Лише довіртесь Їй…

  • 04 січня 2021, 11:33
Лише довіртесь Їй…

Коли ми молимося й постимо за втілення намірів та планів миру Богородиці, Бог діє через Діву Марію там, де це найбільше потрібно й у найкращий спосіб. Запрошуємо Вас і в цьому новому році до безперервної молитви та посту за втілення намірів та планів миру Пресвятої Діви Марії.

Слава Ісусу Христу! Мене звати Люба. Узимку минулого року я побувала в гостях у Матусі в Меджуґор’ї. Там мені запропонували молитися годину Розарій за мир і плани Богородиці, і я, звісно, погодилася. Від самого початку ця молитва стала приносити велике задоволення, спокій і мир у серці. Але пройшло декілька місяців – і я почала помалу відкидати її на задній план.

А за місяць-півтора я взагалі перестала молитись. Відтоді почала помічати, що незібрана, роздратована, а в сім’ї поновилися сварки, взаємні звинувачення. І я в цьому настільки погрузла, що почала знову розчаровуватись у  молитві та й узагалі в Бозі. Якось пожалілася знайомій, яка, до речі, мені цю молитву за мир і запропонувала. Вона запитала, чи я ще молюсь. Я відповіла, що ні, бо не маю часу: зараз літо, багато справ, до того ж я й так багато молюсь.  А вона у відповідь: "А ти спробуй – і будеш бачити, що все зміниться”. І я спробувала знову. Не можу вам передати, яка я щаслива, що знову молюся годину за плани Матусі. Це неймовірне відчуття легкості, радості, упевненості в завтрашньому дні. Так, проблеми ще є, але дуже швидко ми з Богородицею знаходимо правильне рішення. Тому хотіла б попросити всіх, хто ще не практикував цієї молитви, не зволікати й обов’язково розпочати молитися – і дуже скоро у вашому житті розпочнуться кардинальні та приємні зміни. Пам’ятайте: наша Матуся завжди радо спішить кожному на допомогу лише довіртесь Їй, а Вона зробить усе можливе, щоб Її діти були щасливими.

Люба, Україна

 

*          *          *

Весною 2020 року я почав молитися за мир і за плани Богородиці. Спочатку нас було двоє. Ми записувалися на 1 годину молитви тоді, коли нам виходило, а потім почали молитися по одній годині на тиждень. Так ця молитва перемінила моє серце – і я почав глибше молитися, пізнав більше любові Пречистої Діви Марії. І коли молюся за мир, то мир приходить у моє серце, наповняє його – і я стаю набагато радіснішим.

Зараз ми – групка з п’яти осіб – почали щоранку молитися за мир: записуємося на певну годину та молимося за плани Богородиці й мир у всьому світі. І кожен день стає мирним, стає радісним, життя перемінюється, наповнюється Божою любов’ю. Я відчуваю опіку Діви Марії в усіх моїх починаннях, у всій моїй праці.

Дякую Богородиці, що навчила мене молитися за мир і принесла великий мир у моє серце. Заохочую всіх об’єднуватися в маленькі групки й молитися за мир, адже спільна молитва набагато сильніша, а найголовніше – та молитва приносить такий потрібний мир кожному з нас. Нехай Господь благословить усіх, хто молиться за плани Діви Марії, та всіх людей у цілому світі.

Тарас, Україна

Переглядів 2 183
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 березня 1990., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Я є з вами, навіть якщо не усвідомлюєте цього. Хочу вас захистити від усього, що пропонує вам сатана і через що хоче вас знищити. Так само, як Я носила Ісуса у Своєму лоні, так і вас, дорогі діти, хочу принести до святості. Бог хоче спасти вас і передає вам послання через людей, природу й багато речей, які можуть лише допомогти вам зрозуміти, що потрібно змінити напрямок свого життя. Тому, діточки, зрозумійте велич дару, який Бог дає вам через Мене, щоб вас захистила Своїм Покровом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)