословляю усіх вас і заступаюсь за кожного з вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.»
_____________________________________________________________ 

Об’явлення Богородиці є даром Божої милості і любові до людини, і це Діва Марія підтверджує і в цьому посланні. Все є дар і благодать Всевишнього. Від Нього до нас приходить усе добро. Меджугор’є – це знак, що Бог вірний і не перестає не лише чекати, але і шукати людину. Це чинить від початку сотворення, а особливо після першого гріхопадіння людини. Ціла історія спасіння позначена Божим шуканням людини. У ці дні Бог нас кличе і шукає через Діву Марію, через Її об’явлення, заклики і послання.

Минуло 33 роки від того часу, як Богородиця об’явилася у Меджугор’ї. Її материнська любов залишилася незмінною. Її заклики залишилися однаковими. Вона закликає нас до того, що є найвеличніше, найкраще і найбезпечніше для нас. Кличе нас до того, що є вічне, а це Бог, Якого Вона в особливий спосіб пізнала. Богородиця бажає те, що носить у собі, дати нам і обдарувати. Вона сповнена благодаттю, і ці обильні милості дарує нам.

Вона, як Мати, веде нас дорогою, якою Вона сама пройшла. З тої миті, коли Їй Бог запропонував стати Матір’ю Його Сина і коли сказала своє fiat – нехай так зі мною станеться, Вона розпочала подорож вузькою і тісною дорогою, що веде у життя. Життєва стежина Діви Марії сповнена нерозуміння, переслідувань, вигнання i страждання. Незважаючи на це, вона співає свій Magnificat – Величає душа моя Господа. Питаємося: «Як може хтось так говорити, чиє життя є лише терпінням і стражданням». Могла, адже Бог був Її єдиним скарбом і джерелом сили і життя.

Всевишній дає Мені благодать, щоб Я могла вести вас у молитві на дорогу миру – говорить нам Богородиця. Ця дорога миру не є широкою і зручною, але тісною і вузькою, проте веде у життя. На цій дорозі молитва є засобом, який нам допоможе осягнути мир. Бог дарує мир, але цей мир не падає нам з неба. Мир не приходить спонтанно. Існують умови, які необхідно виконати, аби осягнути мир. Потрібно мати серце, яке відкриється і буде готове прийняти Божі дари. Необхідно спорожнити серце, аби Бог міг його наповнити. Для Бога немає місця у людському серці, в якому живуть ненависть, помста і злоба різного роду. Бог стукає у двері нашого серця, але Його не можемо почути із-за галасу думок і гріха, які заглушують.

Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості – промовляє до нас Богородиця. Через Діву Марію Бог бажає увійти зі Своєю благодаттю і любов’ю в кожне серце. Немає людського серця, за яким Бог не тужить і якого не шукає. Святий апостол Іван каже: «Не ми полюбили Бога, а що Він перший полюбив нас». Бог завжди проявляє ініціативу. Він перший іде назустріч людині. Це чинить і сьогодні через Богородицю.

Наше серце безпомилково знає, хто є його Автором, хто є його Творцем. Тому ми не можемо обманути наше серце жодними речами, почестями і людськими проминаючими успіхами. Наше серце, як каже Богородиця, прагне миру, любові і Божої радості. Божу радість у своєму серці можемо відчути лише завдяки молитві. Іншого шляху немає. Чи ми оберемо молитву – це питання нашого життя або духовної смерті. Не будьмо глухими на заклики і молитви, які нам пропонує Цариця Миру протягом всіх цих років, аби ми могли віднайти справжню мудрість життя і навчилися рахувати наші дні, як каже псалмопівець.

 

Молитва

 

Пречиста Діво Маріє, дякуємо тобі за всі ці роки твоїх об’явлень у Меджугор’ї. Дякуємо тобі за твою материнську любов і турботу про нас, твоїх дітей. Дякуємо тобі за кожне твоє послання, у якому бачимо і відчуваємо твоє материнське бажання, щоб ми були безмежно щасливі, безмежно Божі. Ти, Діво Маріє, вірно ходила за Господом, навіть тоді, коли було тяжко, тож вимоли і нам витривалість на Божій дорозі. Заступайся за нас у твого Сина. Випроси нам вдячне серце, яке побачить і збагне все те, що Бог вчинив і чинить для нас. Амінь.

 

Переглядів 4 097
Додати коментар

Послання Богородиці, 13 березня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас, аби своїми малими жертвами ви переживали Великий піст. Дякую вам за кожну жертву, яку ви Мені принесли. Дорогі діти, живіть так і надалі та з любов’ю Мені допомагайте приносити жертву. Бог винагородить вас за це. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 283
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (21)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)