Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»М. М.»Дозвольте Богові ввійти до ваших сердець

Дозвольте Богові ввійти до ваших сердець

  • 05 листопада 2016, 12:25

Коли читаєш і роздумуєш над посланнями Божої Матері, здається, ніби Вона повертається до початку Своїх об’явлень. Це послання Вона починає із заклику, з яким звернулася вже третього дня Своїх явлінь, 26 червня 1981 р.: «Мир, мир нехай буде між людиною і Богом та поміж людьми».

У Своєму прощальному слові в Євангелії від Йоана Ісус каже Своїм учням, а також й учням до кінця світу: «Мир залишаю вам, ій мир даю вам; не так, як світ дає, даю вам його. Хай не тривожиться серце ваше і не страхається!» (Йо. 14, 27). Практично немає періодів у людській історії, коли б десь на планеті Земля не точилася війна. І сьогодні так само немає миру. У світі триває війна. Війна всіх проти всіх. У цьому світі й живуть учні Ісуса. Може видаватися, що Бог залишив цей світ. Ніби Він замовк. Слабкий людський розум питає: від чого, Ісусе, Ти відкупив нас? Нам наче не видно результатів цього відкуплення у світі, що охоплений тривогою, війнами та страхом. Але цей світ війни, ненависті та вбивства не належить тим, хто належить Ісусові. Це світ тих, хто не живе Його Духом.

 

У цьому світі й живуть учні Ісуса...

 

 

Ісус хоче влити Свою силу й упевненість у серця Своїх учнів, аби вони, зустрічаючись із випробуваннями та труднощами, не відчували себе самотніми й загубленими. Бог ніколи не залишає Своїх учнів, Свій народ і Свою Церкву. Бог хоче, щоб ми дозволили Йому прийти до нас. Він весь час стоїть біля дверей нашого серця, як Сам і каже: «От, стою при дверях і стукаю: як хто почує голос Мій і відчинить двері, увійду до нього і вечерятиму з ним і він зі Мною» (Одкр. 3, 20). Ісус хоче, аби ми в свободі прийшли до Нього. Він не примушує, але пропонує й дарує Себе тим, хто Його шукає й бажає.

 

Ісус хоче, аби ми в свободі прийшли до Нього...

 

 

Живучи молитвою, будете мати мир… Богородиця не говорить порожніх слів, Вона пізнала цей шлях до миру на своєму досвіді. Не існує іншого, більш легкого й широкого шляху, крім молитви. Прислухаймося до заклику Богородиці, щоб пережити те, що Вона обіцяє, у своєму житті.

 

 

Молитва:

Пресвята Діво Маріє, звертаюсь до Тебе, що неустанно приходиш до нас і промовляєш такі прості й вимогливі слова. У простоті Твоїх слів відкриваю мудрість життя. Ти, усеціло віддана Богові та сповнена милості, Своїм заступництвом пробуди наші серця, аби ми прагнули вічного, Божого. Царице Миру, даруй нам мир, який є у Твоєму серці. Ти знаєш, які шляхи Тобі довелося долати, які випробування Ти пройшла й зберегла той мир, який дає тільки Бог. Випроси нам витривалості на Божій путі навіть у ті хвилини, коли нам випадають хрести й життєві труднощі. Випроси нам дару молитви й постійності. Особливо доручаємо Тобі тих, хто несе у своєму серці війну й ненависть. Випроси для них світла й Божої милості, аби вони пережили джерело правдивого миру й повноти життя, яку дарує Бог. Амінь.

M. M.

Переглядів 3 845
Додати коментар

Послання Богородиці, 14 березня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! У своєму житті ви всі досвідчили світло й темряву. Бог кожній людині дає пізнати добро і зло. Я закликаю вас до світла, яке ви маєте приносити всім людям, які в темряві. День у день до ваших осель приходять люди, які є в темряві. Дорогі діти, дайте їм світло! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)