Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Програма Молодіжного Фестивалю . Понеділок, 4 серпня

Програма Молодіжного Фестивалю . Понеділок, 4 серпня

  • 08 серпня 2014, 20:06
Програма Молодіжного Фестивалю . Понеділок, 4 серпняОскільки, впродовж останніх декількох днів проходить 25-й Міжнародний Фестиваль Молоді на тему ‘ Ось Твоя Мати ’, Меджугор’ є наповнила молодь.
Молоді люди приїхали сюди із понад 60-ти країн світу. Ранкова програма Молодіжного Фестивалю розпочалась в понеділок з ранкової молитви і продовжувалась катихезою, яку вів о. Анте Вуковіч.
Наступним було свідчення Мир’яни Драгічевич – Солдо. Усіх молодих людей вона запросила бути апостолами Божої любові і свідчити про Його Любов. Також молитися за священників і жити у єдності з Богом та іншими братами і сестрами.
Після цього виступили Метью та Желька Мілошіч, кожен з яких перебуває в шлюбі уже близько 2-х років. Протягом цього часу вони мали змогу побачити плоди свого вибору - на початку своїх стосунків вирішили житии в передшлюбній чистоті .
Вони заснували рух " Молодь – у Cерці Марії ” і вирішили свідчити про ласки та плоди цього рішення , яке вони прийняли.
В кінці ранкової програми, Антоніо Шточча , який на даний момент є італійським дияконом, дав справді зворушливе свідчення. Незважаючи на те, що декілька років тому померла його дочка, він все ж таки вирішив приїхати у Меджугорє і розповісти молоді про те, що таке життя у вірі.
Після обідньої частини програми було вражаюче свідчення, яке дав Др. Е. Форнау , його дружина Ліна та син Ерік.
У доктор Еріка та Лін є 10-еро детей . Вони розповідали нам , як Меджугорє вплинуло на їхнє сімейне життя.
Францисканець Ліем Лоутон із кідларської дієцезії , яка є поруч Дубліну( Ірландія) говорив про свій досвід та про о.Славка - про те, як вони зініціювали Молодіжний Фестиваль, який проходив 25 років тому.
Набіл Абу Нікола із назаритянської спільноти - Нове Життя , говорив наприкінці програми, що коли він в Меджугорє, він відчуває себе – наче вдома.
Програма продовжилась вечірньою молитовною програмою , яка регулярно проходить у Домі Св. Якова – позаду церкви.
Фра Анте Вучковіч проголосив проповідь та одразу ж після св. Меси, слідувала Адорація .
Молитву Розарію вів Францисканець Карло Ловріч та Св. Мессу у концелебрації із 534 священнослужителями – нещодавно висвячений священник із Задарської Провінції Св. Жерома - отець францисканець – Боян Ріжван.
Переглядів 3 424
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 жовтня 2019 року, через візіонерку Мір’яну
"Дорогі діти! Воля і любов Небесного Отця чинять так, що Я тут, між вами, щоб материнською любов’ю допомогла росту віри в серці, щоб ви дійсно змогли зрозуміти суть земного життя й велич небесного. Діти мої, земне життя є дорогою до вічності, до правди та життя – до Мого Сина. Тією дорогою хочу вас повести. Ви, діти Мої, ви, котрі завжди спраглі більшої любові, правди та віри, знайте, що є лиш одне джерело, із якого можете пити – довіра до Небесного Отця, довіра Його любові. Віддайте себе повністю Його волі й не бійтеся. Усе, що найкраще для вас, усе, що веде вас до вічного життя, буде вам дано. Ви зрозумієте, що суттю життя не завжди є хотіти й брати, але - любити й давати. Матимете правдивий мир та правдиву любов, будете апостолами любові, вашим прикладом чинитимете, щоб ті Мої діти, котрі не пізнали Мого Сина та Його любові, забажали пізнати Його. Діти мої, апостоли Моєї любові, поклоняйтеся зі Мною Моєму Синові й любіть Його понад усе. Завжди намагайтеся жити в Його правді. Дякую вам!"

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 505
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)