Свідчення Терези

  • 09 липня 2014, 14:58
Свідчення ТерезиВ Меджугор’є, коли Марія приходить в наше життя, наше життя змінюється...
Пізніше візіонери говорили: «Якась сила нас притягувала в наступний день знову іти туди.»
25 червня 1981 року вони запитали: «Хто – ти?» Вона відповідає: «Я - Блаженна Діва Марія, Цариця Миру.» У третій день Богородиця сказала перше послання. Вона стояла під Хрестом, плакала, у чорному одязі і сказала: «Мир, мир, мир. Нехай буде мир на землі, між Богом і людиною, і між людьми взаємно.» Це було перше послання. І досі протягом 28 років відбуваються появи Богородиці. І Вона хоче привести нас до того миру, який нам може дати тільки Бог, Її син. Ми не знаємо наскільки довго щоденні появи будуть продовжуватися, але так як кажуть візіонери: «Це час великих милостей.» Богородиця запрошує нас використовувати цей благодатний час для нашого особистого навернення.

Ті, які бачать Богородицю, - візіонери, нам свідчать, що з початку Богородиця обіцяла поступово відкрити десять таємниць. І коли візіонери будуть знати їх, щоденні появи закінчаться, і ці таємниці почнуть здійснюватися. Три візіонери уже знають усі таємниці і не бачать Богородицю щоденно, а тільки один раз в році. І так Богородиця обіцяла їм до кінця життя. Три інші візіонери отримали дев’ять таємниць уже давно, декілька років тому. І ці троє бачать Богородицю ще кожного дня, увечері, в 5:40 год. Візіонери не можуть говорити ні про ці таємниці, ні коли вони будуть відкриті. Лише коли Богородиця дозволить всі дізнаються, які це таємниці і коли вони почнуть здійснюватися. Візіонери не можуть говорити про це багато. Вони багато говорять про те, що нам потрібно робити, які послання нам Богородиця передає, чому Вона приходить?
Кожний з візіонерів має завдання, за яке вони разом із Нею моляться. Перша, у кого припинилися щоденні появи – Миряна. Вона бачила Богородиці щоденно 1,5 року. А коли Богородиця відкрила останню десяту таємницю, обіцяла їй появи кожного 18 березня щороку і одночасно появи особливі, які стали регулярними з 2 серпня 1987 року. Відтоді Миряна бачить Богородицю ще кожного другого числа місяця. Тоді ми з Богородицею особливо молимося за невіруючих людей. А це одне із найголовніший намірів, за який Богородиця нас запрошує молитися. Хто такі невіруючі? Вона говорить із сльозами в очах: «Це ті мої діти, які ще не відчули Божої любові.» Візіонери кажуть, що Богородиця плаче через невіруючих і запрошує нас багато молитися в цьому намірі. Наскільки важливим є відчути і зустріти Божу Любов?! Наскільки важливою є любов у житті людини?! Ми всі це добре знаємо, бо ж людина створена, щоб любити і приймати любов. Тому Богородиця навчає: «Дорогі діти, через людську любов ви можете зустріти Божу любов.» Представимо собі різні форми людської любові. І якщо ми будемо любити один одного, яким прекрасним буде життя! Дуже важливою є любов у родині. Якщо є любов і довіра, яким же тоді буде радісним життя! Але якщо її немає, якщо нас оточують люди, які не люблять, заздрять, тоді нам дуже важко без любові. Правда? Богородиця прийшла нам розказати про Божу любов. Вона каже: «Любіть один одного Божою любов’ю», «Дорогі діти, якби ви тільки знали, як сильно Я вас люблю, ви б плакали від радості.» «Любов пам’ятають» - каже Богородиця, а також вона каже: «Моє ім’я є любов.»
Моєю особистою думкою є те, що найближчою до Божої любові є материнська любов. Богородиця нас любить Божою материнською любов’ю. І я надіюся, коли ми будемо жити за Її посланнями з вірою, то через Серце Марії, через Її материнську любов зустрінемо Бога. Коли ми молимося за невіруючих людей, тоді ми і молимося за навернення світу. Як говорить Матір Тереза: «Знаю, якою великою Любов’ю любить мене Бог і це змушує мене, щоб всі люди Її відчули.» Так буде і з нами. Коли ми зустрінемо Божу любов, тоді захочемо поділитися Нею. Тому молитися за невіруючих людей є одним з найважливіших намірів.
Другий візіонер – Іванка. Вона щоденно бачила Богородицю протягом чотирьох років. А коли получила десяту таємницю, Богородиця обіцяла їй появи кожного 25 червня до кінця життя. Вона з Богородицею молиться за родини.
