Я з вами (Терезія Ґажійова)

  • 04 вересня 2020, 16:06
Я з вами (Терезія Ґажійова)Візіонери в Меджугор’ї свідчать про те, що поки небо над ним відкрито, поки з нами Небесна Матір у незвичайний спосіб через Свої об’явлення – це час великих благодатей. Їм завжди важко описати любов і радість, із якими Марія приходить до нас. Важко описати людськими словами ту силу любові, якою змінює наші серця й робить нас своїми апостолами любові. Вона пробуджує нас жити з Богом, учить нас відповідати любов’ю на Божу любов.
Марія повторює нам: «Це час благодаті, використовуйте його, поки Я з вами, для свого особистого навернення». З Марією навернення набагато легше, ніж без Неї. Вона знає програму навернення Ісуса, як ніхто з людей. Тож приймімо Її материнські поради та послання.
Найчастіше Її послання – це заклик до молитви. Найбільші, найпрекрасніші, найщасливіші речі в нашому житті відбуваються на колінах. Ми так багато разів чули в школі Марії: «Моліться, поки молитва не стане для вас радістю».
Є тільки один шлях до цього досвіду – молитися, молитися, молитися. «Молитва – шлях до досконалої любові», – сказала нам недавно Діва Марія.
Ми часто чуємо, як люди кажуть, що не мають часу, не встигають молитися. А Марія каже, що «проблема не в часі, проблема в любові». Якщо ви хочете краще молитися, вам потрібно більше молитися. Більше молитися – це особисте рішення. Краще молитися – це благодать, дана тим, хто більше молиться. А це значить просто бути більше з Богом, із Любов’ю. У молитві серцем відбувається наше переображення на добро.
Світ сповнений хвилювання, хаосу, невизначеності. Бог пропонує нам вихід через Марію – коли ми починаємо змінюватися на краще, тоді люди навколо нас починають змінюватися.
«Найважливіше послання, яке Я дала тут, – це заклик до навернення». Робота над особистим наверненням – це заклик проживати історію свого життя оригінальним чином – у любові. Святі змінюють світ. Людина з миром і любов’ю до Бога у своєму серці знає, що вона найбільш сильна на колінах перед Богом, зі Всемогутнім. Коли Бог стає в нашому серці найбільшою любов’ю, яка перевершує будь-яку людську любов, зло припиняється – й у світі панує мир. Це обіцянка Марії: «Поодинці, діти мої, ви не можете зупинити зло, яке хоче запанувати в світі та зруйнувати його. Але, згідно з Божою волею, усі разом із Моїм Сином ви можете все змінити й вилікувати світ; не бійтеся, ви не одні; Я з вами й заступаюся перед Моїм Сином Ісусом за кожного з вас».
Марія приходить, щоб допомогти нам пройти ці важкі випробування. Нехай нас запевняє її любляча присутність у молитві, слова Її послань. Вона завжди тут, коли ми згадуємо про Неї, щоб допомагати нам, захищати нас і направляти нас. З Нею ми в безпеці. Киньмося в обійми до Неї та сховаймо весь неспокійний світ у її Серці.
Молитва: Небесний Отче, ще раз дякуємо Тобі за те, що дозволяєш Марії залишати Небеса й приходити до нас. Вона повторює нам слова Ісуса: «Не бійтеся!» Мамо, Ти даєш нам рецепт проти страху й невпевненості, коли говориш: «Той, хто молиться, не боїться майбутнього, а хто постить – не боїться зла. Молитвою та постом ви можете зупинити війни і страх. Повторюю вам ще раз: лише молитвою та постом і війни можна зупинити, війни вашої невіри та страху перед майбутнім. Я з вами й учу вас, дітоньки: у Бозі є мир і ваша надія. Тому наблизьтеся до Бога й поставте Його на перше місце у вашому житті». Маріє, допоможи нам жити тим, до чого Ти нас закликаєш. Амінь.
Переглядів 2 205
Додати коментар

Послання Богородиці, 18 липня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю помістити у своїх домівках якомога більше освячених предметів, і щоби кожен носив на собі освячену річ. Освятіть усі предмети— так сатана менше вас спокушатиме, бо матимете броню проти сатани. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)