Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Бог мене посилає, щоб спасти вас (Терезія Ґажійова)

Бог мене посилає, щоб спасти вас (Терезія Ґажійова)

  • 02 жовтня 2020, 14:45

 

 

Бог мене посилає, щоб спасти вас (Терезія Ґажійова)Марія – причина нашої радості. Через неї Бог надзвичайним способом приходить, щоб потішити нас. Ми є свідками цього протягом 40 років у Меджґор’ї, де Марія сказала: «Моя присутність є даром від Бога для всіх вас та заохоченням до навернення… Моя присутність є знаком любові тут, поки Я з вами, щоб охороняла й вела вас до вічності… Закликаю вас до навернення. Це найважливіше послання, яке Я дала тут».  Вона сказала також: «Прийшла, щоб закликати людство до навернення в останній раз». 

Найпоширенішим закликом Діви Марії в Меджуґор'ї є запрошення до молитви, а це – навернення до Бога. Вона сказала: «Читайте Святе Письмо, живіть ним і моліться, щоб ви зрозуміли знаки цього часу. Це особливий час. Тож Я з вами для того, щоб наблизити вас до Мого Серця й Серця Мого Сина Ісуса». 

Меджуґор’є називають школою Марії. Щодня в ньому є два предмети – Боже Слово та Розарій. 

Почесний Папа Римський Бенедикт XVI сказав: «Розарій – це споглядальна й христоцентрична молитва, яка невіддільна від роздумів над Словом Божим. Це молитва християнина на шляху віри, який наслідує Ісуса, кому передує Марія». 

Розпочався жовтень, місяць, особливо присвячений молитві Розарію. Велич Бога в Його любові й у присутності Марії ми можемо досвідчити також і через молитву Розарію. Згадаймо кілька послань Богородиці, у яких Вона говорить про Розарій: «Якщо хочете – прийміть Розарій. Уже сам Розарій може творити чудеса у світі та у ваших життях… Особливо мені подобається Розарій… Через Розарій відкрийте Мені своє серце – і Я зможу вам допомогти… Діти мої, даруйте Розарій, рози, які Я настільки люблю… Розарієм ви подолаєте всі біди, які сатана тепер хоче нанести Католицькій Церкві… Це час вашого випробування, ідіть зі Мною з розарієм у руці та любов’ю в серці… Молитва творить чудеса. Коли ви втомлені та хворі й не бачите сенсу вашого життя, візьміть вервицю й моліться; моліться, аж доки молитва не стане для вас радісною зустріччю з вашим Спасителем». 

Змістом Євангелія та Розарію є любов. Це натхнення Ісусовою історією любові. Марія не говорить нам нічого нового. Вона сказала: «Я не важлива, веду вас до Свого Сина». Саме це відбувається й через молитву Розарію.  

Вона запрошує нас знову постити. Піст означає ще більше любові, жертв для Ісуса. Трохи страждань, зречення, принесених у жертву з любов’ю, мають велику силу. Вона сказала, що молитвою й постом можете зупинити й війни. Хто молиться, не боїться майбутнього, хто постить, не боїться зла. 

І сьогодні лунає заклик Марії до любові. Вона вчить нас перемагати любов’ю навіть те, що нам здається по-людськи неможливим. 

І в посланні від 2 листопада 2015 року Вона теж відкриває нам, чому Вона з нами так довго. 

«Бог посилає Мене допомогти вам і привести вас до раю, який є вашою метою. Не втрачайте надії, не втрачайте сили. Ви це можете. Я вас підбадьорюю й благословляю. Бо все це земне, яке багато Моїх дітей, на жаль, ставить на перше місце, промине, а лише любов і діла любові залишаться та відкриють браму Царства Небесного. При тій брамі Я на вас чекатиму. При тій брамі хочу привітати й обійняти всіх Своїх дітей». 

Поспішімо, люблячи й творячи добрі діла, додому – до Неї, на Небо. 

Молитва: Маріє, ти невпинно повторюєш нам заповідь Ісуса любити одне одного. Ти жила на землі й знаєш, що це не завжди легко, Ти нас розумієш. Разом із Тобою просимо дару витривалості в молитві та пості, щоб ми могли бачити чудеса в нас та навколо нас, про які Ти говориш нам. Мамо, допоможи нам зростати в любові, спрямовуй наш погляд постійно у вічність. Сховай нас під свій материнський плащ, захисти всіх своїх дітей і землю, на якій ми живемо. Амінь. 

Переглядів 1 702
Додати коментар

Послання Богородиці, 11 вересня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! У ці дні, коли ви з радістю величаєте Хрест, хочу, щоб і для вас ваш хрест був радістю. Особливо, дорогі діти, моліться, щоб ви могли прийняти біль і терпіння з любов’ю, так, як їх прийняв Ісус. Лише так зможу з радістю уділити вам благодаті й оздоровлення, які Ісус Мені дозволить. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)