Третій візіонер – Яків. Він бачив Богородицю щоденно більше сімнадцяти років. А коли отримав десяту таємницю, Богородиця обіцяла йому появи кожного 25 грудня до кінця життя. І він разом із Нею молиться за хворих. Залишилася Віцка, яка також молиться за хворих, Марія Павлович, яка молиться за душу в чистилищі та Іван, який молиться за молодь, священників і молитовні групи. Іван, Віцка і Марія ще бачать Богородицю кожного вечора в 5:40 год.
Ми віримо, що Богородиця приходить у Меджугор’є. Як же відбувається поява? Багато людей, які приїжджають в Меджугор’є думають: «Мабуть і я побачу Богородицю.» Візіонери кажуть: «Ми не бачимо Богородицю, ми не маємо ніяких привілеїв. Бачити Її - це великий дар. Ми також слабкі і грішні, запрошуємо взятися до свого особистого навернення. Це є завдання на все життя.»
Хочу поділитися з вами тим, що говорять візіонери про появи Богородиці. Вони кажуть: «Красу зустрічі з Богородицею важко описати людською мовою. Вона дуже і дуже гарна.» Коли візіонери були ще дітьми запитали: « Чому ти така гарна?» Вона, усміхаючись, каже: «Дорогі діти, я гарна, тому що багато люблю. Якщо хочете бути гарними – любіть.» Вони нам свідчать: «Ми бачимо її як живу людину, як живу Небесну Маму, яка приходить на землю до своїх дітей.» Зазвичай, Вона появляється в сірому одязі із білим покривалом. В неї чорне волосся, голубі очі, корона із зірок, завжди стоїть на хмарі, інколи з’являється з ангелами. А на Різдво і річницю появ Богородиця проходить одягнута в золотий одяг. Візіонери говорять: «Ми бачимо Її і свідчимо: Небо існує, вічність існує. І Бог посилає Небесну Матір на землю заради кожної людини.»
Хочу поділитися як одного разу розказував візіонер Іван. В момент появи, Богородиця не дивиться на нас як ми звикли бачити, Вона бачить конкретно кожного із нас. Так як би в цей момент нікого не існувало на землі крім тебе, твоїх молитов, твого болю, радості, страждання. Вона протягує руки і благословляє тебе, молиться над тобою. Вона приходить заради кожної людини на землі. І візіонери нам про це свідчать. Одного разу Миряна говорить, що Богородиця нам сказала в посланні: «Дорогі діти протягую до вас свою руку, хочу вас вести.» І ніби вона схилилася до кожного з нас, і каже: «Ось моя рука, хочу тебе вести.»
Візіонери також говорять: «Ми бачимо Її. Проте набагато важливішим є відкрити серце Богородиці і прийняти її послання.»
Які ж найголовніше послання Богородиці? Чому Вона приходить? З самого початку, коли ще був комунізм, в 1981 році Богородиця прийшла і сказала: «Я прийшла, тому що мене посилає Бог. Я прийшла, щоб сказати вам, що Бог існує.» «Дорогі діти, людство знаходиться у великій небезпеці. Під загрозою – знищити один одного. Ви самі не можете собі допомогти, тому Бог посилає Мене, щоб вам допомагати. Я – з вами, я допомагаю вам. Допоможіть і ви Мені, щоб я могла вам допомагати» - каже Богородиця.
Я б хотіла звернути вашу увагу на послання Богородиці. Що таке Її послання? Це коротка вісточка з Неба, яку Бог нам посилає через Марію, це відповідь на питання: Що мені зараз робити? Якщо я буду жити посланнями, вірю, що я на правильному шляху. Богородиця обіцяє: «Через мої послання хочу вести вас шляхом святості, шляхом вічності.»
З самого початку ми часто отримували послання. А у 1987 році Богородиця сказала: «Уже здійснилася одна велика частина Моїх планів, Божих планів і ви будете отримувати послання лише один раз в місяць кожного 25 числа. Дуже важливим є прийняти і жити по Її посланнях.
Одного разу, коли візіонерка Марія Павлович написала на папері послання – почала плакати. І о. Славко Барбарич, священик, який в той час був відповідальним в Меджугор’є запитав: «Чому ти плачеш? Ти бачила Богородицю.» А вона відповідає: «Я плачу, тому що мені здається, я не виконала повністю, те що Вона мені довірила. Мені здається, що не можу виразити те що Вона говорить і як Вона це говорить.» Її послання – це материнська любов, вона говорить серцем як мати, щоб ми послухались її настанов.
Я думаю, найкраще Богородицю може зрозуміти мама чи більшість мам. І кожна мама хвилюється, стурбована за своїх дітей. Вона хоче, щоб все було добре. Мама нагадує, повторяє, мама страждає...
І Богородиця каже: «Дорогі діти, Я – Мама і страждаю через кожну дитину, яка віддалилася від Мого Сина.» Кожний із нас є важливим для Богородиці. Тому потрібно подати Їй руку і сказати: «Мамо, веди мене, я хочу жити по Твоїх посланнях. Хочу співпрацювати, хочу допомагати Тобі, щоб здійснилися всі Твої наміри і Божі плани через моє життя.» І просто віднестися серйозно до того, що Вона нам каже.

