Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Останній день свідчень на 25-му ювілейному Молодіжному фестивалі у Меджугор’є

Останній день свідчень на 25-му ювілейному Молодіжному фестивалі у Меджугор’є

  • 19 серпня 2014, 14:25
Останній день свідчень на 25-му ювілейному Молодіжному фестивалі у Меджугор’є Зранку останнього дня фестивалю, під час проповідей, свою історію розповів Сальвадор Іньєгес Моралес , що прибув із Мехіко.
Коли йому було 10 років, його бабуся розповідала про Меджугор’є, і відтоді він намагався жити згідно послань Богородиці.
Сальвадор знайшов себе у медицині в області геріатрії, проте насправді, він веде «подвійний спосіб життя».

Впродовж дня він піклується про старих та хворих людей, а ввечері «озброюється» вервицею та скульптуркою Богородиці і вирушає у передмістя та до найбільш небезпечних районів Гвадалахари , де намагається навернути до Бога (євангелізує) повій, трансвеститів та осіб нетрадиційної орієнтації , розповідаючи про послання Богородиці. Посеред їхніх кварталів гуртує усіх, створюючи молитовні групи та дуже часто молиться з ними, просто посеред вулиць .
Зазвичай він підходить до повії із запитанням: «Скільки ти просиш?». І коли отримує відповідь із названою ціною, звертається до неї із наступними словами: «Чи говорив тобі хтось коли-небудь, що ти варта набагато більшого, що ти варта кожної пролитої краплини Крові Христової?». Опісля він переповідає їй послання Матері Божої.
Два роки тому, іспанський кінорежисер Хуан Мануель Котелло попросив Сальвадора дати свідчення про своє життя , у фільмі про Богородицю та Меджугор’є і він погодився.
А після цього його чекав неймовірний сюрприз, адже режисер подарував йому квиток у Меджугор’є, і так він потрапив сюди вперше. Цього року він уже був запрошений в якості гостя, на Молодіжний фестиваль, аби розповісти про вплив Меджугор’я на його життя.
Опісля, виступала Валентина Павсюкова з України, яка поділилася своїми спогадами про комуністичний режим та про те, як було не легко жити вірою.
Коли вона ще була дитиною, бабуся навчила її молитву "Отче Наш" . У 18 років вона емігрувала до США, і тільки молитва допомогла їй вижити у найскладніших моментах далеко від отчого дому.
У 2007, вона ще сильніше навернулася до Католицької церкви, і відчула зміни в своєму житті. Саме у Меджугор’є, Валентина отримала настанови, як жити далі .
У неї з'явилося прагнення стати місіонеркою та згодом вона заснувала благодійну організацію «Чаша Милосердя», яка є на варті захисту життя від його зачаття, аж до природньої смерті.
Валентина проживає у Меджугор’є в молитовній спільноті «Світло Марії» та організовує паломництва для молоді, студентів-медиків, здебільшого для гінекологів.
Отець Чарльз Мангано, священник із США, виступав в післяобідній час.
Коли він був шістнадцятирічним юнаком, він почав грати на гітарі в молитовній групі. У 1990 р.Б, став священником у Роквільській Дієцезії у Штатах.
Отець Чарльз прагне навертати людей до Бога через свою музику та допомагати їм у їхній духовній подорожі.
Нині він служить парафіяльним священником в місті Меррік, в штаті Нью-Йорк.
Багато років поспіль він супроводжує прочан в Меджугор’є, а своє священнослужіння присвятив Богородиці.
Так само виступали з промовами єпископ , який опікується молоддю, із Швейцарії - Маріан Елеганті та наймолодший візіонер Яків Чоло.
Хорватські співаки Ален Ніжетіч та Маййя Благдан виконали з ним кілька пісень.
О 18.00., о. Драган Болціц розпочав молитву розарію, а о 19.00 Святу Мессу відсвяткував ведучий священник фра Даріо Галіц, разом із 528 іншими священниками, які взяли участь у концелебрації ( співслужінні Євхаристії під час Св.Меси ). Проповідь проголошував знову ж таки о.Анте Вуковіч.
Переглядів 3 418
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 2013., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Із радістю в серці всіх вас люблю й закликаю вас наблизитися до Мого Непорочного Серця, щоб Я могла вас іще більше наблизити до Мого Сина Ісуса, щоб Він дав вам Свій мир і любов, які є поживою для кожного з вас. Дітоньки, відкрийтеся молитві, відкрийтеся Моїй любові. Я ваша Мати й не можу лишити вас самих у блуканні та в гріху. Дітоньки, ви покликані бути Моїми дітьми, Моїми улюбленими дітьми, щоб Я могла всіх вас віддати Моєму Синові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)