Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Як я долала перешкоди в 33-денних духовних вправах

Як я долала перешкоди в 33-денних духовних вправах

  • 11 червня 2020, 12:22
Як я долала  перешкоди в 33-денних духовних вправахПерш за все, велика подяка за підготовку до посвячення, за всі прекрасно підготовлені тексти, молитви, розважання та, нарешті, за прекрасне свідчення учасниці Анни. Духовні вправи були для мене щоденною радістю, хоча іноді я молилася наприкінці дня з великими зусиллями. Я мати 4-ох дітей. Пресвята Богородиця дала мені силу та заохочення. Я дуже з нетерпінням чекала кожного дня. І я зрозуміла, що це не просто молитви та Її слова, а також потрібний момент - це відпочинок у Її дорогоцінному Серці, Серці люблячої Матері Божої. 
 
В останній день посвяти сатана помітно клав мені під ноги всі можливі перешкоди. Він спершу запевнив мене: "Зачекай, це може почекати, ти маєш іншу важливу роботу". Я уважно прочитала способи посвячення в п’ятницю ввечері. Оскільки я відклала його на вечір для прямої трансляції з Подбрдо, а поїздка з родиною була продовжена через незаплановані зміни, я не встигла вчасно повернутися додому. По дорозі моя дочка отримала травму на велосипеді і, коли ми ввечері клали дітей спати, я побачила, що на вашому сайті більше немає інструкцій щодо способів посвячення. Я плакала. Чоловік повторив мені: "Ми всі дуже любимо тебе". І тому я почала кликати ім’я Господа, Пресвяту Діву Марію, і проситидопомоги. Вона побачила моє бажання і не залишила мене так.
 
Я переписала молитву посвяти з попередніх днів підготовки згідно з інструкцією, підготувала місце, як я пам’ятала, з трояндами з мого саду, одягнула одяг і стишилась у молитві. У мене був величезний спокій у душі та велике бажання зробити це. Господь надихнув мене шукати запис трансляції. Спочатку на сайті, але я не знайшла, а потім у Facebook. Дужедякую за запис. Пережити молитву Святого Розарію безпосередньо з місця об’явлення було для мене великим духовним досвідом. Я переконалася, що якщо ми покладемо все в рукиБога і Марії, то це буде найкраще для нас. Я довіряю Діві Марії та її величезній турботі і любові. І життя з Нею переконує мене в цьому. Святий Розарій (хоча іноді над каструлями на кухні) і Вервиця до Божого Милосердя - це мої щоденні супутники.
Дуже дякую за цю можливість. Нехай Господь благословить вас і вашу працю, щоб ви могли надалі надавати нам необхідне заохочення від Богородиці.

Зузана, Словаччина
Переглядів 1 678
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 лютого 1989р., Меджуґор'є.
Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до молитви серцем. Протягом цього благодатного часу хочу, щоб кожен із вас з'єднався з Ісусом. Але без неустанної молитви ви не можете відчути краси й величі ласк, які пропонує вам Бог. Тому, дітоньки, постійно наповнюйте своє серце навіть найменшими молитвами. Я є з вами й неустанно чуваю над кожним серцем, яке Мені віддається. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)