Найголовніші послання Богородиці:


МОЛИТВА

Богородиця запрошує нас молитися серцем. Що таке школа молитви Богородиці? Вона каже: «Це є зустріч із найулюбленішим другом. Ісус – найкращий Друг.» Спілкуватися, розповісти Ісусові все в присутності Марії – це молитва. Ісус відповідає в молитві, через природу, через людину, яку зустрічаємо, через різні події, які відбуваються в нашому житті. Бог постійно говорить. Тільки ми не вміємо його слухати, помічати. І як цьому навчитися?
Богородиця запрошує нас в школу молитви. І вчить нас! Будь ласка, якщо вирішили іти в школу Марії, зробіть в родині одне місце молитви. Поставте хрест, ікону Богородиці, поставте Біблію, запаліть свічку і приходьте кожного дня на зустріч з Ісусом. Розмовляйте з Ісусом і все віддайте йому через серце Марії. Почніть дружити із Ним. І Богородиця говорить: «Якщо буде справжня дружба з Ісусом, нам не потрібно нічого боятися». Ми можемо завжди на нього покластися. Найкращий друг – Бог.
Молитва нас змінює. Марія говорить: «Залишіться в тиші серця з Ісусом, щоб Він вас преобразив, змінив». Є така приказка: Скажи мені, хто твої друзі, і я скажу хто – ти. З ким ти дружиш, таким ти є. Якщо це буде Ісус, Марія ми будемо схожі на них. Кожна молитва серцем нас преображає. Богородиця запрошує нас кожного дня молитися. Не виправдовуватися, що немає часу. Вона говорить: «Дорогі діти, проблема – не час, проблема – любов». Якщо когось любиш, знайдеш час. Нехай Бог буде на першому місці в нашому житті. Потрібно починати і закінчувати усі справи молитвою кожного дня. Молитися до Святого Духа на початку дня, перед кожною молитвою, роботою, справами чи зустрічами. Щоб Він нас вів.
Богородиця дає нам в руки Вервицю і говорить: «Я даю вам найсильнішу зброю проти диявола». Вервиця в руці – це рука Богородиці в моїй руці. І не потрібно нічого боятися. Вона говорить: «Якщо ви змучені, не бачити сенсу, без радості, хворієте – візьміть в руки Вервицю і побачити, що ця проста молитва творить чудеса». І запрошує молитися Вервицю серцем в наших родинах кожного дня всі три частини: радісні, страсні, славні таїнства.

СВЯТЕ ПИСЬМО
Богородиця запрошує нас кожного дня читати Святе Письмо. Вранці прочитати декілька слів Євангеліє разом з усією церквою. Є два послання, якими Богородиця хоче, щоб ми жили кожного дня: молитися три частини Вервиці і читати Біблію. Вранці, коли ми прокидаємося прочитаймо, те що каже Ісус: «Господи, промов тільки слово, і зцілиться душа моя», «До кого ми підемо, Господи? Ти маєш слова життя вічного», «Господи, Твої слова – світло на моєму шляху». Якщо ви не читаєте кожного дня Святе Письмо, то почніть. Тому що без Святого Письма ми загубимося. Так як сказав Святий Єронім: «Той хто не знає Святого Письма, той не знає Ісуса Христа».
В одному із послань Богородиця говорить: «Нехай Святе Письмо буде вам світлом, яке освітлює ваші кроки в темряві, яка огортає землю». Я не маю світла, якщо не читаю Євангеліє. Важливо вранці прочитати Євангеліє, щоб мати світло, шлях і ціль. Особливо потрібно читати Святе Євангеліє в наших родинах. Щоб ми знали, що мій Бог говорить, він не мовчить. «Хочу, щоб Бог знову родився у ваших родинах через насіння Святого Євангеліє» - навчає Богородиця.

