Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Маґнус Мак Фарлейн Барроу: «Mary’s Meals(харчування Марії) є Плодом Меджуґор'є та великою благодаттю, що проливається з цього місця.»

Маґнус Мак Фарлейн Барроу: «Mary’s Meals(харчування Марії) є Плодом Меджуґор'є та великою благодаттю, що проливається з цього місця.»

  • 28 квітня 2016, 08:12
Маґнус  Мак Фарлейн Барроу: «Mary’s Meals(харчування Марії)  є  Плодом Меджуґор'є та великою благодаттю, що проливається з цього місця.»Маґнус Мак Фарлейн Барроу з Шотландії є засновником організації Mary’s Meals («Пожива Марії»). У зв’язку із тим, що відбувалася презентація його книжки «Пасовисько (Хижина),  що Годує Мільйони Дітей», Маґнус під час радіопрограми на  радіостанції «Мір» Меджуґор'є дав інтерв’ю і розповів нам про свій зв’язок, який він має з Меджуґор'єм: «Це був 1983-й рік, коли я вперше приїхав в Меджуґор'є – разом із своїми братами та сестрою. Лише один тиждень, який ми провели тут, кардинально змінив наше життя – у прямому значенні  цього слова. Наша віра була відновлена. Мені було всього 15, а моїй сестрі – 19 років. Коли ми повернулися до дому, наші батьки змогли побачити, що ми стали трішечки іншими – що щось змінилося всередині нас. Ми почали запрошувати їх щовечора молитися Розарій разом. Це для них було великою несподіванкою, так як раніше, вони самі звикли запрошувати нас до сімейної молитви. Невдовзі вони поїхали до Меджуґор'є і в них з’явилися такі ж самі враження, як і у нас. Відтоді, мої батьки вирішили перетворити свій маленький готель сімейного типу на Будинок Молитви(Духовний Центр). Це є місце, куди навіть зараз люди приходять для духовної віднови. Лише цей факт уже говорить Вам про те, як сильно ця подорож змінила моє життя, і життя моєї сім’ї».
Також Маґнус розповів нам про початок своєї гуманітарної роботи, яку він проводить: «Десять років тому я дізнався, що тут проходить війна. Одного вечора я переглядав телепрограму про біженців, які дуже сильно страждали .Я запитав свого брата яким чином ми могли б їм допомогти в найкращий спосіб.  Довелось  долучити й  інших людей до пошуків допомоги. В цей час ми займалися бізнесом з виловлюванням риби-лосось. Ми вирішили взяти тиждень вихідних для того, щоб доставити туди допомогу. Після нашого повернення до дому, я думав що інадалі буду займатися своєю старою справою, але Господь уже мав для мене інший план. Одразу після того, як ми повернулися, почала поступати звідусіль допомога , люди безперервно надсилали її до нашого дому. Я молився за це і вирішив залишити свою роботу. Я продав свій дім і купив малесенький вантажний автомобіль. Він мені знадобився на роки для того,щоб з Шотландії доставляти допомогу в цей регіон.
Ось так виглядав початок моєї діяльності. Це було зовсім не те, що я планував». Після цього він почав розповідати  про початок роботи організації «Mary’s Meals» (харчування Марії): «В 2002 році я розпочав невеличкий проект у Малаві, оскільки в цей час там був великий голод. Місцевий священник взяв мене із собою для того, щоб відвідати одну сім’ю. Батько загинув, а мати була  на смертельному ложі,  яке оточувало 6-ро дітей. Я почав розмовляти з її старшим сином, якому було 14 років. З одного боку, я запитав в нього про його сподівання в житті і він відповів , що в нього є лише одне бажання – мати достатньо їжі і ходити до школи. Ми можемо сказати, що «Mary’s Meals»(харчування Марії) є відповіддю  на його бажання. Ми зрозуміли, що якщо ми мали змогу забезпечити лише одну їжу в школі на одну дитину, таким таким чином уже змогли задовільнити їхні потреби. Було цікавим те, що вони будуть отримувати освіту і це те, що врятує  їх від бідності в майбутньому. Ми твердо переконані в тому, що від самого початку це все зробила Ґоспа для нас.»
Також Маґнус розповів нам про важливість Меджуґор'є в його житті на сьогодні та сказав наступне: «Меджуґор'є для мене багато означає. Зараз я тут зі своєю дружиною та дітьми. Ми намагаємося приїздити сюди усією сім’єю і якомога частіше. Коли я говорю, що «Mary’s Meals» (харчування Марії) є плодом молитви, я маю наувазі, що ця організація є плодом Меджуґор'є та усіх  благодатей, що виливаються звідси. Я знаю,що Меджуґор'є має багато плодів і вірю, що це один із них."
Переглядів 3 407
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 квітня 2000., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до навернення. Ви занадто багато переймаєтеся матеріальними речами, а мало духовними. Відкрийте свої серця й знову більше працюйте над особистим наверненням. Вирішіть кожного дня присвячувати час Богові й молитві, аж поки молитва не стане вам радісною зустріччю з Богом. Тільки так ваше життя набуде сенсу і ви з радістю будете роздумувати про вічне життя. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 283
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (21)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)