Участь в невпинній молитві за мир

  • 05 листопада 2016, 11:25

Участь в невпинній молитві за мирСлава Ісусу і Марії!

«Дорогі діти! Моліться в моїх наміреннях, бо сатана хоче знищити мій план, який маю тут, і вкрасти у вас мир. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться...» (Послання Богородиці, 25 серпня 2014 р.)

Пригадую телефонний дзвінок, який прозвучав у вересні 2014 року, від спільноти «Світло Марії» з Меджуґор’я: «Пані Стефо, запрошуємо Вас разом із нами постити й молитися дев’ятницю в наміренні Богородиці за мир». З великою радістю я прийняла це запрошення, і в мене виникла така думка, що в Україні, де йде війна, нам потрібно згуртуватись навколо молитви і якнайбільше залучати людей до неї. Я почала ділитися цим запрошенням зі своєю спільнотою у храмі, і багато людей з радістю приєднались до дев’ятниці. Так ми започаткували ще одну дев’ятницю в нас.

Після закінчення дев’ятниці – знову вісточка з Меджуґор’я, знову нас закликали до молитви. Також під час одного з явлінь Богородиця через візіонера Івана сказала: «Дорогі діти, будьте витривалими в молитві за мир…». Оскільки жовтень посвячений Богородиці, Цариці Вервиці, ми вирішили продовжити невпинну молитву на вервиці протягом цілого місяця. Тридцять днів молитви пройшли у великій радості та бажанні молитися й далі.

Цілим серцем завдячую Богородиці за Її заклики поклонятися Ісусові в Пресвятих Дарах. На Адорації в присутності живої і вічної спільноти – Отця, Сина і Святого Духа, разом із Марією і всіма святими я також молюся за сповнення всіх Божих планів миру, за намірення Богородиці, віддаю Богові все, що є в мене в серці, спілкуюся з Ним, як із найближчою мені особою.

По-особливому радію, коли зранку приходжу на свою парафію до церкви, тримаючи ручку і блокнот, бачу радісний погляд людей, їхнє бажанням записатися на невпинну молитву, чую тиху просьбу, яку вони шепочуть, як діти: «Запиши мене, запиши мене…» Стараюся завжди слідкувати за графіком молитви, коли бачу, що є вільна година молитви, на яку ніхто не записався, відразу починаю молитись сама або шукаю людину, яка хоче помолитися.

«Для мене невпинна молитва – це служіння Богородиці, наповнення серця миром, любов’ю і вдячністю, як у стражданні, так і в радості...»

Кожного разу, коли організовую прощі по святих місцях України, запрошую й заохочую до невпинної молитви на вервиці в наміренні Богородиці. Розповідаю про це паломникам, і ми всі разом в автобусі даруємо Марії годину молитви Вервиці в Її наміреннях миру. Так сіємо це зерно невпинної молитви на вервиці, яке приносить свої плоди.

Для мене невпинна молитва – це служіння Богородиці, наповнення серця миром, любов’ю і вдячністю, як у стражданні, так і в радості. Дякую нашій Мамі, Яка нас заохочує та підбадьорює до молитви, Яка у своїх посланнях запрошує нас молитись неустанно. І так невпинна молитва триває вже 2 роки, а в серці звучить бажання, щоб вона тривала завжди.

(Стефа, Україна)


Ось це свідчення декількох людей, які відгукнулись на запрошення до молитви:

 

Марія, шкільна вчителька, повертаючись із паломництва, почула розповідь про невпинну молитву на вервиці та запрошення вибрати собі одну годину і молитись на вервиці в наміренні Богородиці за мир у світі, а також в Україні. Це її так вразило, що, прийшовши додому, вона організувала сімейну молитву на вервиці в наміренні Богородиці.

Сестра Софія, яка також відгукнулася на запрошення Богородиці, вибрала собі час з 3 до 4 години і кожної ночі встає до молитви. Сказала, що буде молитись до кінця свого життя в наміренні Богородиці.

 

На заклик до безперервної молитві на вервиці відгукнулись люди з різних країн. Ось свідчення деяких із них:

 

«Ісус залишив учням молитву "Отче наш...", Богородиця дає нам молитву Вервиці. Розарій святий - там присутні Отець Небесний, Ісус – Його Син, Пресвята Богородиця, Дух Святий і всі святі, які супроводжували в житті нашого Господа і Його Пресвяту Матір. Тому для мене молитва на вервиці дає радість, мир, перебування в Бозі. А безперервна молитва на вервиці ще дає відчуття єдності з Богородицею і всією Церквою. Розарій зміцнює віру. Кожен раз, коли розважаю над таємницями Вервиці, зростає моя довіра до Бога, я отримую Любов, якої так не вистачає в цьому світі!»

(Олена)

 

«Слава Ісусу Христу! Брати участь у безперервній молитві для мене означає брати участь у великому плані Діви Марії, в якому для кожного з нас є своє певне місце. І, можливо, якби я не приєдналася, у цій мозаїці залишилося б вільне місце. Думаю, що це - міжнародна, навіть можна сказати, - глобальна молитовна група, яка має величезне значення для цього повного війн і катастроф світу. Спільна молитва дає надію на краще майбутнє - повне миру!»

(Інга)

 

«Ось уже майже 10 років наша група збирається на спільну молитву в наміренні Богородиці два рази в тиждень. У нас уже був досвід безперервної молитви за важко хворого священика, тому ми відразу відгукнулися на заклик Богородиці про безперервну молитву за мир. Ця молитва дає нам усвідомлення того, що Матір Божа з нами, що довіряє нам. Ця молитва дисциплінує нас, зміцнює віру, об’єднує нас. Ми запрошуємо й інші групи в Білорусі до цієї молитви. Якщо молишся серцем, то обов’язково отримуєш духовну радість, але іноді буває і важко молитися. Однак ми віримо, що кожна наша молитва почута Богом і принесе свої плоди у свій час. Кожен із нас хотів би подарувати щось Богородиці, зробити Їй приємне. Якщо ми з Богородицею в школі молитви і в житті, Вона радіє. У групі ми ділилися свідченням, що коли постиш (у нас є безперервний ланцюжок посту в наміреннях Богородиці), Месу проживаєш по-іншому, більш глибоко. Іноді після Меси хочеться співати, славити Бога, хочеться обіймати своїх братів і сестер, хочеться обійняти весь світ!»

(Марина)

Переглядів 4 985
Додати коментар

Послання Богородиці, 28 червня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні передаю вам послання, яким хочу закликати вас до покори. Цими днями ви відчули велику радість через усіх людей, які прибували сюди. З любов’ю говорили про свій досвід. Зараз вас закликаю, щоб ви продовжили в покорі та з відкритим серцем говорити всім, хто прибуває. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)