СПОВІДЬ
Богородиця запрошує нас до сповіді серцем – відати своє минуле Ісусу. Скільки людей, які приїжджають в Меджугор’є далекі від Бога, в гріху. Але скільки перетворень, скільки людей, саме в Меджугор’є, розуміють: «Я повинен змінити своє життя, залишити своє минуле, очистити своє серце від гріха, простити всім, простити і самому собі». В одному з послань Богородиця промовляє: «Єдине, що ви маєте, що ваше – це гріх. Відкиньте всю гордість, поклоніться Моєму Сину, ідіть до сповіді, очистіть своє серце». Не може бути миру в наших серцях, якщо там є гріх, неможливість простити самому собі.
Кожного місяця Богородиця кличе нас до сповіді. Якщо зробимо щось не так, потрібно негайно сповідатися, негайно просити про прощення і не дозволити злу запанувати у наших серцях. Кожна сповідь – зцілення нашого серця.

ПІСТ

Богородиця запрошує нас постити на хлібі і воді. Кожну середу і п’ятницю відмовлятися від чогось до чого прив’язані. А найсильніший піст – піст на хлібі і воді. Так ми вчимося страждати – маленькі жертви з великою любов’ю. Навіщо? Тому що ми розбалувані, йдемо по широкій автостраді, хочемо все мати, все собі дозволити і думаємо, що це воля. Ні, це не так! Воля – це повна незалежність від всього, крім Бога. «Молитвою і постом, - каже Богородиця – ми можемо зупинити навіть війни». Це сильне знаряддя і наша зброя. Ми навчаємося страждати і об’єднуємо наші маленькі страждання із жертвою Ісуса.

ЄВХАРИСТІЯ

Найважливіше і ціль, до якої хоче привести нас Богородиця – це Євхаристія. Вона говорить: «Поставте Святі Дари, Євхаристію в центр вашого життя. Поклоняйтесь Моєму Сину, причащайтеся. Коли ви поклоняєтесь Моєму Сину, я – з вами». Важливим є підготуватися до Святої Літургії молитвою, очистити серце сповіддю. Підготуватися родинам молитвою на вервиці перед Літургією. Вона промовляє: «Хочу вас вести до Серця Мого Сина Ісуса». Дуже важливим є підготуватися до зустрічі з Ісусом. Вона також говорить: «Я не важлива, важливий Мій Син. Я хочу вас привести до Мого Сина». І через молитву на Вервиці, через Святу Літургію ми можемо підготуватися і прожити цей момент так як в Меджугор’ї. Потрібно часто приймати Святе Причастя, бо ж Ісус говорить: «... без Мене нічого чинити не можете ви», «Якщо ви споживати не будете тіла Сина Людського й пити не будете крови Його, то в собі ви не будете мати життя». Центр нашого життя – Євхаристія.

Це найважливіші послання Богородиці. І якщо ми будемо ними жити – буде мир в серцях наших, буде мир в наших родинах і буде мир на землі. І Вона каже, що кожний з нас важливий для Неї, і запрошує, щоб ми стали місіонерами Її послань. Щоб нести Ісуса всім, кого будемо зустрічати. Щоб свідчити не словами, а справами.
Переглядів 13 943
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Марію Павлович-Лунетті, 25

"Дорогі діти! Закликаю вас бути зі Мною в молитві в цьому благодатному часі, коли бореться темрява проти світла. Моліться, дітоньки, сповідайтеся й почніть нове життя в благодаті. Вирішіть вибрати Бога - і Він поведе вас до святості, і хрест буде вам знаком перемоги й надії. Будьте горді, що ви охрещені, та вдячні у своєму серці, що ви - частина Божого плану. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 548
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)