Моя ніжна Мама

  • 06 травня 2017, 21:13
Моя ніжна МамаМеджуґор’я стало для мене серцем, у якому я зустрілася вперше з серцем моєї небесної Мами Богородиці. Я з дитинства завжди любила Ісуса, а Богородиця була для мене такою далекою, що я ніколи не відчувала її присутності, хоча вона завжди освітлювала мою дорогу до Ісуса.

Коли я була в Меджуґор’ї, де присутність Богородиці відчувається так близько, мені було тепло і радісно перебувати в її обіймах. Через її Непорочне, чисте, турботливе серце я по-іншому поглянула на Сповідь, молитву серцем, Святе Письмо, піст, Службу Божу (п’ять послань, про які часто говорить Богородиця).  Я почала бачити, як цих 5 послань міняло моє життя. Через молитву серцем (молитву на вервиці) Богородиця тримала мене за руку, відкривала мені мої рани серця, й Ісус через прохання Своєї Матері зціляв їх.

Прощення — це найпрекрасніше, що може бути. Я змогла прийти і попросити пробачення в тих, кого так тяжко було пробачити. Відчувала, як ставала вільною, а серце свобідним, радісним і ніжним. Труднощі, пережиті мною, і ті, які зараз переживаю, — усе в молитві передаю Мамі, яка любить безмежно і так хоче, щоб я, її дитина, завжди приходила до неї, бо її присутність така явна, така жива. Коли буває тяжко прийняти якісь життєві ситуації, кличу її, говорю з нею і кажу: "Мамусю, Мамусю, ти моя ти остання надія! Ти бачиш моє серце, поможи мені!” І відчуваю, що вона поряд, приходить і заспокоює моє серце. Усе, що я зрозуміла через молитву, — це те, що Богородиці потрібна наша довіра, наше відкрите серце.

5 послань (Сповідь, Служба Божа, молитва на вервиці, Святе Письмо, піст)  стали для мене не каменями, які потрібно носити як щось тяжке і неможливе, а через мою Маму небесну вони ставали для мене радістю, вдячністю, підтримкою. Це не рамки, обмеження, а охорона Бога, захист мене і мого життя через Богородицю. Як багато чудес почало відбуватися в моїй сім'ї, навколо мене, в моєму житті, коли я це збагнула. Якою великою та могутньою є довіра і відкрите серце. Дякую за це безмежно велике відкриття в моєму житті! Дякую за цю прекрасну зустріч серця мого і серця моєї небесної Мами, яка так ніжно і бережно веде мене! Сумує зі мною, коли мені сумно. Підтримує мене, коли важко. Радіє зі мною, коли радісно мені. Охороняє мене, відкриває мені через своє любляче Серце волю Божу в моєму житті, випрошує у свого сина Ісуса для мене потрібні ласки і благодаті. Там, де неясність і незнання, — усе через молитву стає ясним і явним.

Тепер я нічого не боюся, бо зі мною Богородиця! Вона ніколи не розбиває серця. Хочу завжди тримати її за теплу руку і ніколи не відпускати.

Тетяна, Україна

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 915
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 19 грудня 1985р.
“Дорогі діти! Сьогодні вас хочу закликати любити ближнього. Якщо будете хотіти любити ближнього, більше відчуєте Ісуса, особливо на Різдво. Бог обдарує вас великими дарами, якщо віддастесь Йому. Хочу особливим чином на Різдво дати матерям Своє особливе Материнське благословення, а інших Ісус благословить Своїм благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 91160
11:25, 14-07-2014

Фоторепортаж

«    Червень 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати