Адвент у школі Богородиці

  • 01 грудня 2018, 20:48

Адвент у школі Богородиці«Адвент я завжди проживаю серцем. Моє серце радісно очікує на народження Ісуса, Який наповнює мене радістю, миром, чудесами.

Адвент у школі Богородиці — це завжди повернення в обійми Богородиці: знову відчути себе маленькою, яка потребує Її Материнського тепла, Її любові, дотику Її ніжних рук… Я відчуваю себе немов «дитина під захистом», без усяких страхів… Це дар, що дає нам народження Немовляти Ісуса, Який хоче, щоб кожне серце відчуло себе дитиною Бога… А також це час, який дарує мені такий чистий, справжній дар покаяння, коли я схиляюся перед маленьким Ісусом, Царем миру». (Таня)

Адвент у школі Богородиці«Адвент для мене є радісним чеканням на прихід Ісуса. Є благодатним часом, у який Господь обдаровує особливими милостями. Часом, коли і я можу дарувати більше часу Богові та своїм ближнім.

Часто згадую послання Богородиці, у якому Вона говорить:

"Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас зробити щось конкретне для Ісуса Христа. Я хочу, щоб кожна сім’я в парафії принесла одну квітку — на знак віддання Ісусові до дня радості. Я хочу, щоб кожен член сім’ї мав по одній квітці біля ясел, щоб Ісус міг прийти й побачити ваше віддання Йому!”

"Я хочу, аби ви були квіткою, яка буде квітнути на Різдво для Ісуса. І квіткою, яка не перестане квітнути, коли закінчиться Різдво.”

Ці послання Богородиці для мене є завжди закликом, особливо на Різдво, дарувати Ісусові те,  що є найцінніше в мене, а це — моє серце, мої добрі рішення та прагнення слідувати за Ним і бути Йому вірною». (Оля)

 

Адвент у школі Богородиці«Для мене час Адвента — це час, коли я можу глибше заглянути у своє серце, подивитися, що краде в мене радість, а що насправді її приносить. Наприклад, коли бачу, що з раннього ранку, тільки починаючи новий день, я вже не можу посміхнутися людині, із якою живу поруч, — це показує мені, що «щось не так» не з тією людиною, а зі мною. А коли відкриваю в собі такі моменти, то читання Євангелія кожен день і конкретні добрі справи допомагають мені не зосереджуватися занадто на собі та своїх слабкостях. Іти назустріч Богові, наважуючись кожен день заново йти назустріч ближнім.

Мені дуже сподобалося в минулому році під час Адвента кожен день у духовний спосіб у своєму серці приносити Ісусу на вівтар на святій Месі свої плани і мрії, і запрошувати Його прийти з Його задумом у моє життя. Я робила це як Новену — 9 днів перед Різдвом — і протягом року побачила плоди цієї молитви у важливих для мене рішеннях.

Також я хочу продовжити й у цьому році: під час Адвента молитися за дар любові до якоїсь людини з мого життя, до якої моє серце ще закрите. Щоб через любов і прощення моє серце могло відкритися для любові Маленького Ісуса, щоб воно могло посміхатися кожному своєму братові й сестрі, які поруч». (Оксана)

Адвент у школі Богородиці«Адвент у школі Діви Марії став для мене часом паломництва за подарунком. Кожним ранковим подоланням себе, встаючи на роратні Меси та спільну молитву, моя внутрішня істота все більше й більше звільнялась, заспокоювась. Готувалася прийняти Дар, який хотів наповнити всю мене. Щира молитва до Діви Марії, пізнання того, що Їй заважає, або що Їй у мені не подобається, вела мене цим шляхом до правди про мене. Простіше кажучи, я виразніше бачила свої недоліки у світлі любові та прийняття, а не в самозвинуваченні, у світлі зростання, внутрішньої зміни й роботи над собою.

А в кінці подорожі через Адвент моїм єдиним бажанням було пережити Дар Різдва у своєму серці. Господь очистив мене від зовнішньої позолоченості Різдва й прийшов у моє серце просто, як Дитя. Пам’ятаю, як усвідомила: щоб прийняти Бога, як Дитя, я сама повинна стати маленькою. Щоб  не бути великою, але маленькою — у своєму серці. Дякую Діві Марії за цей час навчання в Її школі». (Марія)

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 2 486
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 серпня 1999., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас, щоб у барвах природи славити Бога-Творця. Він вам говорить і через найменшу квітку про Свою красу й глибину любові, з якою створив вас. Дітоньки, нехай молитва випливе вам із серця, як свіжа вода з джерела. Нехай пшеничні поля говорять вам про Милосердя Боже до кожного створіння. Тому відновіть молитву подяки за все, що вам дає. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 362
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (23)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)