Люблю вас! (Терезія Гажіова)

  • 01 листопада 2018, 23:00

Люблю вас! (Терезія Гажіова)Протягом 37-ми років явлінь Діви Марії ми є свідками того, що коли розчинаємо жити за Її посланнями, для нас дійсно починається нове життя.

З Небесною Матір'ю ми не загубимось, із Нею ми в безпеці. Її послання такі прості та водночас такі глибокі. Вони приведуть нас прямо до мети, до самого Ісуса. А нове життя з Ісусом - це вічне життя.

Коли один раз у візіонерки Марії Павлович запитали, яке з послань найкрасивіше, вона без вагань відповіла: «Коли Діва Марія каже: "Люблю вас”». У Її словах можна відчути стільки любові, що цього неможливо описати людськими словами. Найважче послання - коли Вона каже: «Любіть інших Моєю любов'ю». Це найважче, тому що ми не здатні любити так, як Вона, але не є неможливим постійно вправлятися в цьому. Це і є навернення.

«Найголовніше послання, яке Я вам тут дала, - це заклик до навернення», - сказала Діва Марія. З нашого боку очікується згода та гаряче бажання любити Божою любов'ю. Марія стоїть перед нами як зразок і приклад любові. Її благодатна присутність в Меджуґор'ї - причина багатьох навернень. «Якби Ви знали, як сильно Я вас люблю, ви плакали б від радості». Хто досвідчив Божу любов і пережив досвід Божої любові, той намагається відповісти любов'ю на любов. Він стає кращою людиною.

Навернення в школі Марії означає роботу над своїм серцем. Приносити плоди, наповнювати життя добрими ділами. Проходити життям подібно до Марії, молитися й служити, бути постійно з Ісусом. Часто ми чуємо, як Діва Марія каже нам: «Відкрийте серце Ісусові». Ми відкриваємо серце тому, кого любимо й кому віримо. Ми вибираємо, кому його відкрити, воно відкривається зсередини, нашим рішенням. У цьому нам допомагають засоби, про які Діва Марія постійно нагадує. Це молитва, піст, Свята Меса, Сповідь, читання Святого Письма. Одне з послань, яке останнім часом невпинно виділяє Діва Марія, - це послання про прощення. «Дорогі діти, прощайте. Прощенням ви відкриваєте двері свого серця для дії Святого Духа».

Ми вирішуємо: відкриємо або закриємо серце. Ключ - це рішення, прийняте у свободі. Марія просить нас, як Матір, Вона ні до чого нас не примушує, лише закликає: «Діти Мої, Бог дав усім свободу, яку Я з любов'ю поважаю й перед якою схиляюся зі смиренням... Не забувайте, діти Мої, що ваша свобода - це ваша слабкість, тому слідуйте за Моїми посланнями із серйозністю».

Зустріч із Божою любов'ю нас притягує молитися більше, любити більше - і так поступово змінюємося ми та світ навколо нас. Хто любить, той навертається, день за днем ​​помічає свої недоліки й намагається їх усунути з бажанням любити ще більше. Коли серце сповнене любов'ю, у ньому немає місця для негативного, бо тоді в нас перебуває Бог, а це є нове життя.

 

Молитва

Небесний Отче, дякуємо Тобі за Марію, за цю велику благодать іти разом із Нею до нового життя, вічного життя. Дай нам Духа Свого Святого, щоб наші серця відкрилися навстіж для Ісуса. З’єднані з Марією, ми просимо про благодать використовувати благодатний час навернення. Просимо за тих, хто закритий, засліплений фальшивим щастям і шукає нове життя на хибних шляхах, бо не пізнали Твоєї любові.

Нехай Твій Дух Любові прониже весь світ, щоб почалося нове життя з Тобою там, де його немає. Амінь.

 

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 039
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 січня 2014
Дорогі діти, щоб ви могли бути Моїми апостолами і щоб могли допомогти всім тим, котрі в темряві, пізнати світло любові Мого Сина, мусите мати чисті і покірні серця. Не можете допомогти, щоб Мій Син народився і царював у серцях тих котрі Його не знають, якщо не царює – якщо не є Царем у вашому серці. Я з вами. Іду з вами, як Мати. Стукаю в ваші серця. Не можуть відкритися, тому що не покірні. Я молюся, моліться і ви, діти Мої люблені, щоб могли Моєму Сину відкрити чисті і покірні серця і прийняти дари, які вам обіцяв. Тоді будете ведені любов’ю і міццю Мого Сина. Тоді будете Моїми апостолами, котрі всюди навколо себе ширять плоди Божої любові. Із вас і через вас буде діяти Мій Син, тому що будете одне. За цим тужить Моє материнське Серце, за єдністю всіх Моїх дітей через Мого Сина. З великою любов’ю благословляю і молюсь за вибраних Мого Сина, за ваших пастирів. Дякую вам.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)