Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Як розпочався 25-й Міжнародний Молодіжний Фестиваль ?!

Як розпочався 25-й Міжнародний Молодіжний Фестиваль ?!

  • 07 серпня 2014, 20:49
Як розпочався 25-й Міжнародний Молодіжний Фестиваль ?!Ось уже впродовж декількох днів, Меджугор’є - переповнене молоддю . У нас проводиться 25-й Міжнародний Фестиваль Молоді на тему " Ось, Твоя Мати ” .

В п’ятницю зранку, молоді люди піднялися на гору Обявлень та о. Марінко Шакота – парафіяльний священник парафії Меджугор’є, провів ранкову молитву.

Офіційне відкриття Фестивалю відбулося в Четвер, 31 липня, у білій будівлі, під куполом.
Отець – францисканець Драган Бодціц проводив молитву розарію. Урочисту Св.Мессу провів Провінціал Герцеговини Францисканської Провінції - др. францисканець - Мільєнко Стеко. Також у співслужінні ( концелебрації ) взяли участь 335 інших священників.
На початку фестивалю, парафіяльна молодь з Меджугор’є звернулася та привітала на парафії всіх, хто приїхав сюди та після цього розпочалось представлення кожної країни.
Ведучий священник із парафії – фра Мільєнко Стеко, привітав усю молодь і сказав: " Запрошую до Цариці Миру, до школи Матері, до Матусі, яка любить Вас і веде до Свого Сина Ісуса, оскільки саме Вона найкраще знає шлях до Нього . "
У своїй проповіді Фра Мільєнко сказав, що Меджугор'є є місцем милості і благодаті , яка притягує нас в обійми Матері. " Вона любить нас, Вона повертає нас до нашої основної необхідністі, яка відновлює наш мир, любов до Бога та любов до людей.
Вийдіть із свого віртуального світу і торкніться спершу свого товариша, брата, якого ви відкинули і зневажили, якого ви терпіти не можете та просто побажайте йому добра!
Торкніться його своїм очищеним поглядом, доторкніться до нього рукою, віднайдіть знову його красу, бо він був створений на образ та подобу Божу.
Чи є якась людина в цьому світі, яку Ви терпіти не можете, якій Ви бажаєте зло, чи можливо ненавидите ?
Можливо це той, хто є справді вам близький?
Дорогий брате і сестро, будь ласка, дозвольте, щоб ваше кам'яне серце, яке не в змозі пробачити, наповнилось любов'ю до Христа, який прощає!
Прости тепер в своєму серці, і ти будеш сяяти світлом примирення. В таїнстві сповіді у ці дні, спробуй віднайти в собі нову людину , особу , яка гідна того, щоб приймати Христа, приймати Його Тіло і Кров, щоб стати єдиною з Ним і ти віднайдеш свій мир.
Ти зможеш ще раз, з повною упевненістю сказати Тому, до кого ми приїхали сюди: Нехай буде мені по Слову Твоєму.
Ти зможеш довіряти Божому Провидінню і знати, що Бог завжди є з нами.
Він не обіцяв, що не буде жодного страждання і не буде ран, не обіцяв також , що у нас не буде важких моментів у житті, проте Він пообіцяв нам бути поруч, у всі дні, аж до кінця світу і Він ще ніколи не підводив нас.
Бог ніколи не покидає людей. Це люди, на жаль, можуть відмовитися від Нього, і таким чином засудити себе.
Бог не здається по відношенню до людини, а завжди дає їй можливість навернутися. Тому, чого ми боїмося?!
Чому ми боїмося?
Нехай кожен з нас на шляху навернення потрапить в обійми Матері, Королеви Миру”.
Фестиваль, який зібрав кілька десятків тисяч людей з усього світу, завершиться в середу, 6 серпня Святою Месою в 5.00 ранку, на вершині гори, де знаходиться Хрест.
Програма фестивалю транслюється в прямому ефірі на радіостанції «Мир» Меджугор'є та на багатьох інших радіостанціях , інтернет-порталах, а також і на телевізійних станціях.
Фестиваль відзначається молитвою , піснею , лекцією і свідоцтвами і це все є ще більш привабливим , завдяки Міжнародному хору та оркестру, де приймають участь молоді люди із більш, як 20 країн-учасниць.
Проводиться також синхронний переклад Молодіжного фестивалю на більш ніж 17 різних мов світу.
Переглядів 3 659
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 квітня 2013., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Моліться, моліться, тільки моліться, поки ваше серце не відкриється у вірі, як квітка відкривається теплим променям сонця. Це є час благодаті, який Бог вам дає через Мою присутність, а ви далеко від Мого серця, тому закликаю вас до особистого навернення та родинної молитви. Нехай вас завжди надихає Святе Письмо. Всіх вас благословляю Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)