ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІ

  • 04 лютого 2015, 16:59
ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІПослання Богородиці 25 січня 2015, через візіонерку Марію Павлович
Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю: жийте у молитві ваше покликання. Сьогодні, як ніколи дотепер, сатана хоче задушити своїм заразним вітром ненависті й неспокою людину та її душу. У багатьох серцях немає радості, бо нема ні Бога, ні молитви. Ненависть і війна ростуть день у день. Закликаю вас, діточки, почніть знову з натхненням дорогу святості й любові, бо Я ради того прийшла поміж вас. Будьмо разом любов’ю і прощенням для всіх тих, які вміють і хочуть любити тільки людською любов’ю, а не цією безмірною Божою любов’ю, до якої вас закликає Бог. Діточки, нехай надія на краще завтра буде завжди у ваших в серцях. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.
 
Богородиця не перестає говорити. І це послання утверджує нас у правді, що Богородиця є присутня між нами та з нами. Вона присутня з нами, в наші часи, через тривалість своїх об’явлень тут, у Меджуґор'ї. І то не тільки сьогодні, але присутність Мами Марії з нами є від початку Церкви. Безліч Богородичних святинь по світу свідчать про її духовну присутність між нами. Марія є початком кращого світу тут між нами. Вона наша захисниця, заступниця і посередниця благодаті. Ісус хоче відкрити нам очі, щоб ми пізнали її як свою маму і, як апостол Іван, прийняли її до «свого дому», у своє життя. <!-- more --> Марія жила на землі з поглядом спрямованим у небо. Її життя подібне до нашого. Вона пройшла дорогами життя, які від початку були вкриті тривогою й запитаннями: "Як буде? Як Ірод дізнався про народження дитини? Чому бажає дитя вбити? Як довго ми будемо змушені лишатися в Єгипті? Чи зможемо колись побачити втраченого сина? Що означають муки на Голгофі?” Все вкрите туманом. Де є Бог? Запитання, тільки запитання…є

...Марія є початком

кращого світу тут

між нами...

Що має робити мама перед тим безнадійним мовчанням? Злякатися? Ні. Впасти у відчай? Ні. Євангеліє тричі показує нам Матір, яка роздумує у своїм серці, пригадує давні слова і зіставляє їх із сумними подіями, що відбулися. Вона між мовчанням і темрявою шукає обличчя Бога. Сама повинна була трудитися, щоби дбайливо зберегти в пам’яті всі події та слова, повинна була трудитися, щоб уважно над ними роздумувати в своєму серці, розсуджувала їх у дусі й безперестанку розважала. Саме так вона йшла життєвою дорогою: серед темних перешкод життя намагалася відкрити Божу волю і Божий план. Марія була паломником віри, тому що не знала всього. В її житті реалізовується благословення, сказане святою Єлизаветою: «Блаженна ти, що повірила…» (Лк 1, 45). В Марії вбачаємо найсильніший приклад нашої віри. Вона є, на нашій дорозі віри, близько до нас. Тому може нам сказати: «Діти мої, йдіть за мною. Я сама пройшла ті шляхи в темних ночах та ночах без зірок. Зробіть і ви те, що зробила я: віддайтеся Божому мовчанню й переможете страх, темряву і ніч. » Блаженні ті, що серед темної ночі вірили у світло”
ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІВ її житті всі спокуси закінчувалися поглибленням довір’я. Вона, переходячи через стільки спокус, ніколи не зрадила Бога. Божий ідеал реалізувався в її житті так, що вона стала шедевром Бога, найдосконалішим втіленням Божих планів. Ми створюємо розрив між вірою і життям, між нашими словами і ділами, між ідеалом і його реалізацією. Внаслідок випробування віри ми йдемо або назад, або відходимо. У цьому сенсі, Марія пробуджує у нас гризіння совісті. Марія, яка нам служить як приклад посвячення Богу з довір’ям, може бути названа Мати Божа прийняття або Мати Божа посвячення Богу, тому що постійно казала Богу: «Нехай буде так як бажаєш.» Точно, що Бог не хоче війни і ненависті, що з кожним днем все більше і більше поширюється навколо нас. Це не є плодами учнів Ісуса, але тих, які не належать Ісусу і Його Матері. Богородиця нам вказує шлях. Вона закликає нас, щоб знову розбудити в собі надхнення до молитви, за допомогою якої стаємо ближчими і більш подібними до Бога, який є єдиним джерелом любові та миру. Прислухаймося до заклику Матері, щоб самим досвідчити силу Бога, який бажає знову даруватися нам і провадити нас дорогами життя, а не ненависті та війни.

Блаженні ті,

Що серед темної ночі

вірили у світло...

Молитва
Діво Маріє, Царице Миру, звертаємося до Тебе, що являєшся тут в Меджуґор'ї, як Мама і Цариця Миру. Ти прийшла на руках з Ісусом – Царем Миру. Він єдиний є нашим миром. Одним з перших Твоїх слів були слова: Мир, мир нехай буде між людиною і Богом, і між людьми. Прибігаємо до Тебе, Мамо Миру, випроси нам мир. Мир нашим серцям, мир нашим думкам, мир нашим бажанням. Тобі віддаємо всі серця, в яких панує неспокій та ненависть. Тебе просимо, Царице Миру, випроси мир всім народам , в яких є війна. Випроси мир всім серцям які перебувають в страсі. Нехай запанує мир який приходить від Господа і який Він дає всім, що його шукають і просять.
 
О. Любо Крутович
 
Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 3 807
Додати коментар

Послання Богородиці, 13 листопада 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні всіх вас закликаю: моліться всім серцем і день у день перемінюйте своє життя. Особливо закликаю вас, дорогі діти: своїми молитвами й жертвами почніть жити свято, адже Я хочу, щоби кожен із вас, хто був біля цього джерела благодатей, прийшов до Раю з особливим даром, який Мені передасть, а це є святість. Тому, дорогі діти, моліться день у день і змінюйте своє життя, щоб бути святими, а Я завжди буду біля вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 283
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (21)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)