» » Найбільший стрибок Бланки Власіч – це ЇЇ НАВЕРНЕННЯ

Найбільший стрибок Бланки Власіч – це ЇЇ НАВЕРНЕННЯ

  • 15 серпня 2018, 12:09

 

Найбільший стрибок Бланки Власіч  – це ЇЇ НАВЕРНЕННЯСвітова спортсменка з високих стрибків — Хорватська атлетка Бланка Власіч, 2 серпня поділилася в Меджуґор’є своїм досвідом з учасниками Молодіжного Фестивалю. Вона розповіла про своє життя, кар'єру та момент навернення. Також про те, що означає для неї вірити в Бога і що Він для неї означає взагалі.

«Все почалося тоді, коли я отримала травму», — говорить Бланка. Через біль, який вона відчувала її депресія поглиблювалася.

«Так як вже не стану успішною, закриюся собі в кімнаті на 3 дні, щоб зовсім ніхто не чув і не бачив мене. Високі стрибки були для мене тим, що визначало мою ідентичність і через брак успіху я не відчувала себе цінною. Цей стан депресії зростав щораз більше і більше… Я відчувала таке стискання в грудній клітці, що не могла дихати. В голові я вже склала перелік найгірших можливих медичних показів, які можна тільки отримати. Я нікому не хотіла говорити про свою травму, біль або те, що пройшла….

Так само, як і багато молоді мого віку, таїнство Святої Конфірмації для мене було тим часом, коли я перестала ходити до Церкви. Мені соромно за те, що була такою, як була, тому що я постійно поверталася спиною до свого Бога але все ж знала, що Він є. Тоді до мене подзвонив мій друг і сказав, що в церкві святого Антонія поставив свічку за мене.

Після цього я подумала, що можу зробити те саме, що можливо щось зміниться і я продовжувала таку практику протягом 2-х місяців, без особливих молитов. Нічого не змінювалося, але я впевнена це була така підготовка до навернення.».

Звісно в цьому всьому, досвід навернення її брата був також важливий. Це відбулося тоді , коли він поранив себе. Одного дня, під час тренувань, вона скаржилася на біль в гудях, а її брат почав говорити їй про Бога. Вона не могла повірити , але це був момент її навернення. Вона плакала протягом 3-х днів, але після цього також почала щораз більше наближатися до Ісуса. Інколи їй здавалося, що її суперники з високих стрибків налякаються коли побачать її та через це почнуть стрибати гірше...

Згодом Бланка виявила що вона щасливіша коли є більш покірною та слабкою та для неї, як професіонала з легкої атлетики, це було порятунком. Вона додала, що це було початком її нового життя, що стала новою більш відкритою особистістю, яка захотіла поділитися своїм досвідом з усіма довкола неї і допомогти їм знайти свою віру. Наприкінці також додала, що все довірила Господу і що досі в неї є страх перед невідомим. Зараз вона знає що в своєму житті більше не буде професійн. атлеткою і це буде величезною зміною для неї, але все це вона залишає Господу і Він, очевидно, зробить для неї все якнайкраще!

Також розповіла про свої останні олімпійські ігри в Ріо, куди приїхала абсолютно непідготовлена та навіть травмована. Я дивувалася з себе чи взагалі є який-небудь сенс в цьому, але після того, як я виграла бронзову медаль, зрозуміла, що весь цей біль який до того я отримала був там для мене тому, що Бог хотів дещо показати мені: що не завжди усе має бути в такий спосіб як я собі уявляю, а в такий, як думає Бог. Вона ще багато говорила про своє навернення і сказала, що зараз виконує стрибки тільки для Бога.

«Все, що я роблю зараз, я роблю для Бога та це вже більше не про мене, зовсім!». Відтепер Бланка живе лише для Бога і просто хоче бути Його улюбленим дитятком.

Переглядів 663
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня
"Дорогі діти, мій Син був джерелом любові та світла, коли на Землі говорив до народу всіх народів. Апостоли мої, наслідуйте Його світло. Це не легко. Маєте бути малими. Маєте зробитися меншими від інших, з допомогою віри наповнитися Його любов’ю. Жодна людина на землі без віри не може пережити досвіду чуда. Я з вами. Об’являюся вам цими приходами, цими словами, хочу вам свідчити про мою любов і материнську турботу. Діти мої, не втрачайте часу, ставлячи питання, на які ніколи не отримуєте відповіді. У кінці вашої земної дороги Небесний Отець вам їх дасть. Завжди знайте: Бог усе знає, Бог бачить, Бог любить. Мій улюблений Син освітлює життя, розсіює темряву, а моя материнська любов, яка несе мене до вас, несказанна, таїнственна, але справжня. Я висловлюю свої почуття до вас: любов, розуміння і материнську прихильність. Від вас, апостоли мої, прагну ваших троянд молитви, що мають бути ділами любові. То для мого материнського серця наймиліші молитви. Їх приношу своєму Синові, народженому заради вас. Він вас бачить і чує. Ми завжди близько біля вас. Це є любов, яка кличе, єднає, навертає, підбадьорює та наповняє. Тому, апостоли мої, завжди любіть одні одних, а понад усе любіть мого Сина. Це єдиний шлях до спасіння, до вічного життя. То моя наймиліша молитва, яка найкращим запахом троянд наповняє моє серце. Моліться, завжди моліться за своїх пастирів, щоб мали сили бути світлом мого Сина. Дякую вам."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 162181
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати