Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»М. М.»Я хочу поділитися з вами небесною радістю

Я хочу поділитися з вами небесною радістю

  • 07 вересня 2016, 21:08

Я хочу поділитися з вами небесною радістюПресвята Діва Марія починає Своє послання, несучи нам в серце радість. Вона не хоче тримати для Себе те, що має і несе в Своєму серці, але хоче поділитись цим з нами. Матір Марія бажає добра Своїм дітям. Вона приходить до нас з небес, з тієї реальності в якій немає ні болю,ні зітхання. Там нема сліз на очах і нема місця для смутку.

Бог сповістив, що наше життя – це шлях до раю. Нам в серце Він вклав тугу за Ним, прагнення бути з Ним. Наш шлях до раю наповнений перешкодами, бо нам часто приходиться йти проти течії та боротися з великою кількістю недругів, як всередині нас самих, так і ззовні. А за посередництвом Небесної Матері Марії Бог хоче нас укріпити та підбадьорити на цьому шляху.

Євангеліє є гімном радості. Євангеліє є надзвичайно реальним, оскільки говорить про радість дуже конкретно...

 

В одному з Своїх послань Богородиця говорила: «Дорогі діти, ціль моїх об’явлень полягає в тому, щоб ви були зі Мною на небесах і, щоб ви були щасливими тут, на землі». Життя в раю буде позбавлене будь-якого страху. Нам не доведеться турбуватися про втрату того, що належить нам, або хотіти мати щось інше. У тому стані раю ми зможемо слідом за апостолом Петром повторити: «Господи добре нам тут бути». На горі Тавор Петро та апостоли отримали благодать на мить пережити відчуття Божої слави і всемогутності. В раю ж це відчуття Божої всемогутності буде повним і безперервним, і ніхто не зможе в нас його відняти.

З цієї небесної реальності і приходить до нас Діва Марія, щоб укріпити наші кроки до неба і зміцнила надію, щоб ми не відхилялися від цієї дороги. Тільки один Бог може до кінця наповнити наші серця. Тільки на небесах ми дізнаємось те, про що говорить апостол Павло: «Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!»

З небесної реальності і приходить до нас Діва Марія, щоб укріпити наші кроки до неба і зміцнила надію...

 

Ми всі хочемо бути щасливими, всі прагнемо радості. Бог вклав нам в серце це прагнення радості, повноти, і воно робить наше серце здатним прийняти «Радісну звістку». Євангеліє є гімном радості. Євангеліє є надзвичайно реальним, оскільки говорить про радість дуже конкретно. Істинна радість завжди дозріває в жертві. Істинна радість стає результатом вкладеної праці, наполегливих зусиль, подоланих випробувань та спокус. Справжній неприятель радості – це не страждання, а гріх. Богородиця прагне нас від цього вберегти, радить нам, хтозна вже вкотре, молитву, яка приведе нас до Ісуса. Без Нього ми не можемо нічого. В Ньому ми можемо все.


 

Молитва:

Пресвята Діво Маріє, ти прожила життя, настільки подібне до нашого, та знаєш всі страждання, хрести та спокуси, які ми переживаємо – допоможи нам Своїм заступництвом перед Своїм Сином. Прибігаємо до Тебе, Мамо, до Твого Непорочного Серця, Яке любить, прощає, наставляє та кличе нас. Випроси нам у Свого Сина дар витривалості на молитовному шляху, який приведе нас до зустрічі з Ісусом. Віддаємо Тобі себе, свої сім’ї та всіх тих, хто прив’язаний до земного та матеріального, де нема життя. Ти, повна благодаті, відкрий наше серце для вічного, небесного та Божого. Амінь

 

(M.M.)

Переглядів 5 506
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 19 липня 1984р.
"Дорогі діти! Цими днями ви відчували, як діє сатана. Я завжди з вами й не бійтеся спокус, адже Бог повсякчас пильнує. I Я дала Себе вам і співпереживаю з вами й у найменшій спокусі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)