Не бійтеся! (Терезія Ґажіова)

  • 05 січня 2018, 17:05

Не бійтеся! (Терезія Ґажіова)Не бійтеся! Моліться, щоб вам Дух Святий дав сили. Небесна Матір заспокоює Своїх переляканих дітей в цьому неспокійному світі. Добре є вслухатися в Її слова, якими Вона завжди вливає в нас надію: «Не бійтеся, Я з вами, не бійтеся змінювати і поширювати в світі любов, не бійтеся, не втрачайте надію, бо Мій Син слухає Свою Матір, не бійтеся, Я тут, ви не одні, закликаю вас, бо Я потребую вас, прийміть місію і не бійтеся, Я буду вас зміцнювати, якщо Святе Причастя є центром вашого життя, то тоді ви не повинні боятися, ви зможете все».

І на початку цього нового року Богородиця знову нам повторює: «Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити». «Діти мої, вирішіть вибрати Бога та почніть жити й вірити в те, до чого вас Бог закликає. Вірити, діти мої, означає віддати ваші життя в Божі руки, у руки Господа, Котрий вас створив і Котрий вас безмежно любить».

Кожен день вже 36 років Небесний Отець дозволяє Їй приходити на Землю і радо здійснює чудеса за Її заступництвом в Меджуґор’ї. Багато свідчать: тут прокинулася і зміцнилася моя віра. Ми є свідками того, що, коли приймемо рішення жити Її головними посланнями: молитися і сповідатися серцем, щодня читати і жити Євангелієм, постити в середу і п'ятницю на хлібі і воді, часто приймати Євхаристію - наша віра зростає. У Маріїній школі ми вчимося вірити Богу, в щасті і горі, в здоров'ї і в хворобі. Говориться: страх постукав у двері, відкрила віра, і нікого там не було.. Інакше кажучи, чим більше людина покладається на Бога, тим менше стає простору для страху.

Віра росте в молитві з Марією, при взиванні до Духа Святого. «Страху немає в любові, але досконала любов проганяє страх геть, бо страх має муку. Хто ж боїться, той не досконалий в любові», - пише апостол Іван. І він разом з іншими апостолами пережив смертельний страх після смерті Ісуса, перед євреями і від втрати вчителя. Але також і силу Духа Святого, Який зійшов на Нього під час молитви з Марією. Віра в Бога зростає при щоденному читанні Святого Письма, пізнанні Бога і Його дії. Тому Діва Марія нам повторює, щоб ми кожен день роздумували над Святим Письмом, поставили Його на видиме місце.Тільки чисті і смиренні серця мають міцну віру. Згадаймо золоті правила, дані Дівою Марією молитовним групам: відректися від страху, відректися всякого зла і гріха, відректися ненависті і прийняти рішення вибрати любов до всіх, примиритися і просити прощенняння, жити Євангелієм, вслухатися в Її послання, дякувати і просити про Боже благословення. Нам потрібно знову почути, що ми обдаровані, і нам нема чого боятися. У нас є Бог, і в це Різдво Він знову народився.

Моє Материнське Серце прагне, щоб ваше серце було відкритим, щоб йому могло сказати: «Віруй!» «Діти Мої, віра - це єдине, що в життєвих випробуваннях дасть вам силу. Вона оновить вам душу і відкриє дороги надії. Я з вами. Збираю вас біля себе, тому що хочу вам допомогти, щоб ви могли допомагати своїм ближнім у відкритті віри, єдиної життєвої радості і щастя» Марія невпинно підбадьорює нас і говорить нам про те, що сама пережила: «Дивлюсь на вас із любов’ю, материнською любов’ю. Знаю вас, знаю ваші болі й печалі, бо і я в тихості страждала. Моя віра Мені давала любов і надію. Повторюю, Воскресіння Мого Сина і Моє Вознесіння на Небо є надією і любов’ю для вас. Тому, діти Мої, моліться, щоб ви пізнали істину, щоб мали міцну віру, яка провадитиме ваше серце і яка ваші болі і страждання зможе переобразити в любов і надію. Щоби я вас знову закликала прославляти Серце Ісуса, серце віри, Євхаристію».

Будемо дивитися на Марію, приймемо Її послання. Вона потребує нас, щоб могла приходити за нашим посередництвом до тих, хто ще не пізнав Божу любов.

Молитва:

Прийди, Святий Духу, прийди на сильний заклик Непорочного Серця Діви Марії, Твоєї улюбленої Нареченої. Зміцни нашу віру, надію, любов, щоб ми могли давати свідчення добрими ділами тим, хто ще не пізнав Божу Любов. Допоможи нам, Духу Святий, ніколи не зупинятися в любові, ніколи не забувати, що молитвою і любов'ю ми досягнемо навіть того, що нам здається по-людськи неможливим. Амінь.

(Терезія Ґажіова)

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 4 201
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 2010., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Дякуйте зі Мною Всевишньому за Мою присутність із вами. Моє Серце радіє, бачачи любов та радість при проживанні Моїх послань. Багато з вас відгукнулось, але Я чекаю й шукаю всі оспалі серця, щоб пробудилися зі сну невіри. Наблизьтесь ще ближче, дітоньки, до Мого Непорочного Серця, щоб Я могла вас усіх вести до вічності. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)