Головна > О. Любо Куртович OFM > Всевишній дає мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру...

Всевишній дає мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру...


8-10-2014, 14:53.

Послання Богородицы Цариці Миру від 25 червня 2014 року,Меджугор'є

«Дорогі діти! Всевишній дає Мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру. Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться, і в молитві відкриєте мудрість життя. Я благословляю усіх вас і заступаюсь за кожного з вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.»
_____________________________________________________________ 

Об’явлення Богородиці є даром Божої милості і любові до людини, і це Діва Марія підтверджує і в цьому посланні. Все є дар і благодать Всевишнього. Від Нього до нас приходить усе добро. Меджугор’є – це знак, що Бог вірний і не перестає не лише чекати, але і шукати людину. Це чинить від початку сотворення, а особливо після першого гріхопадіння людини. Ціла історія спасіння позначена Божим шуканням людини. У ці дні Бог нас кличе і шукає через Діву Марію, через Її об’явлення, заклики і послання.

Минуло 33 роки від того часу, як Богородиця об’явилася у Меджугор’ї. Її материнська любов залишилася незмінною. Її заклики залишилися однаковими. Вона закликає нас до того, що є найвеличніше, найкраще і найбезпечніше для нас. Кличе нас до того, що є вічне, а це Бог, Якого Вона в особливий спосіб пізнала. Богородиця бажає те, що носить у собі, дати нам і обдарувати. Вона сповнена благодаттю, і ці обильні милості дарує нам.

Вона, як Мати, веде нас дорогою, якою Вона сама пройшла. З тої миті, коли Їй Бог запропонував стати Матір’ю Його Сина і коли сказала своє fiat – нехай так зі мною станеться, Вона розпочала подорож вузькою і тісною дорогою, що веде у життя. Життєва стежина Діви Марії сповнена нерозуміння, переслідувань, вигнання i страждання. Незважаючи на це, вона співає свій Magnificat – Величає душа моя Господа. Питаємося: «Як може хтось так говорити, чиє життя є лише терпінням і стражданням». Могла, адже Бог був Її єдиним скарбом і джерелом сили і життя.

Всевишній дає Мені благодать, щоб Я могла вести вас у молитві на дорогу миру – говорить нам Богородиця. Ця дорога миру не є широкою і зручною, але тісною і вузькою, проте веде у життя. На цій дорозі молитва є засобом, який нам допоможе осягнути мир. Бог дарує мир, але цей мир не падає нам з неба. Мир не приходить спонтанно. Існують умови, які необхідно виконати, аби осягнути мир. Потрібно мати серце, яке відкриється і буде готове прийняти Божі дари. Необхідно спорожнити серце, аби Бог міг його наповнити. Для Бога немає місця у людському серці, в якому живуть ненависть, помста і злоба різного роду. Бог стукає у двері нашого серця, але Його не можемо почути із-за галасу думок і гріха, які заглушують.

Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості – промовляє до нас Богородиця. Через Діву Марію Бог бажає увійти зі Своєю благодаттю і любов’ю в кожне серце. Немає людського серця, за яким Бог не тужить і якого не шукає. Святий апостол Іван каже: «Не ми полюбили Бога, а що Він перший полюбив нас». Бог завжди проявляє ініціативу. Він перший іде назустріч людині. Це чинить і сьогодні через Богородицю.

Наше серце безпомилково знає, хто є його Автором, хто є його Творцем. Тому ми не можемо обманути наше серце жодними речами, почестями і людськими проминаючими успіхами. Наше серце, як каже Богородиця, прагне миру, любові і Божої радості. Божу радість у своєму серці можемо відчути лише завдяки молитві. Іншого шляху немає. Чи ми оберемо молитву – це питання нашого життя або духовної смерті. Не будьмо глухими на заклики і молитви, які нам пропонує Цариця Миру протягом всіх цих років, аби ми могли віднайти справжню мудрість життя і навчилися рахувати наші дні, як каже псалмопівець.

 

Молитва

 

Пречиста Діво Маріє, дякуємо тобі за всі ці роки твоїх об’явлень у Меджугор’ї. Дякуємо тобі за твою материнську любов і турботу про нас, твоїх дітей. Дякуємо тобі за кожне твоє послання, у якому бачимо і відчуваємо твоє материнське бажання, щоб ми були безмежно щасливі, безмежно Божі. Ти, Діво Маріє, вірно ходила за Господом, навіть тоді, коли було тяжко, тож вимоли і нам витривалість на Божій дорозі. Заступайся за нас у твого Сина. Випроси нам вдячне серце, яке побачить і збагне все те, що Бог вчинив і чинить для нас. Амінь.

 


Повернутися назад